Vítkovice – Plzeň 2:4 (kon.) | Zlín – Litvínov 4:1 (kon.) | Slavia – Kladno 1:0 (kon.)
Liberec – Třinec 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 1:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 20.10.2013, 17:00 • Tipsport arena, Liberec. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Bílí Tygři ukořistili puk, Čakajík našel ve středním pásmu JANA VÍŠKA, který od modré čáry trefil obloučkem opuštěnou třineckou svatyni. Asistence: Martin Čakajík – 4:2.
     
    46:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dvougólového střelce už ale mají v sestavě i Bílí Tygři, kteří si bleskově berou těsné vedení zpět. Nedvěd vyhrál v útočném pásmu vhazování na TOMÁŠE URBANA, který rychlou střelou zaskočil Konráda. Asistence: Petr Nedvěd – 3:2.
     
    45:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Obránce VLADIMÍR ROTH se prosazuje podruhé v dnešním utkání a zápas za stavu 2:2 začíná od začátku. Mladý zadák si popojel mezi kruhy a opřel se do Adamského nabídky, na jeho ostrý projektil nemohl Schwarz dosáhnout. Asistence: Martin Adamský.
     
    39:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři snižují přesně ve chvíli, kdy se vyloučený Zíb vrátil zpět do hry a začala jejich zkrácená přesilovka. Květoň posunul puk na modrou čáru, kde operoval VLADIMÍR ROTH a tvrdým příklepem nedal Schwarzovi šanci. Brankářova lapačka tentokrát máchla naprázdno. Asistence: David Květoň, Jiří Polanský – 2:1.
     
    29:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši se však radují hned vzápětí. Víšek vyslal do úniku KOBU JASSE, jenž ze strany ujížděl sám na Konráda a uspěl. Brankář nejprve jeho zakončení lapil, ale lotyšský útočník se dostal k dorážce a zamířil přesně. Asistence: Jan Víšek, Pavel Zacha – 2:0.
     
    16:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Aktivita Severočechů sklízí ovoce, domácí jdou v sedmnácté minutě do vedení. Duškovo nahození neudržel Konrád ve výstroji a z následné dorážky se prosadil TOMÁŠ URBAN. Na brankovišti byl nejdůraznější a přetlačil třinecké obránce. Asistence: Antonín Dušek – 1:0.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 17. Urban (Dušek), 30. Jass (Víšek, Zacha), 47. Urban (Nedvěd), 59. Víšek (Čakajík) – 40. Roth (Květoň, Polanský), 46. Roth (Adamský)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Vaněček) – Čakajík, Voráček, Výtisk, Hunkes, Ulrych, Říha, Čutta – Urban, Nedvěd "C", Dušek – Bartek, Vampola, Bulík – Pospíšil, Filippi, Bulíř – Jass, Zacha, Víšek.
    HC Oceláři Třinec: Konrád (Hrubec) – Zíb, Lojek, Linhart, Roth, Krejčí, Kania, Galvas – Martin Růžička, Bonk "C", Zagrapan – Adamský, Polanský, Květoň – Varaďa, Rákos, Gorškov – Rufer, Marek Růžička, Matuš.

    Rozhodčí: Hribik, Wagner – Podrazil, Zavřel.

    Diváci: 4 023
    bahis siteleri