Čeljabinsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Čerepovec 4:2 (kon.) | Ufa – Petrohrad 4:2 (kon.)
Nižněkamsk – Mytišči 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:2 (2:1, 0:0, 2:1)
SKA Petrohrad
Neděle 20.10.2013, 13:00 • Ufa Aréna, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Desetiminutový osobní trest ještě v samém závěru zápasu inkasuje Kevin Dallman, který se chtěl poprat.
     
    59:17
    Ufa právě vstřelila branku!
    Rozhodčí nejdříve odpustili domácím trest za příliš mnoho hráčů na ledě, hráči Ufy se dokázali dostat z obranného pásma, Makarov předložil puk ALEXANDRU PANKOVOVI, pro kterého nebyl problém trefit prázdnou branku! Asistence: Dmitrij Makarov a Teemu Hartikainen.
     
    58:51
    Ježov míří na střídačku, Petrohrad hraje v šesti!
     
    57:27
    Volkov měl nyní nehoráznou porci štěstí! Po ráně Kovalčuka se k dorážkám dostal Martensson a Ponikarovskij, puk ale brankovou čáru nepřešel!
     
    52:13
    Nikita Filatov se dostal do brejku, Ježov jeho střelecký pokus vystihl!
     
    46:21
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté po inkasované brance výrazně přidali na aktivitě, Panarin dlouho míchal s pukem za brankou, poté jej přihrál před brankou volnému ALEXEJI PONIKAROVSKÉMU, který se trefil přesně! Asistence: Arťomy Panarin a Alexej Semjonov.
     
    43:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a dostávají se do dvoubrankového náskoku! Makarov přihrál napříč útočným pásmem NIKITU FILATOVOVI, který se prosadil tvrdou střelou z první! Asistence: Dmitrij Makarov a Brent Sopel.
     
    41:56
    Sopel s Thoresenem se navzájem podrazili, vyloučen je ale pouze Patrick Thoresen, který dostává dvouminutový trest za podražení.
     
    40:29
    Bude se vylučovat, na trestnou lavici míří Teemu Hartikainen na 2 minuty za špatnou výstroj.
     
    37:25
    Ilja Ježov musel řešit těžkou situaci před vlastní brankou, Mirnov se tlačil k dorážce Pihlströmovi teče, hostující brankář ale dokázal udržet puk na svých chráničích.
     
    23:28
    Jefim Gurkin je vyloučen na 2 minuty za hákování, přesilová hra Petrohradu.
     
    17:20
    Chlystov sice vstřelil branku, rozhodčí zcela jasně ukázal na branku, nakonec ale gól neuznává, zřejmě proto, že předtím už pískal!
     
    16:38
    Hartikainen střílel z pravé strany, jeho pokus s problémy Ježov vyrazil lapačkou!
     
    15:35
    Nyní se už ale vylučovat bude, Alexej Semjonov je vyloučen za hru loktem, navíc dostal osobní desetiminutový trest.
     
    12:18
    A další šanci měl Mirnov, který obral o puk Semjonova, Ježov si tentokrát připisuje úspěšný zákrok!
     
    11:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí si ale rázem berou zpátky své vedení! Slepyšev nechal puk za sebou pro JEGORA DUBROVSKÉHO, který se prosazuje střelou přes obránce Alexandrova, Ježov toho moc neviděl! Asistence: Anton Slepyšev a Ivan Višněvskij.
     
    11:01
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno, hosté využívají přesilovou hru! Po krkolomné kombinaci, kdy Martensson se štěstím přikopl puk PATRICKU THORESENOVI, který se poté trefil svižnou ranou přesně pod břevno! Asistence: Tony Martensson a Ilja Kovalčuk.
     
    09:48
    Uvidíme první přesilovku v zápase, kterou si zahraje Petrohrad, na 2 miny za podražení vyloučen Ivan Višněvskij.
     
    05:54
    Další obrovská šance Ufy! Filatov už mohl střílet, ještě se ale snažil najít Hartikainena do prázdné branky, finský útočník v barvách Salavatu Julajev byl ale dobře bráněn!
     
    04:52
    Ufa právě vstřelila branku!
    Mirnov od mantinelu přihrál KIRILLU KOLCOVOVI, který si sjel před branku, uvolnil se od jednoho protihráče a krátkým svižným blafaákem do bekhendu překonává Ježova! Ohromnou práci na brankovišti odvedl také Antti Pihlström. Asistence: Igor Mirnov a Alexej Kajgorodov.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 5. Kolcov (Mirnov, Kajgorodov), 12. Dubrovskij (Slepyšev, Višněvskij), 44. Filatov (Makarov, Sopel), 60. Pankov (Makarov, Hartikainen) – 12. Thoresen (Martensson, Kovalčuk), 47. Ponikarovskij (Panarin, Semjonov)


    Salavat Julajev Ufa: Volkov (Vasilevskij) – Sopel, Kulda, Višněvskij, Isangulov, Zubarev, Kolcov, Babčuk, Gurkin – Makarov, Filatov, Hartikainen – Chlystov, Dubrovskij, Slepyšev – Mirnov, Philström, Kajgorodov – Stěpanov, Gluchov, Pankov
    SKA Petrohrad: Ježov (Nalimov) – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Rjasenskij, Semjonov, Čudinov, Judin – Martensson, Tichonov, Thoresen – Kovalčuk, Červenka, Šipačjov – Kučerjavenko, Ponikarovskij, Panarin – Makarov, Sigarjov, Skačkov

    Rozhodčí: Zacharov, Čerenkov – Golovjov, Palej

    Diváci: 8070
    bahis siteleri