Lok. Moskva – Perm 4:0 (kon.)
konec
FK Lokomotiv Moskva
4:0 (2:0)
FK Amkar Perm
Pondělí 21.10.2013, 17:00Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    86
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Domácí diváci se přece jen dočkali čtvrté branky! V rychlé akci vybídl Felipe Caicedo ruský rychlý expres s názvem Samedov, který střílenou přihrávkou už nyní našel nohu ROMANA PAVLJUČENKA a reprezentační šutér potvrdil čich na branky a klinicky přesnou ranou do dolního rohu zvyšuje na 4:0!
     
    57
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    A nakonec se ostrý nátlak na obranu Permu vyplatil, moskevská Lokomotiva dociluje konečné stanice a nejspíš rozhoduje! Branka se však zrodila krkolomným způsobem. Skvělou přihrávku Diarry si zpracoval Samedov, který místo střely volil zasekávačku a už už to vypadalo, že obrana Permu míč odkopne. Ten se nakonec odrazil k Tarasovovi, po jehož pokusu měl odkrytou branku ROMAN ŠIŠKIN, jenž už se mýlit nemohl. Je to 3:0!
     
    39
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Supí kroužení okolo branky hostů slaví úspěch a byla to nádhera! Velkou chybu v podání Georgijeva nejprve využil Tarasov, který posunul na Ozdojeva. Ten si posunul míč, zvedl hlavu a namířil přihrávku na MAICONA, brazilský hráč následně nemohl jinak než uklidit míč do sítě – 2:0!
     
    7
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Branka přichází jako blesk z čistého nebe! Hned ze druhé větší šance trefuje první branku obávaný senegalský střelec DAMEN N'DOYE! Lokomotiv rozjel útok po levé straně, odkud přišel klinicky přesný centr od Janbajeva, jenž uklidil do pravého růžku právě někdejší hráč FC Kodaň a vstřelil svůj pátý gól v sezóně. Inu tedy – 1:0!

    Dominik Tobola

    Branky: 7. N'Doye, 39. Maicon, 57. Šiškin, 86. Pavljučenko

    Karty:   80. Phibel (AMP)


    FK Lokomotiv Moskva: Abajev – Janbajev, Ďurica, Burlak, Šiškin – Maicon, Ozdojev (64. Caicedo), Diarra, Tarasov (84. Tigorev), Samedov – N'Doye (64. Pavljučenko).
    Náhradníci: Grigorjev, Pavljučenko, Obinna, Krešič, Caicedo, Tigorev, Denisov, Mirančuk.

    FK Amkar Perm: Narubin – Zaněv, Phibel, Bělorukov, Sirakov – Gadžijev (23. Kajumov), Gol, Kolomejcev, Pejev (90. Nijholt) – Georgijev (43. Rjabokobylenko) – Picusceac.
    Náhradníci: Gerus, Novakovič, Kamešs, Vasiljev, Kajumov, Semenov, Nijholt, Rjabokobylenkov, Fadejev.

    Rozhodčí: Aleksander Jegorov – Valerij Dančenko, Alexej Luněv – Dmitrij Čelcov (všichni RUS).
    bahis siteleri