Lok. Moskva – Perm 4:0 (kon.)
konec
FK Lokomotiv Moskva
4:0 (2:0)
FK Amkar Perm
Pondělí 21.10.2013, 17:00Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Poslední střídání také na straně Amkaru. Bulharský reprezentant Pejev toho dnes moc nepředvedl, stejně jako celý tým Permu, a na poslední vteřiny přepustil místo nizozemskému záložníkovi Nijholtovi.
     
    88
    5:0, zní to hrozivě? Nyní tomu tak mohlo být! Maicon krásnou střílenou přihrávkou málem našel nohu Samedova, před nímž, opět před zcela odkrytou brankou, odvrátil Sirakov!
     
    86
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Domácí diváci se přece jen dočkali čtvrté branky! V rychlé akci vybídl Felipe Caicedo ruský rychlý expres s názvem Samedov, který střílenou přihrávkou už nyní našel nohu ROMANA PAVLJUČENKA a reprezentační šutér potvrdil čich na branky a klinicky přesnou ranou do dolního rohu zvyšuje na 4:0!
     
    84
    Poslední střídání v domácím celku, odchází hráč, který vybojoval druhou trefu. Dmitrij Tarasov přepustí na posledních pár minut běloruskému záložníkovi Tigorevovi.
     
    80
    Už jsem chtěl napsat, že utkání se zatím hraje ve velké eleganci a slušnosti. Do nynějška nebyla udělena karta. O tu se postaral až na sklonku 80. minuty guadelopský zadák Thomas Phibel, za což může být ještě rád. Pavljučenko by se jinak řítil sám na Narubina!
     
    76
    Neuvěřitelné! Domácí Samedov se po vysunutí hnal s Pavljučenkem od půlícího kruhu v přečíslení dva na jednoho! Ruský záložník počkal na vyběhnutí Narubina a poté nasměroval přihrávku před prázdnou branku. Před střídajícím útočníkem však na poslední chvíli vystavil hráz Bělorukov a odvrátil na roh!
     
    75
    Neshody v hostující obraně zatím určují směr dnešního utkání. Felipe Caicedo prošel obranou jako nůž máslem, posunul na Janbajeva a velmi agilní obránce a asistent na první branku pálil slabší levou nohou. I tak nadělal Narubinovi obrovské problémy!
     
    70
    Další šance na zvýšení už tak pohodlného náskoku. Janbajev vyslal lobovanou přihrávku z hranice brankové čáry, po níž se k míči dostal Šiškin. Domácí kapitán poté našel Samedova, jehož chytrá střela vnějším nártem málem skončila, i díky teči jednoho z obránců, počtvrté za Narubinem!
     
    66
    Chcete slyšet tuto píseň znova? Že ne? Ovšem, je třeba ji opět zazpívat. Kajumov dostal přihrávku na hranici dvaceti metrů a jeho střelu chytá Abajev! Opět skvělý reflex v podání bezchybného Rusa.
     
    64
    ...a místo Ozdojeva zaujme ekvádorský rychlík Felipe Caicedo.
     
    64
    První střídání na straně domácích bude hned dvojího charakteru. Střelce první branky Damena N'Doyeho nahradí kdysi velký talent ruského fotbalu, Roman Pavljučenko...
     
    62
    Zdá se, že všechny šance hostů si dnes vezme na starost Kajumov, ovšem zdá se také, že všechny skončí na skvělém Abajevovi. Po krásném centru od Pejeva hlavičkoval ruský útočník do protipohybu domácí brankáře a ten ukázal skvělý reflex!
     
    57
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    A nakonec se ostrý nátlak na obranu Permu vyplatil, moskevská Lokomotiva dociluje konečné stanice a nejspíš rozhoduje! Branka se však zrodila krkolomným způsobem. Skvělou přihrávku Diarry si zpracoval Samedov, který místo střely volil zasekávačku a už už to vypadalo, že obrana Permu míč odkopne. Ten se nakonec odrazil k Tarasovovi, po jehož pokusu měl odkrytou branku ROMAN ŠIŠKIN, jenž už se mýlit nemohl. Je to 3:0!
     
    56
    Nyní k ní měl velice blízko Samedov! Po vyražené střele se dostal ruský rychlík k dorážce, ale Narubin dokázal rychlým přesunem vytěsnit míč na roh.
     
    53
    Po stálých protestech byl na tribunu vykázán hostující trenér Čerčesov, rozhodčí Jegorov nejprve upozornil, což učinil také při druhém varování. Potřetí však již byl nekompromisní a trenér Amkaru tak zápas dokoučuje mimo střídačku!
     
    49
    Hráči Amkaru se nyní dožadují oprávněně pokutového kopu, který po ruce Maicona neodpískal sudí Jegorov!
     
    43
    Další komplikace pro trenéra Čerčesova. Georgijev nevydržel bolest, kterou si přivodil v předchozích okamžicích a musí střídat. Nahradí ho Rjakobokobylenko.
     
    39
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Supí kroužení okolo branky hostů slaví úspěch a byla to nádhera! Velkou chybu v podání Georgijeva nejprve využil Tarasov, který posunul na Ozdojeva. Ten si posunul míč, zvedl hlavu a namířil přihrávku na MAICONA, brazilský hráč následně nemohl jinak než uklidit míč do sítě – 2:0!
     
    36
    Na druhé straně registrujeme první velkou šanci, Abajev se poprvé pořádně protáhl! Georgij Pejev zkušeně patičkou posunul míč na střídajícího Kajumova, a ten donutil svým volejem domácího brankáře ke skvělému zákroku!
     
    23
    Trenér Čerčesov reaguje na viditelnou převahu domácích střídáním. Ze hřiště odchází Gadžijev, jehož nahradil Kajumov.
     
    22
    Nesnáze brankáře Narubina, kam vlastně rozehrát málem znamenaly druhou branku v jeho síti! Rozehrávku vystihl Tarasov, který našel Samedova. Ten přiťukl Maiconovi, jehož technická střela jen tak lízla břevno permské svatyně!
     
    15
    Lokomotiv nepřestává s tlakem a jeho hlad po brance je markantní! Nyní se jeho hráči hnali v přečíslení tři na dva obránce. Ovšem, Maicon si míč ukopl a jeho zakončení stačil zablokovat Sirakov. Bude z toho roh.
     
    7
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Branka přichází jako blesk z čistého nebe! Hned ze druhé větší šance trefuje první branku obávaný senegalský střelec DAMEN N'DOYE! Lokomotiv rozjel útok po levé straně, odkud přišel klinicky přesný centr od Janbajeva, jenž uklidil do pravého růžku právě někdejší hráč FC Kodaň a vstřelil svůj pátý gól v sezóně. Inu tedy – 1:0!

    Dominik Tobola

    Branky: 7. N'Doye, 39. Maicon, 57. Šiškin, 86. Pavljučenko

    Karty:   80. Phibel (AMP)


    FK Lokomotiv Moskva: Abajev – Janbajev, Ďurica, Burlak, Šiškin – Maicon, Ozdojev (64. Caicedo), Diarra, Tarasov (84. Tigorev), Samedov – N'Doye (64. Pavljučenko).
    Náhradníci: Grigorjev, Pavljučenko, Obinna, Krešič, Caicedo, Tigorev, Denisov, Mirančuk.

    FK Amkar Perm: Narubin – Zaněv, Phibel, Bělorukov, Sirakov – Gadžijev (23. Kajumov), Gol, Kolomejcev, Pejev (90. Nijholt) – Georgijev (43. Rjabokobylenko) – Picusceac.
    Náhradníci: Gerus, Novakovič, Kamešs, Vasiljev, Kajumov, Semenov, Nijholt, Rjabokobylenkov, Fadejev.

    Rozhodčí: Aleksander Jegorov – Valerij Dančenko, Alexej Luněv – Dmitrij Čelcov (všichni RUS).
    bahis siteleri