Kadaň – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Třebíč – Olomouc 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 3:2 (kon.)
Havířov – Jihlava 3:5 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Litoměřice – Most 2:4 (kon.)
Šumperk – Mladá Boleslav 0:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 21.10.2013, 17:30ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Ulice: U stadionu • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hezký pondělní podvečer, srdečně vás vítáme u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Motor České Budějovice, který se odehraje v rámci 14. kola 1. hokejové ligy. Utkání začíná v 17:30.
     
    Havlíčkův Brod vstoupil do soutěže výtečně, když překvapivě vyloupil led právě Českých Budějovic po triumfu 3:0 a ukořistil cenný bod na ledě nováčka z Havířova. Od té doby připomínají jeho výkony hodně divokou houpačku, když střídá povedené zápasy s těmi horšími. Rebelové budou určitě neradi vzpomínat na zavání v Mostě (3:4) a nepovedenou misi do Mladé Boleslavi, kde prohráli v předminulém kole vysoko 0:6. S úsměvem se naopak ohlédnou za vítězstvím nad Ústí nad Labem (4:2) a posledním triumfem nad Olomoucí (1:0), jíž v sobotu na ledě Kotliny přetlačili i přes střeleckou dominanci soupeře.
     
    České Budějovice byly před začátkem probíhající sezony pasovány na jednoho z favoritů 1. ligy, ale v dosavadním průběhu soutěže to zatím nenaplňují. Motor se zahřívá na provozní teplotu pomalu, v tabulce uzavírá až elitní osmičku, a balancuje tak na hranici play-off. Jihočeši se sice můžou opřít o pevnou defenzivu, jež je s šestadvaceti obdrženými brankami třetí nejlepší v soutěži, ale v útoku se zatím hodně trápí, když nastříleli ze všech týmů nejméně branek (23). Na druhou stranu se sluší podotknout, že České Budějovice jsou teprve druhým týmem, který dokázal porazit lídra z Mladé Boleslavi (doma 5:4 po samostatných nájezdech).
     
    Vzájemný zápas (sezona 2013/14):

    České Budějovice – Havlíčkův Brod 0:3
     
    Rebely sužuje marodka, ze hry jsou 2 útočníci

    Trenérský tandem Jiří Mička – Richard Cachnín musel před utkáním s Olomoucí řešit nepříjemnou situaci, protože zdravotní problémy vyřadily ze hry útočníky Lukáše Endála a Jana Milfaita. „Do dnešního zápasu jsme nastoupili v hodně provizorní sestavě. Lukáš Endál má nějaký zánět a má antibiotika a ráno na rozbruslení se zranil Honza Milfait. Takže jsme byli nuceni dát dva obránce do útoku,“ prozradil na tiskové konferenci po sobotním duelu asistent trenéra Richard Cachnín. Oba hráči by měli chybět v sestavě také v pondělí, ale Jan Milfait se podle svých slov bude chtít vrátit zpět do hry už ve středu.
     
    Vedení Motoru není s výkony spokojeno

    Vedení není s počínáním svého týmu spokojeno a na nedělním tréninku promluvili jeho zástupci hráčům do duše. „Výsledkově i herně pro nás byla první čtvrtina neuspokojivá. Před mužstvo jsme postavili konkrétní cíl – skončit v základní části do 4. místa,“ řekl v rozhovoru pro web hokejcb.cz generální manažer Stanislav Bednařík. „Věříme, že naše slova tým nastartují a že už na Vysočině se u hráčů projeví to správné Motorácké srdce,“ doplnil pro klubový web provozní ředitel Petr Sailer.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Zdráhal, Jank, Vágner "A", Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna "A", Berger – Rytnauer "C", Říha, Drtina – Dvořáček, Stach, Maliník – Chlubna, Stehlík, Rybalkin.
    Trenér: Jiří Mička.

    HC Motor České Budějovice: Kůdela (Halmoši) – Novák, Kříž, Posmyk, Vráblík, Chmelíř, Pavlíček, Prokop, Turek – Kotalík, Rob, Skuhravý – Kuchejda, Přibyl, Pitule – Ferebauer, Vaniš, Bárta – Ondřej , Šachl, Třetina.
    Trenér: Radek Bělohlav.

    Rozhodčí: Jan Hribik, Jakub Smitka – Petr Bosák, Marek Šmika.
     
    Hráči jsou v plném proudu a ještě necelých deset minut se budou na ledě rozcvičovat. Rebelové nastupují k zápasu v červených dresech, Motor ve žlutých s modrými kalhotami.
     
    Hráči jsou na ledové ploše. Stejně tak i rozhodčí. To znamená, že na malou chvilku budeme začínat. Přeji vám příjemné počtení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Rebelové se po zisku úvodního buly snažili rychle procpat až do útočné třetiny, ale to se jim nepovedlo a píská se zakázané uvolnění.
     
    00:29
    První střelu zápasu si připsal Aleš Kotalík, který projel po pravém křídle a vypálil na kruhu. Daniel Dolejš jeho ránu podržel na hrudi.
     
    01:15
    Zdeněk Ondřej se zpoza brány nevymotal před Dolejše a na druhé straně si poprvé osahal kotouč Hynek Kůdela, jenž odrazil nahození ze střední třetiny.
     
    02:10
    Motor je od úvodu aktivnější a tlačí se před domácí branku. Naposledy byl kotouč zašlápnut na zadním mantinelu. Buly před Dolejšem.
     
    02:29
    Luboš Rob se dostal u levého hrazení k odraženému puku, na nic nečekal a vypálil. Daniel Dolejš měl čistý výhled a puk podržel na hrudi.
     
    02:53
    Vladimír Říha pádil po levém křídle za vyhozeným pukem, ale nedojel ho dříve než bek. Na druhé straně byl na zadním mantinelu odstaven Luboš Rob.
     
    03:42
    Chytré nahození Marka Vaniše na zadní mantinel nadělalo domácím hráčům problémy. Nakonec ale dokázali puk dostat ven ze svého pásma.
     
    04:08
    A na druhé straně dokonce Rebelové zatlačili a hosté byli donuceni vyhodit hrací gumu na zakázané uvolnění. Buly před Kůdelou.
     
    04:44
    Po efektivní zadovce Tomáše Chlubny uháněl do brejku Ondřej Stehlík, ten nahodil na brankoviště, ale Martin Vágner nepřehodil Kůdelův beton!
     
    05:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vedou nad svým soupeřem 1:0! Parádní práci předvedl Lukáš Havel, který se prosmýkl po pravém křídle až do útočné třetiny, kde naznačil střelu, ale v poslední chvíli nahodil kotouč před branku, kde se v podobné šanci, jako předtím Vágner, zjevil TOMÁŠ KOLAFA, který zvedl puk pod břevno! Asistence: Lukáš Havel a Jan Berger.
     
    06:40
    Motor se tlačil za vyrovnání, ale ani nahozený puk, který Daniel Dolejš vůbec neviděl, se nechytil. Byl ztečovaný vedle jeho tyče.
     
    07:06
    Marek Vaniš projel po pravé straně do útočného pásma a na kruhu vypálil. Domácí muž s maskou podržel puk na hrudi.
     
    07:29
    Domácí tým bude hrát v oslabení. Na lavici hanby putuje Martin Vágner (HBR) za držení protihráče.
     
    07:59
    Havlíčkobrodští začali hru bez jednoho muže v poli báječně a dvakrát po sobě míří puk až ke kase Hynka Kůdely.
     
    08:30
    A výborný forčeking domácích přinesl ovoce. Hosté se nedostali do pásma, nejdále na modrou čáru, kde jsou ale obránci Rebelů připraveni.
     
    09:13
    Až nyní kombinovali, ale Šachlovu rozehru zachytil Roman Maliník, který odpravil kotouč až k brance soupeře.
     
    09:50
    Tomáš Semrád se dostal mezi kruhy a popotáhl si puk doprava, bleskově vypálil, ale fantastický zákrok ramenem vytáhl Hynek Kůdela, který se parádně přesunul!
     
    10:43
    Mezi kruhy se dostal k puku po nahrávce zpoza brány Petr Polodna, ale o malý kousek minul levou tyč Kůdelovy svatyně.
     
    11:17
    Brankář Českých Budějovic měl s nahozeným pukem drobné problémy, ale dokázal jej před dotírajícím Ladislavem Rytnauerem pokrýt pod lapačkou.
     
    11:50
    Rebelové neodkázali udržet puk ve třetině, Martin Vágner ztratil na modré puk, a hosté se dostali před Dolejše, ale nic zde nevymysleli.
     
    12:43
    Pronikajícího Davida Dvořáčka zastavil Aleš Kotalík. Následně se kotouč dostal na střídačku. Hokej je svižný a diváci jej kvitují bouřlivým potleskem.
     
    13:35
    Ondřej Stehlík se po pravém křídle prosmýkl a nahrál Janu Bergrovi. Následně byl necitlivě sražen k zemi a Zdeněk Ondřej (CEB) dostal 5 + OK za faul kolenem. Na trestnou jde Eddie Turek.
     
    13:54
    Motor rychle vyhazuje a šetří vteřinky z dlouhého trestu, který pokryje skoro celý zbytek této periody.
     
    14:32
    Domácí dlouze kombinovali a Lukáš Havel mezi kruhy posunul před sebe na Ladislava Rytnauera, který tvrdou ranou prověřil pouze Kůdelovy betony.
     
    15:05
    Českobudějovičtí hokejisté bleskově vyhazují puk k Danielu Dolejšovi a vymaňují se z tlaku domácích.
     
    15:43
    Motor chtěl vyhodit puk ze třetiny, škrtl však hůl soupeře a puk šel nakonec do ochranné sítě. Buly ve středním pásmu tak nakonec ukrojí další vteřinky.
     
    16:12
    Ostré nahození Bohumila Janka ze středního pásma vyrazil Kůdela do míst, kde se pohyboval obránce Motoru a ten vyhodil kotouč daleko od svého muže s maskou.
     
    16:44
    Další prudký kotouč míří k brankáři Havlíčkova Brodu. Ještě předtím se nedostal k puku na brankovišti Marek Drtina.
     
    17:47
    Bude se vylučovat. Motor takticky drží kotouč ve svém pásmu, aby tak ušetřil čas ze svého vyloučení a naopak si vybudoval co nejdelší výhodu.
     
    17:58
    Jan Zdráhal (HBR) je tím, kdo je potrestaný. Na lavici pro hříšníky míří za držení protihráče.
     
    18:35
    Motor hraje velmi aktivně a ostřeluje domácího gólmana. Daniel Dolejš naposledy parádně podržel na hrudi střelu Aleše Kotalíka. I přesto, že mu hráč clonil, si kotouč našel.
     
    19:22
    Rebelové se vymanili z tlaku a dostali puk alespoň do středního pásma, kde chyběl kousek Rytnauerovi k tomu, aby jej prodloužil až ke Kůdelovi.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Rebelové vedou po první třetině 1:0. Trefil se Tomáš Kolafa. Velmi dobře opět drží svůj celek Daniel Dolejš, který předvedl několik bravurních zákroků. Zahanbit se nenechal ani Hynek Kůdela v brance Motoru.

    Zásahy gólmanů po první třetině:
    Daniel Dolejš – 13
    Hynek Kůdela – 7

    Třetí třetina začne cca v 18:18.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    České Budějovice začaly třetinu lépe, ale Kotalíkovo nahození odpravili domácí mimo nebezpečnou oblast Dolejšovy branky.
     
    20:49
    Lukáš Havel stál zcela sám před Hynkem Kůdelou, kterému se snažil nacpat puk přes vyrážečku, ale brankář Motoru se nenechal oklamat. Hosté pak po buly vyhazují na icing.
     
    21:32
    Ladislav Rytnauer se po pravé straně dostal až na brankoviště, ale byl evidentně držen. Následně se ocitl na zemi, ale k překvapení všech se nepíská. Domácí kapitán navíc leží na ledě otřesen. Dostal solidního koňara a navíc mu bylo upřeno dorazit do prázdné...
     
    22:22
    Wow! Fantastický Hynek Kůdela! David Stach parádně zabojoval na modré čáře a získal tak prostor pro Romana Maliníka, který si sjel až na spodek kruhu, ale hostující muž s maskou mu padl pod nohy a bravurně vymrštil lapačku, jíž dostal kotouč do ochranné sítě!
     
    23:23
    Karol Korím neudržel na modré čáře puk a ten se dostal na levé křídlo, kde se rozjel Tomáš Pitule. Jeho střelu pod břevno ale vyrazil Daniel Dolejš ramenem do ochranné sítě. Dobrá zpráva pro fanoušky domácích – Ondřej Stehlík se otřepal z koňára a je zpět na ledě.
     
    24:18
    Výtečně Bohumil Jank. Mladý obránce ve službách Rebelů odstavil mezi kruhy Miroslava Třetinu, který se dostal do jasné pozice. Zajímavý souboj dvou hráčů, kteří dříve působili na opačných stranách. Jank je dokonce odchovanec Budějovic.
     
    25:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nádherná rána domácího borce! První formace havlíčkobrodského týmu dostává svůj celek do dvoubrankového vedení. Lukáš Havel si nahrál s Petrem Polodnou a ten následně od mantinelu poslal hrací gumu mezi kruhy, kde se do puku opřel JAN BERGER, jehož dělovka skončila přesně pod horní tyčkou Kůdelovy branky! Asistence: Petr Polodna a Lukáš Havel.
     
    26:41
    Jan Novák (CEB) oslabuje svůj tým. Před Kůdelou uhasil požár a podržel protihráče, který stál v dobré pozici.
     
    27:07
    Mnoho problémů udělalo nahození Jana Zdráhala, ale Hynek Kůdela jej dokázal odrazit a obránci následně zažehnali další požár.
     
    27:44
    Po střele Tomáše Kolafy, která šla jen těsně vedle vznikl na zadním mantinelu závar a je z toho další trest pro hosty. Za vysokou hůl jde ven Miroslav Třetina (CEB).
     
    28:14
    Roman Maliník na levém rohu brankoviště dorážel, ale trefil jen Kůdelovy betony. Následně ještě pálil David Stach, leč minul odkrytou svatyni.
     
    28:42
    Fantastický Hynek Kůdela! ten nyní drží svůj tým nad vodou! Nejprve se fantasticky přesunul proti zakončení Tomáše Semráda zprava. Po buly vyčapal ránu Tomáše Kolafy, jehož střelu podržel i napodruhé! Motor ve čtyřech.
     
    29:32
    Po více jak minutě dokázaly České Budějovice vyhodit. To už se trest Miroslava Třetiny blíží ke konci. Na ledě se objevila mlha.
     
    30:24
    Českobudějovičtí se dostali ke střele z mezikruží a Daniel Dolejš si po delší době připisuje zákrok, když jeho pokus mířící do šibenice stáhl do lapačky.
     
    30:45
    Po přejetí modré čáry to z protiútoku zkusil Tomáš Chlubna. jeho nahození ale podržel brankář Českých Budějovic na své hrudi.
     
    31:05
    Po projetí do pásma poté, co hosté vyvezli puk, to zkusil bleskovým pokusem po ledě Vladimír Říha, ale minul klec.
     
    31:23
    Českobudějovičtí mají šanci na snížení stavu zápasu. Na trestnou lavici totiž míří Marek Drtina (HBR) za nedovolené bránění.
     
    32:06
    Rebelové dokázali vyhodit puk až ke Kůdelovi, kde jej notnou dobu díky výtečnému forčekingu dokázali držet.
     
    32:28
    Krátké intermezzo hostů před Danielem Dolejšem končí dalším dlouhým výhozem, který opět zaměstnává Hynka Kůdelu.
     
    32:58
    Výběr Jiřího Mičky opět vyhodil kotouč až k brance soupeře. Následný průjezd po pravém mantinelu zakončený nahozením podržel ve výstroji Daniel Dolejš.
     
    33:23
    Domácí jsou v plném počtu. Marek Drtina naskočil na led. V samotném závěru hned po buly domácí tým vyhodil puk daleko od branky Daniela Dolejše.
     
    33:58
    Českobudějovičtí se marně snažili dostat puk od levého mantinelu. To ale platí i o domácích vztaženo na střední pásmo. Kotouč bere Lukáš Chmelíř.
     
    34:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vedou již 3:0! Další parádní akce "checking-line" znamená tříbrankový náskok. Jan Zdráhal nahazoval kotouč před branku, kde nejprve výborně zasáhl Hynek Kůdela. Následně ale LUKÁŠ HAVEL využil druhé možnosti a šťouchl kotouč pod ležícím gólmanem hostí za čáru! Asistence: Jan Zdráhal a Petr Polodna.
     
    35:45
    České Budějovice se snaží o kontaktní branku. Nicméně proti je skvělý Daniel Dolejš, který teď podržel svůj tým při dvou střelách soupeře.
     
    36:48
    Hra se trochu uklidnila a už nevidíme jen přímočaré akce do otevřených obran, ale momentálně přibylo soubojů u mantinelu a také se kupí nepřesnosti.
     
    37:34
    Jan Zdráhal se dostával před branku, kam si najel přes nedůrazně bránícího soupeře. Jeho backhand ale zastavil obránce Motoru.
     
    37:53
    Výborný Daniel Dolejš! Domácí muž s maskou parádně podržel ve výstroji průnik Aleše Kotalíka před brankoviště. Domácí muž s maskou zatím chytá velmi spolehlivě.
     
    38:35
    Ondřej Stehlík se procpal až před brankoviště, ale jeho zakončení k tyči parádním zákrokem betonem vytáhl Hynek Kůdela.
     
    38:43
    Petr Šachl (CEB) oslabuje svůj celek. Poté, co se Stehlík nedostal k dorážce, dojel brodského hráče na zadním mantinelu a podrazil jej.
     
    39:21
    Českobudějovičtí vyhazují puk k Dolejšovi. Rebelové předtím kombinovali, ale jejich šance se neujaly. Domácí totiž mířili nepřesně.
     
    39:55
    Tak znovu míří kotouč až do střední třetiny. Zde jej sbírá Motor a nahazuje rychle na branku. Daniel Dolejš odrazil puk vedle tyče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Rebelové navýšili svůj náskok a vedou již 3:0. Celkem překvapivý výsledek zajistili svými brankami Jan Berger a Lukáš Havel. Brodská "#89" má na svém kontě již tři body za gól a dvě asistence.

    Zásahy brankařů ve druhé třetině:
    Daniel Dolejš – 12 (celkem 25)
    Hynek Kůdela – 12 (celkem 19)

    Třetí třetina začne cca v 19:12.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Jan Zdráhal hned po zisku buly projel do pásma a z levého kruhu vypálil. Ke štěstí mu chyběla o milimetry větší přesnost, protože trefil jen levou tyčku!
     
    41:06
    Hynek Kůdela se nyní předvedl s dalším dobrým zákrokem, když podržel na brankovišti pokus o dorážku domácího týmu. je zajímavé, že dnes jsme zatím neviděli žádný ofsajd.
     
    42:22
    Rebelové se znovu tlačili před soupeřovu svatyni, ale nedokázali se prosadit. Následně se píská přihrávka rukou po špatném sklepnutí.
     
    Dnešní utkání sleduje 1121 diváků.
     
    43:47
    Oba celky se ukonejšily stavem zápasu a v posledních chvílích neregistrujeme téměř žádný střelecký pokus. Motor navíc zahrál na zakázané uvolnění.
     
    44:33
    David Dvořáček vybojoval na levém mantinelu kotouč, který poslal mezi kruhy na Davida Stacha, ten jej lehce trkl, ale trefil jen Kůdelovy betony.
     
    45:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je sníženo! Rebelové propadli před vlastní brankou a Adam Přibyl v závaru před Danielem Dolejšem vybojoval puk poté, co domácí muž s maskou dvakrát výborně zasáhl betonem, posunul jej vedle sebe, kde do prázdné branky dorážel bratr reprezentační útočnice Terezy Vanišové MAREK VANIŠ, který tak překazil brankáři Rebelů čisté konto a vrátil svůj tým do hry. Asistence: Adam Přibyl.
     
    46:47
    Rebelové si znovu nepohlídali soupeře a ten se dostal na levém mantinelu ke střele. Daniel Dolejš ji drží na hrudi. Bude se vhazovat.
     
    47:38
    Nyní ale obrana celku z Vysočiny zafungovala na jedničku a odstavila u mantinelu útočníka soupeře. Následně rozjela ještě akci na druhou stranu. Hraje se před Kůdelou.
     
    48:19
    Ondřej Stehlík se snažil před brankou tečovat střelu od mantinelu, ale nedokázal to. Nicméně ale zaclonil Kůdelovi, který tak neměl zákrok betonem zrovna jednoduchý.
     
    49:27
    Fanoušci Motoru se navzdory stavu velmi dobře baví a neustále podporují svůj celek v útočném snažení. Oba týmy ale hrají opatrně. rebelové nechtějí inkasovat a hosté také ne, což je vidět na přístupu ke hře. Hraje se bojovně, leč bez efektu.
     
    50:54
    Miroslav Třetina cpal zpoza brány kotouč na Luboše Roba, jenž stál na brankovišti, ale toho odstavil obránce. Následně se dostal puk znovu k exbrodskému hráčovi, ale toho vychytal Dolejš. Smutná zpráva pro Rebely. Ladislav Rytnauer má přetrhané vazy v koleni...
     
    51:35
    Tomáš Pitule se tlačil před brankoviště, ale tam byl připravený brankář Havlíčkova Brodu, který si připsal dobrý zákrok. Následně rozvířil prach Miroslav Třetina, ale rozhodčí včas zasáhli.
     
    52:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak pozor přátelé, v Kotlině bude ještě drama jako od Williama Shakespeara! Luboš Rob odvedl velký kus práce, když se prosmýkl na levý růžek brankoviště, kde jej však parádně vyčapal maskovaný muž Rebelů. Následně se ale díky nedůrazu obrany dostal k dorážce JIŘÍ BÁRTA, jenž neměl problém zvednout kotouč nad marně se natahující Dolejšův beton! Asistence: Luboš Rob.
     
    53:24
    Výborně Daniel Dolejš. České Budějovice si vytvořily tlak, ale domácí muž s maskou předvedl dobrý zákrok, když podržel na hrudi střelu Lukáše Kříže od modré čáry na své hrudi.
     
    54:35
    Nepříjemnost pro domácí výběr... Vladimír Říha (HBR) jde na trestnou lavici za podražení. Fauloval v útočné třetině, takže to nebyl jeden z těch nutných zákroků.
     
    55:09
    Rebelové dokázali vyhodit kotouč až k brance, kterou hájí Hynek Kůdela. ten nemá v této třetině moc práce.
     
    55:30
    Znovu letí kotouč až do míst, kde vládne brankář Motoru. Rebelové zde dobře napadají a drží puk.
     
    55:53
    Hosté z jihu Čech sice dovezli puk až před domácí klec, ale zde nic nevymysleli a puk míří opět až k brance Hynka Kůdely.
     
    56:36
    Střela Romana Vráblíka byla tečovaná a šla mimo klec. Následně se puk odrazem o mantinel dostal ven z pásma! Rebelové přežili nejhorší.
     
    57:44
    Domácí tým, respektive druhá formace, drží puk u Kůdely. Aktivní Roman Maliník s Davidem Dvořáčkem ale nedokáží přes beky hostů přejít až ke střele.
     
    58:37
    Daniel Dolejš podržel na hrudi puk poté, co jej hosté nahodili na jeho branku. Radek Bělohlav si následně bere oddechový čas.
     
    58:37
    A nechává Hynka Kůdelu na střídačce! Motor v šesti hráčích v poli. To budou ještě perné chvilky pro Rebely!
     
    58:53
    Roman Maliník vyvezl kotouč a po mantinelu jej poslal na Petra Polodnu, který ale nedokázal vystřelil, jelikož byl zakřižován soupeřem.
     
    59:12
    Vhazovalo se před brankou Českých Budějovic. Kůdela se vrátil na kluziště, ale teď už se vrací zpět na střídačku. Opět je tu power-play Jihočechů.
     
    59:30
    Vhazovalo se před Danielem Dolejšem a domácí zkoušeli puk rychle dostat do prázdné brány. Píská se jen zakázané uvolnění. Rozhodčí mají problém s časomírou, ta ale běží bez problémů.
     
    59:58
    Roman Maliník u mantinelu vyhodil puk a i přesto, že byl kotouč tečován hráčem ve žlutém, se píská zakázané uvolnění.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Zápas končí, Rebelové jej i přes drama ze závěrečného dějství zvládli.

    Z Kotliny se loučí a u sledování onlajn přenosů se těší Richard Wagner. (19:48:57)
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Kolafa (Havel, Berger), 26. Berger (Polodna, Havel), 35. Havel (Zdráhal, Polodna) – 46. Vaniš (Přibyl), 53. Bárta (Rob)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Zdráhal, Jank, Vágner "A", Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna "A", Berger – Rytnauer "C", Říha, Drtina – Dvořáček, Stach, Maliník – Chlubna, Stehlík, Rybalkin.
    Trenér: Jiří Mička.

    Banes Motor České Budějovice: Kůdela (Halmoši) – Novák, Kříž, Posmyk, Vráblík, Chmelíř, Pavlíček, Prokop, Turek – Kotalík, Rob, Skuhravý – Kuchejda, Přibyl, Pitule – Ferebauer, Vaniš, Bárta – Ondřej , Šachl, Třetina.
    Trenér: Radek Bělohlav.

    Rozhodčí: Jan Hribik, Jakub Smitka – Petr Bosák, Marek Šmika

    Diváci: 1121
    bahis siteleri