Kadaň – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Třebíč – Olomouc 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 3:2 (kon.)
Havířov – Jihlava 3:5 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Litoměřice – Most 2:4 (kon.)
Šumperk – Mladá Boleslav 0:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 21.10.2013, 17:30ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Ulice: U stadionu • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak pozor přátelé, v Kotlině bude ještě drama jako od Williama Shakespeara! Luboš Rob odvedl velký kus práce, když se prosmýkl na levý růžek brankoviště, kde jej však parádně vyčapal maskovaný muž Rebelů. Následně se ale díky nedůrazu obrany dostal k dorážce JIŘÍ BÁRTA, jenž neměl problém zvednout kotouč nad marně se natahující Dolejšův beton! Asistence: Luboš Rob.
     
    45:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je sníženo! Rebelové propadli před vlastní brankou a Adam Přibyl v závaru před Danielem Dolejšem vybojoval puk poté, co domácí muž s maskou dvakrát výborně zasáhl betonem, posunul jej vedle sebe, kde do prázdné branky dorážel bratr reprezentační útočnice Terezy Vanišové MAREK VANIŠ, který tak překazil brankáři Rebelů čisté konto a vrátil svůj tým do hry. Asistence: Adam Přibyl.
     
    34:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vedou již 3:0! Další parádní akce "checking-line" znamená tříbrankový náskok. Jan Zdráhal nahazoval kotouč před branku, kde nejprve výborně zasáhl Hynek Kůdela. Následně ale LUKÁŠ HAVEL využil druhé možnosti a šťouchl kotouč pod ležícím gólmanem hostí za čáru! Asistence: Jan Zdráhal a Petr Polodna.
     
    25:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nádherná rána domácího borce! První formace havlíčkobrodského týmu dostává svůj celek do dvoubrankového vedení. Lukáš Havel si nahrál s Petrem Polodnou a ten následně od mantinelu poslal hrací gumu mezi kruhy, kde se do puku opřel JAN BERGER, jehož dělovka skončila přesně pod horní tyčkou Kůdelovy branky! Asistence: Petr Polodna a Lukáš Havel.
     
    05:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vedou nad svým soupeřem 1:0! Parádní práci předvedl Lukáš Havel, který se prosmýkl po pravém křídle až do útočné třetiny, kde naznačil střelu, ale v poslední chvíli nahodil kotouč před branku, kde se v podobné šanci, jako předtím Vágner, zjevil TOMÁŠ KOLAFA, který zvedl puk pod břevno! Asistence: Lukáš Havel a Jan Berger.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Kolafa (Havel, Berger), 26. Berger (Polodna, Havel), 35. Havel (Zdráhal, Polodna) – 46. Vaniš (Přibyl), 53. Bárta (Rob)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Zdráhal, Jank, Vágner "A", Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna "A", Berger – Rytnauer "C", Říha, Drtina – Dvořáček, Stach, Maliník – Chlubna, Stehlík, Rybalkin.
    Trenér: Jiří Mička.

    Banes Motor České Budějovice: Kůdela (Halmoši) – Novák, Kříž, Posmyk, Vráblík, Chmelíř, Pavlíček, Prokop, Turek – Kotalík, Rob, Skuhravý – Kuchejda, Přibyl, Pitule – Ferebauer, Vaniš, Bárta – Ondřej , Šachl, Třetina.
    Trenér: Radek Bělohlav.

    Rozhodčí: Jan Hribik, Jakub Smitka – Petr Bosák, Marek Šmika

    Diváci: 1121
    bahis siteleri