Jihlava – Tábor 0:10 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:10 (0:2, 0:5, 0:3)
HC Tábor
Neděle 27.10.2013, 10:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:59
    Tábor právě vstřelil branku!

    Tak nakonec se táborští hokejisté desetigólové výhry dočkali. V poslední vteřině zápasu se prosazuje TOMÁŠ SYROVÁTKO a završuje tak debakl domácích. Bez asistence.
     
    57:47
    Tábor právě vstřelil branku!

    Při signalizovaném trestu se prosazuje MARTIN BURIÁNEK (dnes 2+3), který si s hráči Dukly udělal, co chtěl. Tři jihlavští hokejisté se mu snažili sebrat puk, on se ale dostal před Šťastného a propasíroval puk za jeho záda. Bez asistence.
     
    55:39
    Tábor právě vstřelil branku!

    Tak nakonec i ve třetí třetině přidávají hosté branku. Po přihrávce Kalaše se prosazuje PETR ŠIMÁNEK (dnes 1+0) a hosté jsou tak opět k desátému gólu mnohem blíže, což jejich fanoušci oceňují. Asistence: Milan Kalaš (dnes 2+1).
     
    39:39
    Tábor právě vstřelil branku!

    Nyní se ale už hosté prosazují a tímto tempem se blíží k deseti gólům. Po kombinaci Raitermana a Jelínka se prosazuje MARTIN BURIÁNEK (dnes 1+3), který tak po třech dnešních asistencích konečně střílí gól. Asistence: Michal Jelínek (dnes 2+2), Jan Raiterman (dnes 2+1).
     
    38:17
    Tábor právě vstřelil branku!

    Hosté vyhráli vhazování ve středním pásmu a bleskově se přesunuli před Šťastného. Vznikl závar před brankou, kde se nejlépe zorientoval MILAN KALAŠ, který střílí šestý gól svého týmu. Asistence: Filip Brabec.
     
    30:27
    Tábor právě vstřelil branku!

    Nájezd Jelínka ještě Šťastný zneškodnil, ale po přihárvce Buriánka se dostal kapitán hostů MICHAL JELÍNEK (dnes 2+1) u pravé tyče znovu ke střele a jak jinak než zblízka nedává Šťastnému šanci. Asistence: Martin Buriánek (dnes 0+3).
     
    28:23
    Tábor právě vstřelil branku!

    Další gól z předbrankového prostoru, který si Dukla v dnešním zápase není schopna ohlídat. Po přihrávce Tesaře se prosazuje MILAN KALAŠ. Asistence: Jan Tesař.
     
    23:28
    Tábor právě vstřelil branku!

    Jen jsem dopsal předchozí větu, střílí hosté třetí branku. Po přihrávce Buriánka si kapitán MICHAL JELÍNEK krásně vybruslil z levého kruhu a nedal Šťastnému šanci. Asistence: Martin Buriánek.
     
    08:58
    Tábor právě vstřelil branku!

    Proti druhému gólu hostů byl Šťastný naprosto bezmocný a může se jen zlobit na své obránce. Střelu Burianka totiž ještě vyrazil pravým betonem, ale proti dorážce zcela volného JANA RAITERMANA již byl naprosto bezmocný. Asistence: Martin Burianek.
     
    03:37
    Tábor právě vstřelil branku!

    Nyní už jdou ale od začátku aktivnější hosté do vedení. Přihrávku kapitána Jelínka totiž zužitkoval JAN RAITERMAN, který zblízka prostřelil domácího gólmana. Asistence: Michal Jelínek.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Raiterman (Jelínek), 9. Raiterman (Buriánek), 24. Jelínek (Buriánek), 29. Kalaš (Tesař), 31. Jelínek (Buriánek), 39. Kalaš (Brabec), 40. Buriánek (Jelínek, Raiterman), 56. Šimánek (Kalaš), 58. Buriánek, 60. Syrovátko


    HC Dukla Jihlava: Šťastný – Šlapáček, Kalenda, Novák, Jančí, Chromý, Kozel, Hráček – Kolátor, Šulák, Chvátal, Lupač, Němec, Prokš, Kouba, Matějka, Kulík, Zadina
    HC Tábor: Lekeš (Klestil) – Vápeník, Brabec, Tesař, Stark, Duda, Raiterman, Drhovský – Kalaš, Jindra, Burianek, Šimánek, Syrovátko, Hubáček, Prášek, Zavadil, Jelínek, Šedivý
    bahis siteleri