ČZU – ČVUT 2:0 (kon.) | UK Kings Prague – VŠE 4:2 (kon.) | ČVUT – VŠE 2:1 (1:0 po s.n.)
ČZU – UK Kings Prague 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Česká zemědělská univerzita
4:3 (2:0, 1:1, 0:2)
UK Kings Prague
Čtvrtek 31.10.2013, 22:15 • Tipsport Aréna Praha • Hokejová bitva
Partner:
     
    Je rozhodnuto. Hokejovou bitvu vyhrává ČZU, která krom poháru dostává i šek na 10 000 ,-.

    Konečné pořadí:
    1. ČZU
    2. UK
    3. ČVUT
    4. VŠE

    Díky za pozornost. Za celý náš informační štáb serveru www.onlajny.com vám přeji hezký zbytek večera! Na počtenou! (00:07:52)
     
    Konec zápasu.
     
    45:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Česká zemědělská univerzita.
    MICHAL SLANINA svým nájezdem rozhoduje o tom, že ČZU poprvé v historii získává Pohár primátora hlavního města Prahy!
     
    Tomáš Brém si ani napotřetí na Vojtu Vokatého nepřišel! 1:0
     
    Za ČZU proměnil Michal Slanina a tým tak vede! 1:0
     
    Jonáš Křepelka pálil mezi nohy, ale neuspěl. Výborný Vokatý! 0:0
     
    Dominik Müller to zkusil k pravé tyči, ale tam byl beton Adama Srba. 0:0.
     
    Petr Hučko to zkusil do šibenice, ale fantasticky lapačkou zasáhl Vokatý! 0:0
     
    Jako první UK, Petr Hučko. Střelec poslední branky.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Už to s UK vypadalo velmi zle, ale nakonec má ještě šanci. O vítězi Poháru primátora hlavního města Prahy tak rozhodnou až trestná střílení!
     
    45:00
    Třetí třetina skončila.
     
    44:24
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Ohromná vlna nadšení nyní probíhá Tipsport Arénou! Neuvěřitelný kotel teď hučí ze strany Karlovy univerzity! Hráči v červeném hned po buly skórují a vypadá to, že o vítězi tak rozhodnou zas až samostatné nájezdy! PETR HUČKO ihned po buly napálil kotouč za záda gólmana ČZU. Asistence: Jonáš Křepelka.
     
    44:17
    Karlova univerzita se tlačí před branku soupeře! Gólman Vokatý ale zatím odolává. Nyní je hra přerušena a bude se vhazovat před jeho kasou.
     
    43:55
    Jonáš Křepelka vyhrál buly a následně nahodil Tomáš Brém kotouč. Gólman Vokatý jej podržel a UK tak vybojovala pásmo.

    Srb míří na střídačku!
     
    43:41
    Michal Slanina nahrával po dlouhém kolotoči před kasou skrze kruh. Nikdo v zeleném ale nedokázal tečovat, a tak brankář Adam Srb v poklidu podržel kotouč. Karlovka v plném počtu.

    Time-out pro UK!
     
    42:46
    Petr Hučko ujížděl v oslabení sám na gólmana poté, co se vysmýkl obraně! Jeho blafák na forehand ale Vojtěch Vokatý odhadl a kotouč mezi betony nepustil!
     
    42:11
    Výborný Adam Srb nyní podržel na své hrudi střelu Michala Slaniny. Buly po jeho pravé ruce. Karlova univerzita to bude mít ještě hodně těžké.
     
    41:45
    Jan Slánský (UKA) dostal dvě minuty za nesportovní chování.
     
    41:23
    Oba kohouti dostávají trest. Místo hráče UK Karla Herra (UKA) jde odsedět jeho trest Ivan Utěšil. Za ČZU sedí Radek Špringl (ČZU). Oba 2+2 min, hrubost. Hraje se pět na pět.
     
    41:23
    Bitka! Karel Herr a Radek Špringl se do sebe pustili na středu hřiště! Nedovolím si říci, kdo vyhrál, ale navrch měl hráč UK.
     
    40:35
    Karlovka drtí svého soupeře a ten neví, kde mu hlava stojí. Brankář Vokatý měl nyní štěstí, že Jan Slánský v dobré pozici trefil jen obránce stojícího před ním.
     
    39:36
    Vojtěch Vokatý by měl od svého rektora dostat vyznamenání, jelikož opět podržel svůj celek! Univerzita Karlova měla možnost dorážky z brankoviště, ale gólman ČZU se prezentoval dalším bravurním zákrokem.
     
    39:18
    Nikolas Tverďák poslal kotouč před branku, zde byla hrací guma sražena soupeřem. Následně se dostával hráč UK k dorážce, ale Vojtěch Vokatý mu parádním skokem sebral gól!
     
    38:42
    A znovu se zelený celek osvobozuje. Martin Sekerka navíc drží kotouč u klece soupeře.
     
    38:12
    UK se tlačilo do šance, ale nakonec dokázala ČZU vyhodit kotouč až k Adamu Srbovi.
     
    37:18
    Trest pro ČZU. Bohužel hráče i přestupek jsem nezahlédl, takže se, chtě nechtě, musíte spokojit pouze s touto informací.
     
    37:05
    Jonáš Křepelka nejprve ve velmi výhodné pozici selhal a přestřelil a následně jej napodobil Petr Novák, který napálil také kotouč mimo tyče Vojtěcha Vokatého.
     
    36:10
    Od modré čáry vypálil Aleš Hybner, ale trefil jen obránce. Tým UK hude hrát v plném počtu. Přesilovka tak zůstává nevyužita.
     
    35:20
    UK se po dlouhém obléhání branky ze strany ČZU osvobozuje dlouhým výhozem k Vojtěchu Vokatému.
     
    34:41
    Dvakrát výborně zasáhl Adam Srb. Nejprve zneškodnil pokus Dominika Müllera od modré čáry svým betonem a následně se vyznamenal proti střele od pravého hrazení, kterou pokryl ve výstroji.
     
    34:02
    Petr Hučko (UKA) sekl soupeře a jde pykat na dvě minuty.
     
    33:40
    Adam Srb nejprve vytáhl výborný zákrok a na druhé straně se mohl dostat do střelecké pozice Lukáš Rovný, ale byl vytlačen ze střeleckého úhlu.
     
    32:51
    Hraje se oboustranně opatrný hokej a jak UK, tak ČZU si uvědomují, jak důležité je neudělat v této fázi hry chybu.
     
    31:35
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak to bude pořádné drama! Nejstarší česká vysoká škola skóruje! Ivan Utěšil se na pravé straně zbavil stahovačkou beka, poslal kotouč mezi kruhy, kde jej Lukáš Rovný sklepl na hůl TOMÁŠE BRÉMA, jehož střelu nedokázal přesouvající se Vokatý zachytit! Asistence: Lukáš Rovný a Ivan Utěšil.
     
    31:28
    Michal Láska se na druhé straně dostal po ose hřiště až k zakončení, ale jeho ránu po ledě Adam Srb vystihl svým betonem.
     
    30:56
    Karel Herr vypálil ze spodku levého kruhu a gólman Vokatý zaváhal. Kotouč spadl jen před něj a klatovský hráč studující na UK dorážel, ale natlačil Vokatého do sítě, takže branka nemůže bát uznána.
     
    30:30
    Univerzita Karlova je aktivní a brankář Vokatý už musel zasahovat. Následně se Česká zemědělská univerzita osvobozuje vyhozením na icing.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Největší potlesk získal zatím hráč UK Jonáš Křepelka, jenž sice na ledě moc vidět není, ale na děvčata je zřejmě magnet, jelikož jej vyvolávají neustále.
     
    Týmy už jdou na led. Budeme pokračovat a tato velkolepá akce najde svého konečného vítěze.
     
    Víte, co spojuje Petra Nováka st., který sedá na tribuně v kotli UK a hráče červených Nikolase Tverďáka? Oba dva působili dříve v dresu HC Rebel Havlíčkův Brod...
     
    Oba celky daly po brance. Nejprve se trefil Dominik Novák, jenž snížil, ale Michal Slanina v přesilovce zavěsil potřetí.

    Třetí část začne cca v 23:24.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:22
    Dominik Novák stál v obrovské šanci před Vokatým, jenž ležel na hrací ploše, ale forvard UK neodkázal zvednout hrací gumu nad jeho beton!
     
    29:00
    Na pravém kruhu se dostal ke střele Michal Sekerka, ale jeho pokus skončil jen na hrudi připraveného brankáře Karlovy univerzity.
     
    28:04
    Karlováci nyní trochu směrem do útoku polevili a ČZU snadno brání jejich akce. Samo pak zakládá protiútoku. Jeden takový zakončil střelou Ondřej Šnajdauf, ale trefil jen beton Adama Srba.
     
    27:10
    Oba týmy hrají směrem dopředu aktivně, ale zároveň výborně brání své modré čáry, a tak k mnoha šancím nedochází.
     
    26:06
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Parádní přesilovková kombinace vrací na hole ČZU dvougólový náskok! Na pravém kruhu se po krásné nahrávce dostal ke střele MICHAL SLANINA a jeho dělovka prošla až za záda bezmocného Adama Srba.
     
    25:43
    UK dokázala dvakrát po sobě dostat hrací gumu ven ze svého pásma. Při prvním vyhození obrana ČZU zaváhala a málem inkasovala.
     
    25:22
    Richard Lobo (UKA) přerušuje šanci soupeře faulem. Provinil se vysokou holí.
     
    24:32
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Karlovy univerzity znamená snížení stavu na rozdíl jediné trefy! Brankář Vojtěch Vokatý poprvé v tomto turnaji loví touš ze své sítě. Po Slavíčkově přiklepnutí ujížděl do šance DOMINIK NOVÁK, který si obešel tři hráče a nakonec si pohrál i s gólmanem, jejž pod vyrážečku prostřelil! Asistence: Tobiáš Slavíček.
     
    24:25
    Dominik Novák stál před Vojtěchem Vokatým, ale po nahrávce zprava nedokázal zasunout kotouč za jeho záda.
     
    24:01
    ČZU je nyní pod tlakem borců v červených dresech. Nyní dokonce vyhodili příslušníci zemědělské univerzity jen na zakázané uvolnění.
     
    23:20
    Tempo hry stoupá a Adam Srb musel po akci soupeře přerušit hru. Po delší době tak musel pruhovaný rozhodčí písknout do své píšťalky.
     
    23:00
    Tomáš Jirků se dostal u pravé tyče k puku, ale proti jeho pokusu se včas přesunul gólman České zemědělské univerzity.
     
    22:14
    Úroveň hokeje šla nahoru a oba týmy jsou aktivní. Karlova univerzita má nevýhodu v tom, že proti ní chytá Vojtěch Vokatý, jenž nyní předvedl sérii několika fantastických zákroků.
     
    21:10
    Jan Valder se dostal do šance. Stál sám před Adamem Srbem, ale ten předvedl bravurní zákrok svým pravým betonem a jeho pokus zneškodnil!
     
    20:50
    Česká zemědělská univerzita se marně dostává do šancí, její náznaky ničí obrana soupeře, která Zemědělku k ničemu nepouští.
     
    19:44
    Tomáš Jirků potáhl kotouč po levé straně a následně poslal kotouč a druhou stranu, kde dorážel Daniel Fuchs, ale proti němu se fantasticky přesunul Vojtěch Vokatý a bryskním zákrokem jeho příležitost zneškodnil.
     
    19:05
    Maskovaný muž ČZU byl na chvíli demaskován, ale sudí včas přerušil hru, a tak nemohlo dojít k žádnému zranění.
     
    18:31
    Na ledě se toho moc zajímavého neděje. Hra se motá ve střední třetině a ani jeden z týmů není schopen něco vymyslet. Na tribunách je však k vidění skvělý souboj hlasů.
     
    17:09
    Josef Krňanský nahazoval skrze brankoviště Adama Srba, ale zde nebyl nikdo, kdo by dorazil, a tak sebralo "UKáčko" kotouč a vydalo se do šance, ale Petr Novák se před Vokatým nevymotal a ten mu puk sebral.
     
    16:40
    Dominik Novák se dostal na levé straně ke střele, ale proti jeho pokusu byl připravený brankář České zemědělské univerzity, který ji schoval v lapačce.
     
    16:17
    Zemědělci byli zatlačeni před svou branku a osvobodili se jen za cenu odpískání zakázaného uvolnění. Hra se vrací před Vokatého.
     
    15:56
    Daniel Fuchs projel po pravém křídle až před branku, ale zblízka nepřekonal připraveného Vojtěcha Vokatého.
     
    15:32
    Petr Novák byl zastaven při svém útoku. Rozhodčí mu odpískali ofsajd. Univerzita Karlova je od úvodu této periody aktivnější.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Tým UK střídá gólmana! Nastupuje Adam Srb!
     
    Hráči se jíž pomalu stěhují z kabin na ledovou plochu k zahájení druhé části finálové bitvy.
     
    ČZU vede po první třetině 2:0, když se dvakrát trefil Tomáš Havel.

    Další perioda začne cca v 22:49.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:48
    Michal Láska se mohl ještě zapsat do statistik, zapsal se jen do historie našeho onlajnu. Jeho střela trefila jen bok brankáře Libora Plačka.
     
    14:18
    Dominik Novák se skrze střední pásmo probíjel až do útoku, ale bravurní čistý zákrok předvedl Vojtěch Urbančík, jenž jej odstavil od kotouče.
     
    13:32
    Michal Slanina se dostal mezi kruhy ke střele, ale jeho pokus skončil jen na obránci červených, který ji odrazil do ochranné sítě.
     
    12:58
    UK se snažila o snížení, ale na Vojtěcha Vokatého zatím recept nenašla. Maskovaný muž Zemědělky drží zatím čisté konto.
     
    11:49
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Tak nyní je mi Libora Plačka líto! Za svůj fantastický zákrok si inkasovat nezasloužil! Matyáš Hložek poslal puk křížem na levý roh brankoviště, kde dorážel Vojtěch Urbančík, ale fantastický gólman Univerzity Karlovy svou holí zasáhl, ale na dorážku TOMÁŠE HAVLA již neměl nárok! Asistence: Vojtěch Urbančík a Matyáš Hložek.
     
    11:07
    Na modré čáře se dostal ke střele Ondřej Šnajdauf, ale nejprve minul horní tyč a podruhé to zkusil po zemi, ale ani takto neuspěl.
     
    10:16
    Hráči Karlovy univerzity dostávají kotouč daleko od svého maskovaného muže.
     
    09:51
    ČZU mohlo skórovat! Lukáš Novák a Josef Krňanský stáli před brankou Libora Plačka, ale ani jeden z nich nedokázal dostat kotouč za jeho záda! Následně je jeho kasa posunuta.
     
    09:28
    Tomáš Brém se na modré čáře dostal k puku dříve než soupeř a dostal jej do středního pásma. UK se osvobozuje.
     
    09:10
    Richard Lobo (UKA) podrazil pronikajícího hráče ČZU a míří na trestnou lavici. Tento faul byl vidět tak jasně, jako slunce v nejparnějším létě.
     
    08:26
    Daniel Fuchs se mezi kruhy dostal ke střele, ale tu nejprve vyrazil brankář Vokatý a následně byla jeho dorážka zablokovaná obráncem.
     
    07:29
    UK dohrává v oslabení a dokázalo vyhodit kotouč až ke kase Vojtěcha Vokatého. Vypadá to, že tato početní výhodička zůstane nevyužita.
     
    06:55
    Lukáš Rovný se po propadnutí obrany soupeře dostal na levém křídle do šance, ale napálil jen připraveného Vokatého. Následně se pokusil o dorážku, ale na brankové čáře fantasticky zachránil Láska. Gólman ČZU pak schoval puk do výstroje.
     
    06:04
    Karlovka vyvezla kotouč až před branku Vojtěcha Vokatého, který mohl zůstat v klidu, jelikož hráči v červeném se nedokázali dostat ke střele.
     
    05:36
    Bude se hrát čtyři na čtyři. Jonáš Křepelka (UKA) jde na trestnou lavici za hákování.
     
    05:31
    Od modré to zkusil Jan Slánský, ale jeho pokus byl zablokován. Následně tým Zemědělců vyhazuje.
     
    05:10
    ČZU jde na trestnou lavici. Za podražení míří na lavici hanby Aleš Hybner (ČZU).
     
    04:48
    Další vyhození míří až k brance Vojtěcha Vokatého. Tým UK je v plném počtu.
     
    04:33
    Karlova univerzita se výborně brání a nyní opět vyhodila kotouč daleko od své branky.
     
    04:15
    Martin Sekerka projel po vyhození soupeře do středního pásma do útočné třetiny a od levého hrazení vypálil. Libor Plaček jeho pokus podržel na hrudi.
     
    03:35
    Jakub Pípal vyhodil kotouč daleko od své svatyně a Karlova univerzita tak šetří čas.
     
    03:09
    V oslabení ujížděl na bránu Daniel Fuks, ale jeho střela z mezikruží šla jen těsně vedle branky, jíž hájí Vojtěch Vokatý.
     
    02:35
    Petr Novák (UKA) míří ven na dvě minuty za podražení.
     
    02:31
    UK měla velkou šanci, ale bravurním zákrokem se blýskl gólman Vojtěch Vokatý, jenž předvedl bravurní zákrok betonem.
     
    01:50
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Parádní akce České zemědělské univerzity rozjásala fandy v zeleném a zcela opařila kotel UK, který se nachází v mé těsné blízkosti. Zemědělka předvedla akci jak z učebnice ledního hokeje. Matyáš Hložek prošel podél pravého mantinelu do pásma a nabil před bránu TOMÁŠI HAVLOVI, jenž z první pokořil Libora Plačka! Asistence: Matyáš Hložek.
     
    01:19
    Na ledové ploše zůstal jeden z hráčů UK. Fanoušci Karlovky nyní celkem nevybíravě častují příslušníky ČZU.
     
    00:41
    Martin Sekerka se snažil projít do útočné třetiny, ale byl na modré čáře odstaven hráči Univerzity Karlovy. Na stadionu je slušný kotel.
     
    Tobiáš Slavíček projel do pásma a nahodil. Kotouč odražený od zadního mantinelu ukryl pod lapačkou Vojtěch Vokatý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči se na ledě rozcvičují. Podle informací moderátora Jakuba Koháka se bude hrát 3x15 minut.
     
    Právě probíhá symbolické buly mezi rektory obou univerzit.
     
    Matěj Ruppert se chystá zazpívat státní hymnu.
     
    Na plochu najíždí celek posledních mistrů z Univerzity Karlovy!
     
    Na led přicházejí hráči České zemědělské univerzity!
     
    ...UK vítězí! Tento hod šel hodně vedle! Karlova univerzita získává prvenství v bečkocurlingu.
     
    Tak to byl hod jak z partesu! ČZU má poslední šanci na to, aby zkazilo vítězství Karlovce...
     
    Souboj s pivními soudky je zatím vyrovnaný, ale o kousek vede UK...
     
    Střelec bečky z ČZU nyní málem trefil rolbu i s ledařem. Ten ale ukázal své schopnosti a dokázal včas zastavit.
     
    Úvodní sestavy:

    Česká zemědělská univerzita: Vokatý (Hochsteiger) – Müller, Vejvoda, Růžička, Špringl, Krňanský, Novák, Maciboba, Slanina, Hybner, Sekerka, Kupec, Havel, Hložek, Gebhart, Šnajdauf, Urbančík, Láska, Šramota, Valder.
    Trenér: Igor Miklík.

    Univerzita Karlova: Plaček (Srb) – Slánský, Tvreďák, Pípal, Baláž, Slavíček, Brém, Herr, Utěšil – P. Novák, Hučko, Fuks, Lobo, Šafránek, Křepelka, Radostová, Krátký, D. Novák, Jirků, Rovný, Macenauer.
    Trenér: Radek Hlavatý..
     
    Na ledové ploše, kde se schýlí ke svému konci úprava, se chystá bečkocurling.
     
    ČZU v prvním zápase porazila ČVUT 2:0. Univerzita Karlova si poradila s VŠE, která v závěru solidně kousala, ale nakonec nejstarší české univerzitě neodolala.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Havel (Hložek), 12. Havel (Urbančík, Hložek), 27. Slanina, rozh. náj. Slanina – 25. D. Novák (Slavíček), 32. Brém (Rovný, Utěšil), 45. Hučko (Křepelka)


    Česká zemědělská univerzita: Vokatý (Hochsteiger) – Müller, Vejvoda, Růžička, Špringl, Krňanský, Novák, Maciboba, Slanina, Hybner, Sekerka, Kupec, Havel, Hložek, Gebhart, Šnajdauf, Urbančík, Láska, Šramota, Valder.
    Trenér: Igor Miklík.

    UK Kings Prague: Plaček (16. Srb) – Slánský, Tvreďák, Pípal, Baláž, Slavíček, Brém, Herr, Utěšil – P. Novák, Hučko, Fuks, Lobo, Šafránek, Křepelka, Radostová, Krátký, D. Novák, Jirků, Rovný, Macenauer.
    Trenér: Radek Hlavatý.
    bahis siteleri