ČZU – ČVUT 2:0 (kon.) | UK Kings Prague – VŠE 4:2 (kon.) | ČVUT – VŠE 2:1 (1:0 po s.n.)
ČZU – UK Kings Prague 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Česká zemědělská univerzita
4:3 (2:0, 1:1, 0:2)
UK Kings Prague
Čtvrtek 31.10.2013, 22:15 • Tipsport Aréna Praha • Hokejová bitva
Partner:
     
    45:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Česká zemědělská univerzita.
    MICHAL SLANINA svým nájezdem rozhoduje o tom, že ČZU poprvé v historii získává Pohár primátora hlavního města Prahy!
     
    44:24
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Ohromná vlna nadšení nyní probíhá Tipsport Arénou! Neuvěřitelný kotel teď hučí ze strany Karlovy univerzity! Hráči v červeném hned po buly skórují a vypadá to, že o vítězi tak rozhodnou zas až samostatné nájezdy! PETR HUČKO ihned po buly napálil kotouč za záda gólmana ČZU. Asistence: Jonáš Křepelka.
     
    31:35
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak to bude pořádné drama! Nejstarší česká vysoká škola skóruje! Ivan Utěšil se na pravé straně zbavil stahovačkou beka, poslal kotouč mezi kruhy, kde jej Lukáš Rovný sklepl na hůl TOMÁŠE BRÉMA, jehož střelu nedokázal přesouvající se Vokatý zachytit! Asistence: Lukáš Rovný a Ivan Utěšil.
     
    26:06
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Parádní přesilovková kombinace vrací na hole ČZU dvougólový náskok! Na pravém kruhu se po krásné nahrávce dostal ke střele MICHAL SLANINA a jeho dělovka prošla až za záda bezmocného Adama Srba.
     
    24:32
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Karlovy univerzity znamená snížení stavu na rozdíl jediné trefy! Brankář Vojtěch Vokatý poprvé v tomto turnaji loví touš ze své sítě. Po Slavíčkově přiklepnutí ujížděl do šance DOMINIK NOVÁK, který si obešel tři hráče a nakonec si pohrál i s gólmanem, jejž pod vyrážečku prostřelil! Asistence: Tobiáš Slavíček.
     
    11:49
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Tak nyní je mi Libora Plačka líto! Za svůj fantastický zákrok si inkasovat nezasloužil! Matyáš Hložek poslal puk křížem na levý roh brankoviště, kde dorážel Vojtěch Urbančík, ale fantastický gólman Univerzity Karlovy svou holí zasáhl, ale na dorážku TOMÁŠE HAVLA již neměl nárok! Asistence: Vojtěch Urbančík a Matyáš Hložek.
     
    01:50
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Parádní akce České zemědělské univerzity rozjásala fandy v zeleném a zcela opařila kotel UK, který se nachází v mé těsné blízkosti. Zemědělka předvedla akci jak z učebnice ledního hokeje. Matyáš Hložek prošel podél pravého mantinelu do pásma a nabil před bránu TOMÁŠI HAVLOVI, jenž z první pokořil Libora Plačka! Asistence: Matyáš Hložek.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Havel (Hložek), 12. Havel (Urbančík, Hložek), 27. Slanina, rozh. náj. Slanina – 25. D. Novák (Slavíček), 32. Brém (Rovný, Utěšil), 45. Hučko (Křepelka)


    Česká zemědělská univerzita: Vokatý (Hochsteiger) – Müller, Vejvoda, Růžička, Špringl, Krňanský, Novák, Maciboba, Slanina, Hybner, Sekerka, Kupec, Havel, Hložek, Gebhart, Šnajdauf, Urbančík, Láska, Šramota, Valder.
    Trenér: Igor Miklík.

    UK Kings Prague: Plaček (16. Srb) – Slánský, Tvreďák, Pípal, Baláž, Slavíček, Brém, Herr, Utěšil – P. Novák, Hučko, Fuks, Lobo, Šafránek, Křepelka, Radostová, Krátký, D. Novák, Jirků, Rovný, Macenauer.
    Trenér: Radek Hlavatý.
    bahis siteleri