Boston – Anaheim 3:2 (1:0 po s.n.) | NY Rangers – Buffalo 2:0 (kon.) | Arizona – Nashville 5:4 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Arizona Coyotes
5:4 (0:3, 2:0, 2:1 - 0:0)
Nashville Predators
Pátek 01.11.2013, 03:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Phoenix Coyotes.
    Nedal! David Legwand neprostřelil Greisse, který vychytal všechny nájezdy soupeře a odměnou je mu bod navíc! Rozhodující gól si připisuje MIKKEL BOEDKER, který dnes jako jediný dokázal svůj nájezd proměnit.
     
    Ano, perfektně provedený nájezd, blafák do bekhendu, zvednutý puk "pod víko", ležící Hutton bez šance.
     
    61:17
    A nechybělo mnoho a Ribeiro mohl dát vítězný gól! Vylučuje se, na trestnou lavici odchází David Legwand a domácí mají přesilovou hru čtyř proti třem.
     
    51:55
    Velmi dobrá šance Gaustada, který překvapil svou střelou zády k brance, puk prolétl těsně vedle branky.
     
    48:16
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Ano, rozhodčí nakonec gól uznávají, ANTOINE VERMETTE se tak může radovat z vyrovnávacího gólu, správné rozhodnutí mužů v pruhovaném a je vyrovnáno! Asistence: Shane Doan, Kyle Chipchura.
     
    48:16
    Domácí sice dokázali dát gól, ale rozhodčí již předem signalizovali, že je to faul a pravděpodobně bude nařízené trestné střílení.
     
    46:16
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Ribeiro již mohl zakončit z pravé strany, ale nakonec ještě našel na druhé straně volného SHANE DOANA, který v jízdě, přesnou střelou švihem, překonává přesouvajícího se Hutton. Využitá přesilová hra, domácí prohrávají opět již "pouze" o gól. Asistence: Mike Ribeiro, Keith Yandle.
     
    45:18
    Vylučuje se, na trestnou lavici odchází Matt Cullen, první přesilová hra pro Phoenix.
     
    44:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    PAUL GAUSTAD zůstal zcela nepokrytý před Greissem, Stone se nechal lehce odstavit a Gaustad dokázal, zády k brance, překonat domácího gólmana, hosté vedou o dva góly! Asistence: Nick Spaling.
     
    38:25
    "Záemk" v podání Phoenixu, jako by domácí hráli přesilovou hru!
     
    34:13
    Velké štěstí pro Predators, po střele Korpikoskiho z pravé strany prošel Huttonovi puk mezi betony a pomalu se šoural do branky, pohotovým odpalem však celou situaci vyřešil obránce Weber!
     
    29:51
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Ale DEREK MORRIS svým čtvrtým gólem v této sezóně překonává z pravé strany parádní ranou "pod víko" Huttona, nechytatelná střela, na níž měl Morris spoustu času, pravé strana zůstala "otevřená" a domácí snižují na rozdíl jediného gólu! Asistence: Keith Yandle, David Moss.
     
    23:20
    Oddechový čas pro domácí.
     
    22:21
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Ale z následného útoku, kdy Zbyněk Michálek nachází přesnou přihrávkou přes střední pásmo na levé straně najíždějícího JORDANA SZWARZE, již padá první gól Coyotes, je to vůbec první gól kariéry pro Jordana Szwarze, který překonává Huttona přesnou střelou z levé strany! Asistence: Zbyněk Michálek, Oliver Ekman-Larsson.
     
    18:25
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ale tentokrát se již Predatros radují, Zbyněk Michálek nezachytil na brankovišti přihrávku Jonese a DAVID LEGWAND na levé straně zakončuje do odkryté branky. Asistence: Seth Jones, Shea Weber.
     
    18:07
    Greiss vychytal i podruhé Fishera, který střílí z levé strany.
     
    17:28
    A pozor, další vyloučení, na trestnou lavici odchází další domácí hráč, je to Mikkel Boedker, to je přesilová hra pěti proti třem!
     
    16:30
    Vylučuje se, na trestnou lavici odchází domácí hráč, je to centr prvního útoku Ribeiro, přesilová hra Predators.
     
    16:02
    Ale místo toho předvádí skvělý zákrok Greiss, který ve vyložené šanci vychytal nájezd Fishera z pravé strany!
     
    14:12
    Nashville právě vstřelil branku!
    Svou převahu dokázali hosté vyjádřit dalším gólem, od na hranici brankoviště bojujícího ERICA NYSTRÖMA se odráží puk po střele Patrica Hornqvista do branky, tam neodvedl dobrou práci bránící Chipchura, hosté vedou již 2:0! Asistence: Patric Hornqvist, David Legwand.
     
    09:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ale přesto se hosté dostávají do vedení, skvěle umístěnou střelou z pravé strany se prosazuje MATT HENDRICKS, puk orazítkoval tyčku a skončil v brance, první branka Hendrickse v této sezóně. Asistence: David Legwand, Mattias Ekholm.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 23. Szwarz (Z. Michálek, Ekman-Larsson), 30. Morris (Yandle, Moss), 47. Doan (Ribeiro, Yandle), 49. Vermette (Doan, Chipchura), rozh. náj. Boedker – 9. Hendricks (Legwand, Ekholm), 15. Nyström (Hornqvist, Legwand), 19. Legwand (Jones, Weber), 45. Gaustad (Spaling)


    Arizona Coyotes: Greiss (M. Smith) – Ekman-Larsson, Z. Michálek, Morris, Yandle, Rundblad, Stone – Boedker, Ribeiro, Vrbata – Klinkhammer, Vermette, Doan – Kennedy, Miele, Moss – Szwarz, Chipchura, Bissonnette
    Nashville Predators: Hutton (Hellberg) – Jones, Weber, Ekholm, Klein, Josi, Ellis – Wilson, Fisher, Hornqvist – Bourque, Cullen, C. Smith – Spaling, Legwand, Wilson – Nyström, Gaustad, Hendricks

    Rozhodčí: L´ecuyer, Peel – Cameron, Amell

    Diváci: 7 401
    bahis siteleri