Orlová – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 3:6 (kon.) | Nový Jičín – Prostějov 2:4 (kon.)
Přerov – Břeclav 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 7:4 (kon.) | Technika Brno – Poruba 2011 4:3 (2:0 po s.n.)
Nymburk – Klášterec nO 1:3 (kon.) | Milevsko – Jablonec n/N 3:7 (kon.) | Kolín – Řisuty 4:3 (kon.)
Bílina – Kobra 1:8 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 2:5 (kon.) | Vrchlabí – Jindř. Hradec 3:2 (2:0 po s.n.)
Děčín – Tábor 5:6 (0:2 po s.n.) | Pelhřimov – Sokolov 1:4 (kon.)
po s.n. (0:2)
HC Děčín
5:6 (1:0, 2:2, 1:2 - 0:0)
HC Tábor
Sobota 02.11.2013, 18:002. liga skupina Západ
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Hockey Club Tábor.
    Rozhodující nájezd proměnil MARTIN MAŘÍK.
     
    59:49
    Děčín právě vstřelil branku!
    A tento tah se jim vyplácí. MICHAL OLIVERIUS se dostal k puku, objel branku hostí a zasunul ho k pravé tyči hostující branky, která byla téměř odkrytá. Bez asistence.
     
    58:45
    Tábor právě vstřelil branku!
    Z rychlého protiútoku však sráží do kolen Děčín hosté, jenž strhávají vedení na svou stranu. MARTIN MAŘÍK dostal přesnou přihrávku od Jakuba Matušíka a svou střelou překonal Formánka v brance Děčína. Asistence: Jakub Matušík.
     
    44:19
    Tábor právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno. Děčínští opět přicházejí během chvilky o své dvoubrankové vedení. JAKUB ŠIMÁK zblízka prostřelil Formánka a začíná se tedy opět od začátku. Asistence: Patrik Zayml.
     
    43:51
    Tábor právě vstřelil branku!
    Teď už se ale hostům snížit podařilo. K odraženému puku se dostal MICHAL KLÍMA a nebyl pro něho problém poslat puk do odkryté klece. Asistence: Martin Mařík, Jakub Matušík.
     
    42:04
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po krásné kombinaci Děčína se Medvědi dostávají opět do dvoubrankového vedení. Štěpán Kuchynka našel před brankou volného VÁCLAVA RACKA, který posílá puk za bezmocného Pance. Asistence: Štěpán Kuchynka.
     
    35:32
    Děčín právě vstřelil branku!
    A do třetice využitá přesilová hra pro Medvědy. DAVID MERTA dokázal doklepnout nahození žabičkou od Jakuba Pořického do odkryté klece a vrací tak Děčínu vedení zpět na svoje hokejky. Asistence: Jakub Pořický.
     
    25:34
    Tábor právě vstřelil branku!
    A hned po vhazování se k puku dostali hosté, konkrétně MARTIN MAŘÍK, který svůj únik proměnil ve vyrovnávací branku Tábora, když blafákem nedal Formánkovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Jakub Matušík, Michal Klíma.
     
    24:44
    Tábor právě vstřelil branku!
    A tento tah se jim vyplatil. Tentokrát se jim už podařilo výborného Formánka překonat a snižují tak na rozdíl jediné branky. FILIP KOLOMÝ se zblízka Formánkovi nemýlil a posílá svůj celek zpět do hry. Asistence: David Kellner.
     
    20:45
    Děčín právě vstřelil branku!
    Pouhou vteřinu před vypršením trestu jdou domácí do dvoubrankového vedení. TOMÁŠ FAIGL se díky Zikovi dostal do samostatného úniku a své sólo dokázal přetavit ve druhou branku Děčína. Medvědi tak využívají druhou přesilovou hru v tomto utkání. Asistence: Lukáš Zika.
     
    05:40
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nakonec se Děčínu přesilovou hru podařilo využít. Michal Oliverius našel úplně volného LUKÁŠE ZIKU, jenž na vrcholu pravého kruhu okamžitě vystřelil a Panec v hostující brance s jeho střelou nemohl vůbec nic dělat. Domácí tak jdou proti lídrovi soutěže do vedení. Asistence: Michal Oliverius.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Zika (Oliverius), 21. Faigl (Zika), 36. Merta (Pořický), 43. Racek (Kuchynka), 60. Oliverius – 25. Kolomý (Kellner), 26. Mařík (Matušík, Klíma), 44. Klíma (Mařík, Matušík), 45. Šimák (Zayml), 59. Mařík (Matušík), rozh. náj. Mařík


    HC Děčín: Formánek (Šticha) – Hříbal, Procházka, Saska, Molnár, Motejlek, Müller, Nikl, Stezka – Faigl, Oliverius, Zika – Pořický, Merta, Kuchynka – Racek, Chládek, Vacek – Došlý, Šetka
    HC Tábor: Panec (Klestil) – Havran, Černý, Hlaveš, Ošmyk, Kanov, Heršálek, Klíma, Liška, Šimák, Pechánek, Krätzer, Kellner, Matušík, Zayml, Kolomý, Mařík, Seidl, Dudák, Mrkvička, Hájek

    Diváci: 370
    bahis siteleri