NY Rangers – Carolina 5:1 (kon.) | Washington – Florida 3:2 (3:1 po s.n.) | Columbus – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Vancouver – Toronto 4:0 (kon.) | Buffalo – Anaheim 3:6 (kon.) | Tampa – St. Louis 4:2 (kon.)
New Jersey – Philadelphia 0:1 (kon.) | NY Islanders – Boston 3:1 (kon.) | Colorado – Montreal 4:1 (kon.)
Edmonton – Detroit 0:5 (kon.) | Los Angeles – Nashville 3:4 (kon.) | San Jose – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.)
Ottawa – Dallas 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (1:2)
San Jose Sharks
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:0)
Arizona Coyotes
Neděle 03.11.2013, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Phoenix Coyotes.
    Ano, přesně provedený blafák do bekhendu, kdy puk míří po zemi do branky z hole ANTOINE VERMETTA znamená, že Phoenix vítězí!
     
    28:57
    Phoenix právě vstřelil branku!
    A z následného protiútoku se MIKKEL BOEDKER prosazuje po parádní samostatné akci, kdy projel z vlastní třetiny až k Niemimu, kterého překonává střelou z pravé strany. Asistence: Derek Morris.
     
    25:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    DANY BOYLE dává svou druhou branku v sezóně a zároveň druhý gól Sharks, když překonává Smitha střelou přímo do růžku branky, nad levé rameno. Využitá přesilová hra, Sharks vedou 2:1. Asistence: Joe Pavelski, Joe Thornton.
     
    21:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přečíslení Sharks v okamžiku, kdy hosté střídali, na ledě zůstal v dresu Coyotes pouze bránící Ribeiro, Nieto s JOEM PAVELSKIM postupovali dva na jednoho a právě Pavelski se rozhodl vzít odpovědnou na sebe, přesně umístěnou střelou z pravé strany překonává Smitha a vyrovnává na 1:1. Asistence: Matthew Nieto, Tommy Wingels.
     
    00:36
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup hostů do dnešního zápasu, Boyle svým nedůrazem nechal zakončit ANTOINE VERMETTA, který střelou z levé strany překonává Niemiho! Asistence: Rob Klinkhammer, Mikkel Boedker.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 22. Pavelski (Nieto, Wingels), 26. Boyle (Pavelski, J. Thornton) – 1. Vermette (Klinkhammer, Boedker), 29. Boedker (Morris), rozh. náj. Vermette


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Boyle, Braun, Stuart, Hannan, Irwin – Hertl, J. Thornton, Kennedy – Marleau, Couture, Havlát – Wingels, Pavelski, Nieto – Sheppard, Desjardins, Brown
    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Ekman-Larsson, Z. Michálek, Morris, Yandle, Stone, Schlemko – Doan, Hanzal, Vrbata – Klinkhammer, Vermette, Boedker – Korpikoski, Ribeiro, Moss – Szwarz, Chipchura, Miele

    Rozhodčí: Meier, Peel – Heyer, Amell

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri