USA – Slovensko 3:4 (0:1 po s.n.) | Německo – Švýcarsko 2:3 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
USA
3:4 (2:0, 1:1, 0:2 - 0:0)
Slovensko
sk Pátek 08.11.2013, 16:30 • Olympia Eishalle, Mníchov (Nemecko) • Německý pohár
Partner:
     
    Je dobojované!
    V samostatných nájazdoch boli napokon mierne úspešnejší naši slovenskí reprezentanti, ktorí po góle Branka Radivojeviča dokázali otočiť tento zápas z výsledku 0:3 na konečných 4:3. Je treba však poznamenať, že v závere zápasu bola kvalita ľadu v mníchovskej Olympia Eishalle už len veľmi mizerná.

    Slováci si na svoje konto do tabuľky pripisujú dva body, zatiaľčo Američania získavajú len jeden bod.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch slovenskej reprezentácie.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:59:57)
     
    Koniec zápasu.
     
    65:00
    Slovensko dalo gól!
    V samostatných nájazdoch napokon vyhrali slovenskí reprezentanti, za ktorých prekonal gólmana Zapolskeho ako jediný skúsený BRANKO RADIVOJEVIČ.
     
    Branko Radivojevič predviedol parádnu strelu zápästím a skvele trafil ľavý horný roh americkej brány! (0:1)
     
    Shannon mierne zabudol puk za sebou a ani on neprekonal gólmana Laca. (0:0)
     
    Tomáš Záborský pálil z tesnej blízkosti, no gólman Zapolski puk vyrazil do bezpečia svojim betónom (0:0).
     
    Tim Stapleton predviedol pekný únik, no napokon trafil len zadný mantinel. (0:0)
     
    Za Slovákov nastúpil ako prvý Juraj Mikúš, no ten napokon minul priestor americkej brány. (0:0)
     
    Ako prvý sa postavil na ľad Mueller, no gólman Laco jeho strelu vyrazil do bezpečia. (0:0)
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    V predĺžení tohto zápasu sa napokon ani jednému z tímov rozhodnúť nepodarilo. Slováci boli poriadne aktívni už v úvode, kde hrali v početnej výhode, no napokon nedokázali nájsť ten správny recept na gólmana Zapolskeho.

    Na rad prichádzajú samostatné nájazdy! Začínať budú Američania!
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    64:53
    Ďaloga tvrdo pálil od modrej, no svojou strelou napokon trafil len dvoch amerických hráčov, ktorí sa obetavo hodili na ľad.
     
    64:24
    Starosta tvrdo pálil z ľavej strany, no gólman Zapolski si ustrážil svoju pravú žŕdku a puk bez problémov zblokoval svojimi ebtónmi do bezpečia.
     
    63:36
    Slovenskí obrancovia sú pri puku v obrannom pásme, odkiaľ sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Američania sa snažia forčekovať.
     
    62:45
    Marcel Hossa tvrdo pálil z pravej strany, no jeho delovka napokon skončila v moci gólmana Zapolskeho, ktorý následne poslal svojich spoluhráčov do útoku.
     
    62:13
    Kolarik nekompromisne pálil z hranice pravého kruhu, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa slovenskej brány. Laco teda zasahovať nemusel.
     
    61:41
    Po peknej prihrávke od Miklíka sa k puku dostal Mezei, no ten ho stratil. Následne sa naši chlapci musia stiahnuť do stredného pásma.
     
    61:13
    Sersen mohol zavŕšiť svoj hetrik strelou spoza pravého kruhu, no jeho delovku napokon gólman Zapolski zachytil medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    60:52
    Vydarený opäť tvrdo pálil spoza kruhov, no jeho projektil napokon skončil len tesne mimo americkej brány. Radivojevič chcel následne dorážať, no z ľavej strany sa mu to už nepodarilo.

    Branky a nahrávky: 5. Sexston (Connolly, Shannon), 8. Wilson (Mueller, Stapleton), 35. Mueller (Borque, Stapleton) – 39. Sersen (Radivojevič, Mikúš), 54. Sersen (Vydarený, Radivojevič), 58. Marcel Hossa (Špirko, Kudroč), 65. Radivojevič


    USA: Zapolski (Frazee) – Reese, Wozniewski ("C"), Wilson, Bailen, Dehner, Lewis, Guentzel – Palmieri, Kolarik, Moses – Borque, Stapleton ("A"), Mueller – Sexston, Connolly, Shannon ("A") – McRae, Macarthur, Ryan.
    Slovensko: J. Laco (Staňa) – Sersen, Vydarený, Starosta ("A"), Mezei, Ďaloga, Kudroč, Švarný, P. Mikuš – Bartovič ("C"), J. Mikúš, Radivojevič ("A") – Surový, Záborský, Miklík – Špirko, Tybor, Marcel Hossa – Skokan, T. Sýkora, A. Šťastný – P. Zuzin.

    Rozhodčí: Georg Jablukov (GER), Gordon Schukies (GER) – Dominic Erdle (GER), Andreas Hofer (GER)
    bahis siteleri