Havlíčkův Brod – Hr. Králové 1:4 (kon.) | Jihlava – Liberec 4:5 (kon.) | Ústí n/L – K. Vary 4:2 (kon.)
Havířov – SHK Hodonín 9:2 (kon.) | Chomutov – Kladno 7:8 (po pr.) | Třinec – Warriors Brno 11:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 14.11.2013, 15:15 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Máme za sebou konec zápasu. Hradec Králové hned na startu této periody rozhodl o svém triumfu. Rebelové sice ještě snížili, ale to bylo z jejich strany vše.

    Zápas končí a náš onlajn též. Za jeho sledování děkuje Richard Wagner. Mějte se krásně a někdy příště, na počtenou! (17:17:06)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Nahození Filipa Moníka se snažil tečovat Patrik Hidveghy, ale nepovedlo se mu to. Domácí muž s maskou tak mohl být v klidu.
     
    58:13
    Rebelové ale předvedli rychlý kontr a královéhradecký muž s maskou musel předvést také zákrok, kterým přerušil hru.
     
    57:56
    Havlíčkobrodští jsou opět v plné síle na ledě. Nyní ale musí dávat pozor, jelikož se bude vhazovat před jejich brankou. To kvůli dalšímu zásahu Davida Marka.
     
    57:22
    Domácí tým dobře vzdoruje svému soupeři a dostává kotouče daleko od své branky. Když se k tomu přidá jistý Marek, nemá soupeř kudy.
     
    56:35
    Havlíčkův Brod znovu dostal puk až ke gólmanovi Hradce Králové. Ten jej sklepl a hosté z východu Čech opět míří do pásma.
     
    55:55
    Rebelové načínají oslabení na jedničku a ihned odpalují kotouč až do hájemství Michaela Weisse, kde jej i drží.
     
    55:43
    Filip Chymo (HBR) míří na trestnou lavici za podražení. Další početní nevýhoda pro domácí barvy.
     
    55:02
    Neuvěřitelné selhání Jaroslava Dvořáka! Hradečtí měli velkou šanci, ale Dvořák, který dostal na spodku levého kruhu nabito, neskutečně netrefil puk a ten se stěží došoural vedle.
     
    54:10
    Před brankou stál zcela volný Tadeáš Jakubec, který dostal pas zpoza brány, ale nedokázal zakončit lépe, než jen do domácího muže s maskou, jenž mu následně puk i vypíchl.
     
    53:02
    Tak to byla velká klika pro domácí družinu! David Marek už byl překonán, ale Filip Jirásek naštěstí pro něj napálil z levého růžku brankoviště jen jeho tyčku!
     
    52:29
    Rebelové hrají v plném počtu. Domácí celek byl pod tlakem, ale výtečný Marek předvedl několik bryskních zákroků. Havlíčkobrodský brankář je dnes hvězdou večera.
     
    51:19
    Domácí sice vyhodili, ale Hradec Králové pak rozjel dobrou útočnou akci. Štěpán Matějček dostal na levém rohu brankoviště nabito od Kryštofa Hroudného, ale jeho střela skončila jen na betonech skvělého Davida Marka. Následně to ještě zkusil od modré Radim Šalda, ale mířil nepřesně.
     
    50:29
    Rebelové budou hrát v oslabení. Mirek Březina (HBR) dostal dvě minuty za krosček. Na lavici hanby taj doplní pykajícího Kopice.
     
    49:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové snižují na 1:4! Domácí družina předvedla dobrou akci, která byla zakončena závarem před Michaelem Weissem, jenž si tak z Kotliny čisté konto neodveze! Filip Chymo napoprvé neuspěl se svým pokusem, ale ležícího gólmana pak přehodil LUKÁŠ BERAN a vykřesal tak slabou jiskřičku naděje! Asistence: Filip Chymo.
     
    49:16
    Parádní akce domácího výběru opět nepřinesla gól. Vojtěch Veverka byl po pasu Jiřího Vlacha sám před soupeřovou klecí, ale nedokázal zvednout kotouč jinam, než jen do Weisse.
     
    48:50
    Oba celky jsou již v plném počtu. Hra má spád, bruslí se ze strany na stranu a k vidění jsou dobré průniky. Leč ty nejsou zakončeny gólovou střelou.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 50. Beran (Chymo) – 7. Pavlík (Matějček), 13. Jirásek (Matouš), 41. Pavlík, 42. Šalda (Matějček, Pavlík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Benák, Kopic, Němec, Vála, Lachman, Krtek – Michálek "C", Vlach, Chymo – Michalička, Beran "A", Veverka – Hendrych, Petržílek, Holenda – Fixa, Březina.
    Trenéři: Milan Chalupa a Milan Kraučuk.

    Královští lvi Hradec Králové: Weiss (Vomáčka) – Hroudný, Kynčl, Muška, Šalda "A", Fanderlik, Jonáš, Voňka – Martinec, Matějček "A", Pavlík "C" – Hidveghy – Jirásek, Moník, Matouš – Hejna, Dvořák, Štohanzl – Pažourek, Maršík, Jakubec.
    Trenér: Tomáš Martinec.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Blaha, Filip Honza
    bahis siteleri