Havlíčkův Brod – Hr. Králové 1:4 (kon.) | Jihlava – Liberec 4:5 (kon.) | Ústí n/L – K. Vary 4:2 (kon.)
Havířov – SHK Hodonín 9:2 (kon.) | Chomutov – Kladno 7:8 (po pr.) | Třinec – Warriors Brno 11:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 14.11.2013, 15:15 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:43
    Filip Chymo (HBR) míří na trestnou lavici za podražení. Další početní nevýhoda pro domácí barvy.
     
    53:02
    Tak to byla velká klika pro domácí družinu! David Marek už byl překonán, ale Filip Jirásek naštěstí pro něj napálil z levého růžku brankoviště jen jeho tyčku!
     
    50:29
    Rebelové budou hrát v oslabení. Mirek Březina (HBR) dostal dvě minuty za krosček. Na lavici hanby taj doplní pykajícího Kopice.
     
    49:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové snižují na 1:4! Domácí družina předvedla dobrou akci, která byla zakončena závarem před Michaelem Weissem, jenž si tak z Kotliny čisté konto neodveze! Filip Chymo napoprvé neuspěl se svým pokusem, ale ležícího gólmana pak přehodil LUKÁŠ BERAN a vykřesal tak slabou jiskřičku naděje! Asistence: Filip Chymo.
     
    49:16
    Parádní akce domácího výběru opět nepřinesla gól. Vojtěch Veverka byl po pasu Jiřího Vlacha sám před soupeřovou klecí, ale nedokázal zvednout kotouč jinam, než jen do Weisse.
     
    46:38
    Parádní zákrok Davida Marka proti úniku Radovana Pavlíka! Domácí muž s maskou fantasticky zasáhl betonem a hradeckého kapitána parádně vychytal. Následně jej narazil Jiří Kopic (HBR), který dostává trest na 2 + 10 za zásah do oblasti hlavy a krku. "Dvojku" odsedí Tomáš Lachman (HBR).
     
    46:10
    Hradec Králové měl problémy s domácím výběrem, který zlobil a nakonec vše řeší až Adam Jonáš (HKR) krosčekem.
     
    41:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    S Rebely to vypadá velmi zle a zdá se, že hosté z metropole celých východních Čech rozhodují osud tohoto zápasu. Radovan Pavlík vyvezl hrací gumu až do rohu pásma, kde jej předal na Štěpána Matějčka, jehož nabídku přetavil v gólovou střelu RADIM ŠALDA! Branka padla v oslabení. Asistence: Štěpán Matějček a Radovan Pavlík.
     
    40:53
    Jakub Muška (HKR) dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Domácí tak mají šanci na to, aby odčinili svou předchozí chybu.
     
    40:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlost blesku, kterou Hradec navyšuje své vedení! Domácí centr zachyboval a ke kotouči se dostal RADOVAN PAVLÍK, jehož zakončení prošlo až za záda Davida Marka. Bez asistence.
     
    38:58
    Havlíčkobrodští nedokázali nejprve využít dobrou šanci a zakončit do prázdné. Konkrétně Pavel Hendrych, jenž mířil nepřesně. Na druhé straně pak mířil sám na Davida Marka Radovan Pavlík, ale blafákem jej nepřekonal, když trefil jen jeho betony a nedokázal se prosadit ani z dorážky, jíž nasměroval do jeho klína.
     
    31:26
    Na druhé straně mohl snížit Viktor Michalička! David Michálek jej vyslal do brejku, ale domácí kanonýr v koncovce selhal, když napálil jen klečícího Michaela Weisse!
     
    30:30
    Hradec Králové měl obrovskou šanci, ale proti stál fantastický David Marek! Štěpán Matějček se protáhl po ose kluziště až před kasu a nakonec vypálil, leč těsně vedle. Puk se ale odrazil od zadního hrazení, kde dorážel volný Radovan Pavlík, ale znovu trefil jen pohotového Marka. Domácí muž s maskou se pak znovu přesunul a předvedl další dva fantastické zákroky betonem!
     
    25:43
    Vyloučení pro Rebely. Za držení protihráče putuje na lavici pro hříšníky Michal Němec (HBR). První početní výhoda také pro Východočechy.
     
    22:32
    Hradec Králové měl velkou porci štěstí! Na modré čáře napřáhl Jiří Kopic a jeho nádherná dělovka měla gólové parametry, ale odrazila se jen od tyče. Následně podržel Weiss na hrudi zakončení Jiřího Benáka.
     
    21:25
    Domácí celek je aktivnější a dokonce si zahraje i přesilovku. Filip Moník (HKR) dostal dvě minuty za držení protihráče.
     
    19:40
    Štěpán Matějček ujel obraně domácích a stál sám před Davidem Markem. Toho se snažil rozhýbat a povedlo se! Zakončení mu ale zkazila tyčka, jíž hostující střelec trefil!
     
    12:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mladí hradečtí hokejisté si vybudovali již dvougólový náskok! Dominik Matouš to zkusil z kruhu, ale jeho rána byla zablokovaná a skončila jen mezi kruhy, kde se do kotouče opřel FILIP JIRÁSEK a jeho pokus prošel po Markovou vyrážečkou až za brankovou čáru. Asistence: Dominik Matouš.
     
    11:58
    Lukáš Beran měl velkou šanci! Poté, co Vojtěch Veverka napálil jen tyčku, trefil první jmenovaný z dorážky jen přesouvajícího se Michaela Weisse!
     
    06:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi vedou! Rychlá akce hostů znamená vybudování náskoku. Na levém kruhu měl kotouč Štěpán Matějček, ten ho posunul na pravý roh brankoviště, kde procedil hrací gumu pod betony Davida Marka RADOVAN PAVLÍK! Asistence: Štěpán Matějček.
     
    02:39
    Radovan Pavlík ujížděl od modré čáry sám na bránu, naznačil Markovi pohyb do pravé strany a nakonec vypálil. Jeho střela skončila ale jen na vyrážečce gólmana. Puk se pak odrazil za jeho beton, ale havlíčkobrodský muž s maskou jej nakonec podržel pod lapačkou.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 50. Beran (Chymo) – 7. Pavlík (Matějček), 13. Jirásek (Matouš), 41. Pavlík, 42. Šalda (Matějček, Pavlík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Benák, Kopic, Němec, Vála, Lachman, Krtek – Michálek "C", Vlach, Chymo – Michalička, Beran "A", Veverka – Hendrych, Petržílek, Holenda – Fixa, Březina.
    Trenéři: Milan Chalupa a Milan Kraučuk.

    Královští lvi Hradec Králové: Weiss (Vomáčka) – Hroudný, Kynčl, Muška, Šalda "A", Fanderlik, Jonáš, Voňka – Martinec, Matějček "A", Pavlík "C" – Hidveghy – Jirásek, Moník, Matouš – Hejna, Dvořák, Štohanzl – Pažourek, Maršík, Jakubec.
    Trenér: Tomáš Martinec.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Blaha, Filip Honza
    bahis siteleri