Havlíčkův Brod – Hr. Králové 1:4 (kon.) | Jihlava – Liberec 4:5 (kon.) | Ústí n/L – K. Vary 4:2 (kon.)
Havířov – SHK Hodonín 9:2 (kon.) | Chomutov – Kladno 7:8 (po pr.) | Třinec – Warriors Brno 11:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 14.11.2013, 15:15 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:15.
     
    Hezký den z Kotliny! Dnes je před námi zajímavý zápas, během nějž se střetnou celky HC Rebel Havlíčkův Brod a Královští lvi Hradec Králové.
     
    5.kolo, čtvrtek 26.9.2013
    Královští lvi Hradec Králové – HC Rebel Havlíčkův Brod
    7:1 (2:0, 4:0, 1:1)

    Branky a nahrávky: 3. Matějček (Hidveghy, Pavlík), 4. Hejna (Maršík), 25. D. Matouš (Štohanzl), 27. Matějček (Pavlík), 28. Hejna (Moník), 32. Pavlík, 53. Pavlík (Hidveghy, Matějček) – 54. Beran (Benák). Rozhodčí: Veselý – Pechánek, Antalík. Vyloučení: 7:5. Využití:1:1. Diváci: 48. Střely na branku: 48:18. Průběh utkání: 7:0, 7:1.

    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (32. Weiss) – Hroudný, Kynčl, Muška, Šalda, Fanderlik, Brádler, Pohl, Šimůnek – Hejna, Pavlík, Hidveghy – D. Matouš, Matějček, Moník – Dvořák, Štohanzl, Jirásek – Pažourek, M. Matouš, Maršík.

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (4. Hanák) – Benák, Hrabaň, Kopic, Němec, Rubner, Lachman – Fixa, Přibyl, Michálek – Beran, Veverka, Donda – Holenda, Pilný, Jílek – Petržílek, Kadleček.
     
    Hráči se již rozcvičují na hrací ploše. Domácí celek nastupuje ve zbrusu nových dresech bílé barvy. Oproti tomu Hradec nastupuje v černém. Barva kalhot obou celků je červená.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Benák, Kopic, Němec, Vála, Lachman, Krtek – Michálek "C", Vlach, Chymo, Michalička, Beran "A", Veverka, Hendrych, Petržílek, Holenda, Fixa, Březina.
    Trenéři: Milan Chalupa a Milan Kraučuk.

    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Weiss) – Hroudný, Kynčl, Muška, Šalda "A", Fanderlik, Jonáš, Voňka – Martinec, Matějček "A", Pavlík "C", Hidveghy, Jirásek, Moník, Matouš, Hejna, Dvořák, Štohanzl, Pažourek, Maršík, Jakubec.
    Trenér: Tomáš Martinec.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Blaha, Filip Honza.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:45
    Hradec začal aktivněji a stále se drží před brankou Davida Marka. Ten ale zatím moc práce nemá, protože Královští lvi se nedokáží dostat od mantinelů.
     
    01:51
    Skoro dvě minuty se drželi Východočeši v útočném pásmu. To ale právě ztratili a jejich počáteční tlak je u konce.
     
    02:39
    Radovan Pavlík ujížděl od modré čáry sám na bránu, naznačil Markovi pohyb do pravé strany a nakonec vypálil. Jeho střela skončila ale jen na vyrážečce gólmana. Puk se pak odrazil za jeho beton, ale havlíčkobrodský muž s maskou jej nakonec podržel pod lapačkou.
     
    03:40
    Hraje se v tempu a i Rebelové se vydali před soupeřovu svatyni. Michael Weiss ale může být v klidu, jelikož domácí hráči nedokáží zakončit.
     
    04:40
    Filip Jirásek se cpal na brankovišti ke kotouči, ale nepovedlo se mu překonat nastavené betony Davida Marka. Rebelové pak vyhodili do střední třetiny.
     
    05:01
    Martin Hejna projel po levém křídle do útočné třetiny. Na kruhu vypálil a jeho střela skončila jen na hrudi připraveného gólmana.
     
    05:24
    Hradečtí byli zatlačeni před hradeckého brankáře. Ten ale zasahovat nemusel. Královští lvi se ale osvobozují jen za cenu icingu.
     
    06:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi vedou! Rychlá akce hostů znamená vybudování náskoku. Na levém kruhu měl kotouč Štěpán Matějček, ten ho posunul na pravý roh brankoviště, kde procedil hrací gumu pod betony Davida Marka RADOVAN PAVLÍK! Asistence: Štěpán Matějček.
     
    07:30
    Po tom gólu, jež domácí inkasovali, se hra lehce zklidnila a ani jeden z celků se nedokáže dostat do zakončení. Na puku jsou aktivnější i Havlíčkobrodští.
     
    08:46
    Domácí celek se natlačil před kasu Michaela Weisse. Poté, co bylo přerušeno, se vhazovalo před maskovaným mužem Východočechů.
     
    09:17
    Filip Jirásek se nacpal před Davida Marka, který jeho zakončení mezi betony zneškodnil. Následně udržel nervy na uzdě a nepovolil soupeři dvě dorážky.
     
    09:56
    Filip Chymo projel po levém křídle do útočné třetiny. Neměl ale přílišnou rychlost, a tak přímo od modré čáry vystřelil. Jeho pokus ale skončil na rameni Michaela Weisse.
     
    10:48
    Východočeši se znovu tlačili před Davida Marka, ale domácí obránci si svého soupeře u hrazení pohlídali a nenechali jim moc prostoru.
     
    11:58
    Lukáš Beran měl velkou šanci! Poté, co Vojtěch Veverka napálil jen tyčku, trefil první jmenovaný z dorážky jen přesouvajícího se Michaela Weisse!
     
    12:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mladí hradečtí hokejisté si vybudovali již dvougólový náskok! Dominik Matouš to zkusil z kruhu, ale jeho rána byla zablokovaná a skončila jen mezi kruhy, kde se do kotouče opřel FILIP JIRÁSEK a jeho pokus prošel po Markovou vyrážečkou až za brankovou čáru. Asistence: Dominik Matouš.
     
    13:50
    Stejně jako po první brance, i nyní je hra lehce zklidněná. Štěpán Matějček to naposledy zkusil od modré čáry a jeho pokus v klidu lapil domácí gólman.
     
    14:40
    Dominik Matouš to zkusil po výjezdu zpoza brány, ale neuspěl. Jeho pokus jednak odrazil Marek betonem, a následně kotouč odpálil jeden z obránců.
     
    15:27
    Rebelové vyváží kotouč do středního pásma. Následně se pokusili přejít až před Weisse, ale na modré jim byl odpískán ofsajd.
     
    15:47
    Hradec se sice po buly cpal dopředu, ale přes modrou čáru neprošel a následně se s pukem dostal do útočné třetiny David Michálek, ale jeho střela skončila jen v Markově lapačce.
     
    16:39
    Hradec je opět silnější na kotouči a cpe se do útočné třetiny. Rebelové ale zatím dobře brání svou modrou čáru a před Marka Hradecké nepouští.
     
    17:48
    Filip Moník vydoloval v rohu pásma puk a snažil si vybruslit na kruh, ale když už se šteloval do střelecké pozice, byl odstaven Janem Petržílkem.
     
    18:50
    Na druhé straně to zkoušel po výjezdu zpoza brány Jiří Vlach, ale na bližší tyči trefil jen Weissovy betony. Následně byl puk pokryt hradeckým gólmanem a bude se jen vhazovat.
     
    19:40
    Štěpán Matějček ujel obraně domácích a stál sám před Davidem Markem. Toho se snažil rozhýbat a povedlo se! Zakončení mu ale zkazila tyčka, jíž hostující střelec trefil!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní dějství. Oba celky sehrály roli, která od nich byla očekávaná. Rebelové spíše jen sekundovali svému soupeři, který dvěma trefami získal náskok.

    Další část začne cca v 16:00.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    David Michálek projel po rozpačitém úvodu do útočné třetiny a jeho střela zpoza modré čáry skončila jen na vyrážečce Michaela Weisse.
     
    21:25
    Domácí celek je aktivnější a dokonce si zahraje i přesilovku. Filip Moník (HKR) dostal dvě minuty za držení protihráče.
     
    21:47
    Hradec vyhodil, Aleš Krtek se nechal přebruslit soupeřem a ten nakonec získal puk. Radovan Pavlík ale po vyjetí od mantinelu nedokázal vystřelit.
     
    22:32
    Hradec Králové měl velkou porci štěstí! Na modré čáře napřáhl Jiří Kopic a jeho nádherná dělovka měla gólové parametry, ale odrazila se jen od tyče. Následně podržel Weiss na hrudi zakončení Jiřího Benáka.
     
    23:28
    Hradec Králové hraje v plném počtu. Domácí měli sice velkou šanci, ale přesilovou hru nevyužili. Královští lvi u puku a zakládají akci.
     
    24:19
    Ta ale moc úspěšná nebyla a Mirek Březina pálil za pukem na protějším pólu kluziště. Když se dostal na puk, tak byl dojet protihráčem a odstaven od hrací gumy.
     
    25:01
    David Marek si teď připsal zákrok poté, co zneškodnil zakončení Královských lvů z pravého kruhu. Domácí muž s maskou podržel kotouč ve výstroji.
     
    25:43
    Vyloučení pro Rebely. Za držení protihráče putuje na lavici pro hříšníky Michal Němec (HBR). První početní výhoda také pro Východočechy.
     
    25:59
    Rebelové rychle vyhazují kotouč alespoň do střední třetiny.
     
    26:16
    A nyní již i k Michaelu Weissovi. Domácí celek se dobře brání a Hradec neví kudy.
     
    26:41
    Havlíčkův Brod skvěle brání svou modrou čáru a nepouští svého soupeře do útočné třetiny.
     
    26:50
    Tak nakonec se jako štírek protáhl do útočného pásma Štěpán Matějček. Ten dokonce i zakončil, ale trefil jen připraveného Davida Marka.
     
    27:39
    Oslabení se chýlí ke konci a domácí mančaft znovu vyhazuje hrací předmět až k brance Královských lvů.
     
    28:42
    Rebelové se drželi před kasou svého soupeře, ale nakonec se ke střele dostal Hradec Králové. Poté, co se dostal na modrou čáru, vypálil David Voňka. Domácí muž s maskou jeho pokus vykopl betonem.
     
    29:48
    Havlíčkův Brod se dostal až před Weisse, ale Lukáš Beran, jenž stál mezi kruhy ve střelecké pozici, byl od kotouče odstaven.
     
    30:30
    Hradec Králové měl obrovskou šanci, ale proti stál fantastický David Marek! Štěpán Matějček se protáhl po ose kluziště až před kasu a nakonec vypálil, leč těsně vedle. Puk se ale odrazil od zadního hrazení, kde dorážel volný Radovan Pavlík, ale znovu trefil jen pohotového Marka. Domácí muž s maskou se pak znovu přesunul a předvedl další dva fantastické zákroky betonem!
     
    31:26
    Na druhé straně mohl snížit Viktor Michalička! David Michálek jej vyslal do brejku, ale domácí kanonýr v koncovce selhal, když napálil jen klečícího Michaela Weisse!
     
    32:45
    Hradecký muž s maskou přerušil hru. Bude se vhazovat před jeho bránou. Oba celky teď hrají aktivně a hra má dobrý spád.
     
    33:55
    Teď ale více zatlačili na pilu Královští lvi z Hradce Králové. Rebelové ale po nepovedené střele jednoho z hostů napálili hrací předmět jen na icing.
     
    34:46
    David Marek vytasil pohotovou lapačku proti střele z levého kruhu. Havlíčkobrodský brankář drží svůj tým nad vodou.
     
    35:41
    Pavel Hendrych se protlačil před branku Michaela Weisse. Na levém kruhu sice pěkně vypálil, ale minul jeho vzdálenější horní roh.
     
    36:45
    Patrik Hidveghy se snažil vyjet od pravého mantinelu do střely. To se mu sice povedlo, ale v tu ránu u něj byli dva Rebelové a zblokovali jej.
     
    37:22
    Rebelové dvakrát výborně zabránili soupeři ve střele, ale následně se zbrkle zbavili hrací gumy a pokaždé z toho bylo jen zakázané uvolnění.
     
    37:58
    Jiří Vlach útočil spolu s Mirkem Březinou. První jmenovaný ale neodkázal podat přesnou nahrávku, a tak celá akce skončil jen vedle brány.
     
    38:58
    Havlíčkobrodští nedokázali nejprve využít dobrou šanci a zakončit do prázdné. Konkrétně Pavel Hendrych, jenž mířil nepřesně. Na druhé straně pak mířil sám na Davida Marka Radovan Pavlík, ale blafákem jej nepřekonal, když trefil jen jeho betony a nedokázal se prosadit ani z dorážky, jíž nasměroval do jeho klína.
     
    39:31
    David Marek znovu v akci. Havlíčkobrodský gólman teď musel vytáhnout zákrok lapačkou proti střele z pravého kruhu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Rebelové ve druhé třetině neinkasovali, zato měli velké štěstí, že v zádech mají skvělého Marka. Na druhé straně mohlo také udeřit, ale proti Kopicově ráně stála jen tyč.

    Třetí část začne cca v 16:44.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlost blesku, kterou Hradec navyšuje své vedení! Domácí centr zachyboval a ke kotouči se dostal RADOVAN PAVLÍK, jehož zakončení prošlo až za záda Davida Marka. Bez asistence.
     
    40:53
    Jakub Muška (HKR) dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Domácí tak mají šanci na to, aby odčinili svou předchozí chybu.
     
    41:19
    Královští lvi dvakrát po sobě vyhodili kotouč daleko od své branky.
     
    41:45
    Rebelové drželi puk v útočné třetině, ale na modré čáře ukradl kotouč Radovan Pavlík a vyvezl jej ven ze své třetiny.
     
    41:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    S Rebely to vypadá velmi zle a zdá se, že hosté z metropole celých východních Čech rozhodují osud tohoto zápasu. Radovan Pavlík vyvezl hrací gumu až do rohu pásma, kde jej předal na Štěpána Matějčka, jehož nabídku přetavil v gólovou střelu RADIM ŠALDA! Branka padla v oslabení. Asistence: Štěpán Matějček a Radovan Pavlík.
     
    42:53
    Potrestaný Muška je na ledě. Královští lvi zvládli oslabení tak dobře, jak jen mohli – neinkasovali, navíc sami jednu branku zaznamenali.
     
    43:54
    Domácí muž s maskou se musel mít na pozoru a vytáhnout další zákrok. Naposledy podržel kotouč na své hrudi. Z následného buly nezahrozilo.
     
    44:56
    Poté, co vytáhl David Marek výborný zákrok betonem, vyčapal i střelu Štěpána Matějčka lapačkou. Havlíčkobrodský gólman chytá parádně.
     
    46:10
    Hradec Králové měl problémy s domácím výběrem, který zlobil a nakonec vše řeší až Adam Jonáš (HKR) krosčekem.
     
    46:38
    Parádní zákrok Davida Marka proti úniku Radovana Pavlíka! Domácí muž s maskou fantasticky zasáhl betonem a hradeckého kapitána parádně vychytal. Následně jej narazil Jiří Kopic (HBR), který dostává trest na 2 + 10 za zásah do oblasti hlavy a krku. "Dvojku" odsedí Tomáš Lachman (HBR).
     
    47:14
    Hru čtyři na čtyři zatím ovládají Východočeši. Rebelové se spíše brání a pouze vyváží hrací gumu před kasu, kterou hájí Michael Weiss.
     
    47:56
    V dobré šanci se ocitl Mirek Březina, jenž stál zcela sám před Michaelem Weissem, ale tomu neodkázal zvednout puk nad beton. Štěstí pro hostujícího muže s maskou.
     
    48:50
    Oba celky jsou již v plném počtu. Hra má spád, bruslí se ze strany na stranu a k vidění jsou dobré průniky. Leč ty nejsou zakončeny gólovou střelou.
     
    49:16
    Parádní akce domácího výběru opět nepřinesla gól. Vojtěch Veverka byl po pasu Jiřího Vlacha sám před soupeřovou klecí, ale nedokázal zvednout kotouč jinam, než jen do Weisse.
     
    49:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové snižují na 1:4! Domácí družina předvedla dobrou akci, která byla zakončena závarem před Michaelem Weissem, jenž si tak z Kotliny čisté konto neodveze! Filip Chymo napoprvé neuspěl se svým pokusem, ale ležícího gólmana pak přehodil LUKÁŠ BERAN a vykřesal tak slabou jiskřičku naděje! Asistence: Filip Chymo.
     
    50:29
    Rebelové budou hrát v oslabení. Mirek Březina (HBR) dostal dvě minuty za krosček. Na lavici hanby taj doplní pykajícího Kopice.
     
    51:19
    Domácí sice vyhodili, ale Hradec Králové pak rozjel dobrou útočnou akci. Štěpán Matějček dostal na levém rohu brankoviště nabito od Kryštofa Hroudného, ale jeho střela skončila jen na betonech skvělého Davida Marka. Následně to ještě zkusil od modré Radim Šalda, ale mířil nepřesně.
     
    52:29
    Rebelové hrají v plném počtu. Domácí celek byl pod tlakem, ale výtečný Marek předvedl několik bryskních zákroků. Havlíčkobrodský brankář je dnes hvězdou večera.
     
    53:02
    Tak to byla velká klika pro domácí družinu! David Marek už byl překonán, ale Filip Jirásek naštěstí pro něj napálil z levého růžku brankoviště jen jeho tyčku!
     
    54:10
    Před brankou stál zcela volný Tadeáš Jakubec, který dostal pas zpoza brány, ale nedokázal zakončit lépe, než jen do domácího muže s maskou, jenž mu následně puk i vypíchl.
     
    55:02
    Neuvěřitelné selhání Jaroslava Dvořáka! Hradečtí měli velkou šanci, ale Dvořák, který dostal na spodku levého kruhu nabito, neskutečně netrefil puk a ten se stěží došoural vedle.
     
    55:43
    Filip Chymo (HBR) míří na trestnou lavici za podražení. Další početní nevýhoda pro domácí barvy.
     
    55:55
    Rebelové načínají oslabení na jedničku a ihned odpalují kotouč až do hájemství Michaela Weisse, kde jej i drží.
     
    56:35
    Havlíčkův Brod znovu dostal puk až ke gólmanovi Hradce Králové. Ten jej sklepl a hosté z východu Čech opět míří do pásma.
     
    57:22
    Domácí tým dobře vzdoruje svému soupeři a dostává kotouče daleko od své branky. Když se k tomu přidá jistý Marek, nemá soupeř kudy.
     
    57:56
    Havlíčkobrodští jsou opět v plné síle na ledě. Nyní ale musí dávat pozor, jelikož se bude vhazovat před jejich brankou. To kvůli dalšímu zásahu Davida Marka.
     
    58:13
    Rebelové ale předvedli rychlý kontr a královéhradecký muž s maskou musel předvést také zákrok, kterým přerušil hru.
     
    59:18
    Nahození Filipa Moníka se snažil tečovat Patrik Hidveghy, ale nepovedlo se mu to. Domácí muž s maskou tak mohl být v klidu.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou konec zápasu. Hradec Králové hned na startu této periody rozhodl o svém triumfu. Rebelové sice ještě snížili, ale to bylo z jejich strany vše.

    Zápas končí a náš onlajn též. Za jeho sledování děkuje Richard Wagner. Mějte se krásně a někdy příště, na počtenou! (17:17:06)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 50. Beran (Chymo) – 7. Pavlík (Matějček), 13. Jirásek (Matouš), 41. Pavlík, 42. Šalda (Matějček, Pavlík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Benák, Kopic, Němec, Vála, Lachman, Krtek – Michálek "C", Vlach, Chymo – Michalička, Beran "A", Veverka – Hendrych, Petržílek, Holenda – Fixa, Březina.
    Trenéři: Milan Chalupa a Milan Kraučuk.

    Královští lvi Hradec Králové: Weiss (Vomáčka) – Hroudný, Kynčl, Muška, Šalda "A", Fanderlik, Jonáš, Voňka – Martinec, Matějček "A", Pavlík "C" – Hidveghy – Jirásek, Moník, Matouš – Hejna, Dvořák, Štohanzl – Pažourek, Maršík, Jakubec.
    Trenér: Tomáš Martinec.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Blaha, Filip Honza
    bahis siteleri