Mytišči – Petrohrad 1:2 (kon.) | Jaroslavl – Čerepovec 3:1 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Severstal Čerepovec
Sobota 16.11.2013, 14:00 • Arena 2000, Jaroslavl. • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Drama se nekonalo, Antipov v třiapadesáté minutě už pouze snížil na konečných 3:1. Utkání nabídlo ve své první polovině atraktivní podívanou, poté se však pohledné prvky ze hry dočista vytratily. Jaroslavl si pečlivě hlídala svůj náskok a utkání pohodlně dovedla do vítězného konce. Přeji příjemný zbytek večera. (16:25:29)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Kiselevič doluje kotouč zpod několika bruslí ve středním pásmu. Čerepovec už je v pěti, ale nemůže se dostat ani k případné hře bez brankáře. V Jaroslavli dnes neuspěje.
     
    58:56
    Štěpánek pod palbou! Nebezpečnou střelu Konkova ale dokázal zneškodnit, přestože měl zakrytý výhled. Kotouč spatřil na poslední chvíli a uschoval ho v lapačce.
     
    57:40
    Andersén oslabil svůj tým, obránce jde na dvě minuty za katr a hostům se naděje na bodový zisk snížila na minimum.
     
    56:29
    Domácí hrají co nejdéle s pukem, soupeře drží na uzdě a nedovolí mu zvýšit ofenzivní úsilí. Severstalu teď čas utíká proklatě rychle, hosté jsou navíc zataženi ve vlastním pásmu.
     
    55:34
    Po delší době se hlasitě ozývají i domácí fanoušci. První útok Lokomotivu chvilku operoval v ofenzivní zóně, ale na opačnou stranu se už řítí Antipov.
     
    54:01
    Severstalu rázem narostla křídla. Hosté vycítili šanci, zlepšili pohyb a jsou všude o krok dříve. Kazakovcev ale do pásma spěchal marně, spoluhráči totiž kotouč u hrazení ztratili.
     
    52:12
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    VLADIMIR ANTIPOV vykřesal pro svůj tým jiskřičku naděje. Brankář Kolesnik přichází sedm minut před koncem základní hrací doby o čisté konto. Antipov se prosadil po nepřehledné situaci u brankoviště, jako první spatřil volný puk a pokořil dezorientovaného gólmana. Asistence: Nikita Popov – 3:1.
     
    50:31
    Útočnou snahu Jaroslavle provází velké množství nepřesností, Štěpánek je takřka bez práce. Puk se pohybuje v dostatečné vzdálenosti od jeho svatyně. Kronwall nyní kombinuje v okolí středového kruhu, kam ho dobrým napadáním vytlačil protivník.
     
    49:53
    Čerepovec už hrál v plném počtu, ovšem vzápětí jde znovu do čtyř. Popov musel hasit příležitost Chlopotova jen za cenu hákování, v opačném případě by měl domácí útočník mezi kruhy dobrou palebnou pozici.
     
    48:30
    Časomíra už z domácí přesilovky odkrojila více než minutu, Lokomotiv se však k ničemu nedostal. Kotouč klouže v rozích, hosté pečlivě brání a pravidelně se osvobozují.
     
    47:21
    Opět navíc úřadují hlavní sudí, kteří na trestnou lavici posílají Nikonceva. Útočník Čerepovce si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    47:10
    Jaroslavl se nikam nežene, Severstal zase touží po kontaktním zásahu, který by mohl kartami zamíchat. Hosté však v útočné třetině ztrácí velké množství přihrávek, bojuje se spíše ve středním pásmu.
     
    45:42
    Hokejistům Jaroslavle se početní výhoda nepovedla, jedinou šanci si v oslabení vytvořil soupeř a nyní zahrozil znovu. Kolesnik však odolal pokusu od modré čáry a rychlé dorážce Kiseleviče.
     
    44:31
    Hostům není přáno, Severstal zahodil další dobrou příležitost. Při vlastním oslabení utekl do samostatného úniku Nikoncev, ale pozorného gólmana nepokořil.
     
    43:11
    Rozhodčí dnes s tresty rozhodně nešetří, vrátka na trestné lavici se opět otevřela. Zaplul do nich hostující Gimbatov – hákování.
     
    41:56
    Jevsejenkov byl ve vlastní třetině u volného kotouče u pár vteřin dříve a sebral střelecký pokus Koreněvovi, který poté hostujícího beka v bruslařském souboji marně doháněl.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 6. Plotnikov (Apalkov, Konkov), 11. Koreněv (Galimov), 22. Holos (Musatov, Kronwall) – 53. Antipov (Popov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Sanford) – Gorochov, Jakovlev, Holos, Kronwall, Višněvskij, Pašnin, Ljubuškin, Zotov – Apalkov, Konkov, Plotnikov – Redlihs, Kapustin, Musatov – Petrov, Černikov, But – Koreněv, Galimov, Chlopotov.
    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Grigorjev) – Andersén, Kiselevič, Čáslava, Kalašnikov, Jevsejenkov, Stasenko, Popov, Dědunov – Nikoncev, Videll, Berdnikov – Stoljarov, Medvěděv, Antipov – Kazakovcev, Kovyršin, Bučněvič – Černov, Gimbatov, Zemčenko.

    Diváci: 9 000
    bahis siteleri