Mytišči – Petrohrad 1:2 (kon.) | Jaroslavl – Čerepovec 3:1 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Severstal Čerepovec
Sobota 16.11.2013, 14:00 • Arena 2000, Jaroslavl. • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    Andersén oslabil svůj tým, obránce jde na dvě minuty za katr a hostům se naděje na bodový zisk snížila na minimum.
     
    49:53
    Čerepovec už hrál v plném počtu, ovšem vzápětí jde znovu do čtyř. Popov musel hasit příležitost Chlopotova jen za cenu hákování, v opačném případě by měl domácí útočník mezi kruhy dobrou palebnou pozici.
     
    47:21
    Opět navíc úřadují hlavní sudí, kteří na trestnou lavici posílají Nikonceva. Útočník Čerepovce si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    43:11
    Rozhodčí dnes s tresty rozhodně nešetří, vrátka na trestné lavici se opět otevřela. Zaplul do nich hostující Gimbatov – hákování.
     
    39:07
    Rozhodčí opět trestá, Černikov to v útočné třetině přehnal s důrazem a jde si odsedět dvouminutový trest za sekání. Početní převaha pro Severstal.
     
    36:51
    Přesilovka Lokomotivu ovšem netrvala ani půl minuty, Apalkov je vyloučený za nedovolené bránění a počet sil na ledové ploše se vyrovná.
     
    36:24
    Ze statické mezihry rezultuje další trest. Do společnosti trestoměřičů se jde na dvě minuty posadit hostující útočník Vladimir Antipov.
     
    28:17
    Domácí jdou znovu pykat. Jmenovitě Galimov, jehož loket nebezpečně atakoval soupeře. Čerepovec bude mít na ledového ploše znovu o jednoho hráče navíc.
     
    25:10
    Početní převaha pro hostující mužstvo. Za hru vysokou holí si jde odpočinout zadák Jakovlev.
     
    18:15
    U hostující svatyně bude znovu pořádný provoz, Stoljarov sekl u hrazení protihráče a po debatě se sudím nakonec vyfasoval trest na pět minut + do konce utkání!
     
    10:55
    Čerepovec jde opět do čtyř, dvě minuty za drobný prohřešek vyfasoval útočník Kovyršin. Jak naloží domácí výběr s výhodou jednoho muže v poli tentokrát?
     
    06:13
    Znovu se vylučuje, tentokrát na domácí straně. Za katr jde pykat Pašnin, jenž se dle výroku rozhodčích provinil hákováním.
     
    05:02
    Čerepovec jde do tří. Stoljarov zatáhl při obranné práci za záchrannou brzdu a sudí ho vykazují na dvě minuty ze hry. Provinil se nedovoleným bráněním.
     
    03:20
    Trestá se i na opačné straně. Menší trest za sekání vyfasoval hostující Kalašnikov.
     
    00:22
    Přesilová hra pro Severstal. Hosté si už po dvaadvaceti vteřinách hry zahrají proti čtyřem, menší trest za sekání dostal domácí útočník Plotnikov.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 6. Plotnikov (Apalkov, Konkov), 11. Koreněv (Galimov), 22. Holos (Musatov, Kronwall) – 53. Antipov (Popov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Sanford) – Gorochov, Jakovlev, Holos, Kronwall, Višněvskij, Pašnin, Ljubuškin, Zotov – Apalkov, Konkov, Plotnikov – Redlihs, Kapustin, Musatov – Petrov, Černikov, But – Koreněv, Galimov, Chlopotov.
    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Grigorjev) – Andersén, Kiselevič, Čáslava, Kalašnikov, Jevsejenkov, Stasenko, Popov, Dědunov – Nikoncev, Videll, Berdnikov – Stoljarov, Medvěděv, Antipov – Kazakovcev, Kovyršin, Bučněvič – Černov, Gimbatov, Zemčenko.

    Diváci: 9 000
    bahis siteleri