Toronto – Buffalo 4:2 (kon.) | Montreal – NY Rangers 0:1 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 4:1 (kon.)
NY Islanders – Detroit 5:4 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Carolina 4:2 (kon.) | Nashville – Chicago 7:2 (kon.)
Arizona – Tampa 6:3 (kon.) | Colorado – Florida 1:4 (kon.) | Calgary – Edmonton 2:4 (kon.)
Ottawa – Columbus 1:4 (kon.)
konec
Ottawa Senators
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 17.11.2013, 19:10 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Po dvaceti vteřinách Ottawa přesilovou hru využívá a Sergej Bobrovskij jen naštvaně plácl hokejkou o led, protože dvě a půl minuty před koncem přichází o čisté konto. Po kombinaci Michálka a Philipse se puk dostal na ERIKA KARLSSONA, který od modré prostřeluje všechno a všechny a připisuje si tak svůj padesátý gól v NHL. Asistence: Chris Phillips, Milan Michálek.
     
    45:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blake Comeau poslal puk zpoza branky před Andersona, kde nevěděl, zda mu někdo najede nebo ne. První možnost vyšla, DEREK MACKENZIE totiž byl před Andersonem důrazný a nadvakrát překonal gólmana Ottawy. Asistence: Blake Comeau.
     
    32:07
    Columbus právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka Columbusu pět na tři a hosté budou hrát ještě téměř minutu a půl klasickou přesilovku. Nick Foligno našel na modré čáře FJODORA TJUTINA, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Anderson asi neměl zrovna nejlepší výhled, navíc jeden z hráčů Ottawy zlomil hokejku a nemohl pořádně bránit. Asistence: Nick Foligno.
     
    24:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    A Columbus bleskově využívá i druhou přesilovou hru v zápase, tentokráte ne po dvanácti, ale už po osmi vteřinách. Fjodor Tjutin zakombinoval na útočné modré s Ryanem Johansenem, který vystřelil a jeho pokus následně doklepl ze vzduchu za záda Andersona RJ UMBERGER. Asistence: Ryan Johansen, Fjodor Tjutin.
     
    04:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    Modrokabátníci svoji přesilovou hru bleskově využívají, konkrétně po dvanácti vteřinách. Murray nabil napoprvé Johansenovi, jehož pokus ale Anderson vyrazil. Puk se ale opět dostal k Murraymu, který ho znovu poslal na RYANA JOHANSENA. Ten tentokrát nebyl na modré, ale střílel z pravého kruhu a posílá Columbus do vedení. Asistence: Ryan Murray, James Wisniewski.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 58. Karlsson (Phillips, Michálek) – 5. Johansen (Murray, Wisniewski), 25. Umberger (Johansen, Tjutin), 33. Tjutin (Foligno), 46. MacKenzie (Comeau)


    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Methot, Karlsson, Borowiecki, Phillips (A), Cowen, Gryba – Michálek, Spezza (C), Conacher – MacArtur, Turris, Ryan – Greening, Smith, Neil (A) – Zibanejad, Grant, Condra. Trenér: Paul MacLean.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Nikitin, Johnson, Wisniewski, Murray, Tjutin, Savard – Atkinson, Comeau, Dubinsky (C), Umberger, Johansen, MacKenzie, Jenner, Chaput, Boll (A), Anisimov, Letestu (A), Foligno. Trenér: Todd Richards

    Rozhodčí: Chris Rooney, Francois St. Laurent – Scott Driscoll, Matt MacPherson
    bahis siteleri