Frýdek-M. – Uh. Hradiště 6:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
SC Marimex Kolín
Neděle 17.11.2013, 11:00 • Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    56:53
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Havlíčkobrodská obrana teď chybovala a Kolín toho využívá k zisku vedení! Filip Málek poslal kotouč na levém křídle do jízdy JIŘÍMU HYŠPLEROVI, který nabral rychlost a vystřelil z prostoru pravého kruhu k přední tyčce, kde, i s přispěním pořádné porce štěstí, brankář Nahodil nedokázal vyrazit puk betonem! Asistence: Filip Málek.
     
    50:57
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kozlové se nakonec přeci jen dočkali a mohou si užít gólovou radost z vyrovnání! Od Dominika Jiráně putoval kotouč k JIŘÍMU VESELÉMU, který z mezikruží přišpendlil kotouč pod horní tyčku za záda brankáře Nahodila, jenž se tentokrát mohl jen smutně ohlédnout! Asistence: Dominik Jiráň.
     
    26:18
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hodně rychlé odpověď hostů znamená další změnu stavu! Filip Málek nabil kotouč mezi kruhy na hůl VÁCLAVA SUCHÉHO, který přesnou ranou z velmi výhodné střelecké pozice poslal kotouč za záda brankáře Nahodila! Asistence: Filip Málek.
     
    26:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle je neuvěřitelná rána pro Kozly, kteří při přesilovce 3 na 5 inkasují! Nahrávku Jana Vacka zachytil DANIEL KOLOUCH, najel si až těsně před branku a odrazem o horní tyčku nedal brankáři Martínkovi nejmenší šanci! Asistence: Jan Vacek.
     
    13:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové teď předvedli rychlý protiútok a slaví zisk těsného vedení! Nejdříve neuspěl ve velké šanci Jakub Abbrent, ale vzápětí jeho spoluhráči udrželi útočné pásmo, kotouč se dostal k modré čáře na Davida Buška, jehož ránu ještě mazaně tečoval mimo dosah gólmana Martínka TOMÁŠ CEJPEK! Asistence: David Bušek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 14. Cejpek (Bušek), 27. Kolouch (Vacek) – 27. V. Suchý (Málek), 51. Veselý (Jiráň), 57. Hyšpler (Málek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – D. Suchý. Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl, Bancíř, Vacek – Přibyl, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kolouch, L. Vala, Cejpek, Polák, Semrád.
    SC Marimex Kolín: Martínek (Jelínek) – A. Hájek (C), Křeček, Málek, Pokorný, Kozák, Hyšpler, J. Hájek, Čureja, Černý, Jiráň, Čtvrtečka, Makovička, V. Suchý, Veselý.

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná.
    bahis siteleri