Frýdek-M. – Uh. Hradiště 6:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
SC Marimex Kolín
Neděle 17.11.2013, 11:00 • Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    56:53
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Havlíčkobrodská obrana teď chybovala a Kolín toho využívá k zisku vedení! Filip Málek poslal kotouč na levém křídle do jízdy JIŘÍMU HYŠPLEROVI, který nabral rychlost a vystřelil z prostoru pravého kruhu k přední tyčce, kde, i s přispěním pořádné porce štěstí, brankář Nahodil nedokázal vyrazit puk betonem! Asistence: Filip Málek.
     
    54:17
    Při Rebelech teď stála paní Štěstěna! Na vrcholu kruhů z mohutného nápřahu vystřelil Václav Suchý a jeho nechytatelná dělovka zacinkala na horní tyčku, od níž se odrazila do ochranné sítě! Dominik Nahodil by byl bez šance.
     
    53:45
    Hokejovou parádu teď předvedli Rebelové, kteří odrazili útok soupeře a bleskově přešli do ofenzivy. Po dvou nahrávkách obdržel přesný pas Lukáš Křížek, který přebruslil obránce a natlačil se až před branku, odkud trefil dobře postaveného brankáře Martínka!
     
    50:57
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kozlové se nakonec přeci jen dočkali a mohou si užít gólovou radost z vyrovnání! Od Dominika Jiráně putoval kotouč k JIŘÍMU VESELÉMU, který z mezikruží přišpendlil kotouč pod horní tyčku za záda brankáře Nahodila, jenž se tentokrát mohl jen smutně ohlédnout! Asistence: Dominik Jiráň.
     
    45:33
    Filip Málek dostal nahrávku mezi kruhy, kde byl úplně sám. Vyslal krásnou přízemní ránu, jíž ale brankář Nahodil vykopl levým betonem do bezpečí!
     
    45:04
    David Bušek (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za napadení.
     
    44:50
    Teď se brankář Nahodil znovu vyznamenal! Hodně chytře to udělal Jiří Veselý, který s pukem za bránou naznačil, že ji bude objíždět z pravé strany. Na poslední chvíli ale změnil směr a zkusil zasunout puk k bližší tyčce. Dominik Nahodil ale zasáhl betonem a kotouč za čáru nepustil!
     
    44:25
    Tohle nebyla vůbec špatná akce, v níž se ocitl Luboš Kozák. Ten rozkmital na pravém křídle své nohy a v pádu zakončil z mírného úhlu jen kousek nad horní tyčku!
     
    42:02
    Na ledě teď zaplály vášně a sudí musí znovu vylučovat. Na trestnou lavici usedli Adam Hájek (KOL) za podražení a Michal Semrád (HBR) za napadení. Hraje se 4 na 4.
     
    41:05
    Dominik Jiráň mohl vyrovnat, když si udělal na pravém křídle prostor pro nebezpečnou ránu, jež jen o kousek minula vzdálenější tyčku! Nahodil měl teď i štěstí.
     
    38:36
    Velkou pochvalu teď zaslouží gólman Nahodil, který musel v krátkém časovém sledu likvidovat několik nebezpečných projektilů zblízka, které na něj vyletěly z nepřehledné skrumáže před brankou. Se všemi si ale poradil!
     
    38:19
    Havlíčkův Brod trápí nedisciplinovanost. Lukáš Vala (HBR) dostal 2 minuty za podražení a Daniel Kolouch (HBR) se provinil vysokou holí.
     
    38:10
    Lukáš Vala mohl navýšit havlíčkobrodské vedení, když se k němu odrazil z mezikruží kotouč, ale v mírném úhlu na levé straně o kousek minul svou střelou bližší horní roh!
     
    37:19
    Havlíčkův Brod teď zamkli svého soka u jeho brány a zle zatápěl jeho obraně v čele s gólmanem Martínkem. Ten musel zasahovat proti ráně Tomáše Cejpka, jenž se do puku opřel na levém kruhu. Po přerušené hry je vyloučen za držení protihráče Adam Hájek (KOL).
     
    26:18
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hodně rychlé odpověď hostů znamená další změnu stavu! Filip Málek nabil kotouč mezi kruhy na hůl VÁCLAVA SUCHÉHO, který přesnou ranou z velmi výhodné střelecké pozice poslal kotouč za záda brankáře Nahodila! Asistence: Filip Málek.
     
    26:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle je neuvěřitelná rána pro Kozly, kteří při přesilovce 3 na 5 inkasují! Nahrávku Jana Vacka zachytil DANIEL KOLOUCH, najel si až těsně před branku a odrazem o horní tyčku nedal brankáři Martínkovi nejmenší šanci! Asistence: Jan Vacek.
     
    24:25
    Hosté se usadili v útočném pásmu a budou hrát 2 minuty přesilovku 5 na 3! Současně jsou vyloučeni Marek Bancíř (HBR) za sekání a Michal Semrád (HBR) za držení protihráče.
     
    23:50
    A se svou troškou do mlýna přispěchal i Lukáš Křížek, který při přečíslení 2 na 1 zakončoval z prostoru mezi kruhy, ale vyprášil jen levý Martínkův beton!
     
    18:56
    Jan Hájek našel hezkou nahrávkou před brankovištěm volného Martina Černého, který vyslal hodně dobrou střelu, jež mířila pod horní tyčku. Gólman Nahodil ale kotouč skvělým zákrokem vyrazil do ochranné sítě!
     
    17:04
    Rebelové teď propadli v útočném pásmu a zapomněli na Dominika Jiráně, který nabrl rychlost, srovnal si puk na holi a svižnou ranou z mezikruží o kousek minul levou Nahodilovu tyčku!
     
    16:23
    Soubor z Kotliny po zisku kotouče v obranném pásmu založil bleskový kontr, ze kterého vytěžil přesilovou hru. Martin Černý (KOL) se provinil krosčekem.
     
    13:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové teď předvedli rychlý protiútok a slaví zisk těsného vedení! Nejdříve neuspěl ve velké šanci Jakub Abbrent, ale vzápětí jeho spoluhráči udrželi útočné pásmo, kotouč se dostal k modré čáře na Davida Buška, jehož ránu ještě mazaně tečoval mimo dosah gólmana Martínka TOMÁŠ CEJPEK! Asistence: David Bušek.
     
    11:15
    Martin Polák vybojoval kotouč, který převzal Lukáš Vala, jehož nahrávku mohl využít Daniel Kolouch, ale gólman martínek vyrážečkou ztlumil puk a jeden z jeho obránců kus černé gumy odpálil do bezpečí!
     
    06:31
    Luboš Kozák (KOL) – 2 minuty – podražení.
     
    00:15
    David Bušek se po vyhraném vhazování ve středovém kruhu ujal kotouče a zpoza brány se pokusil rozehrát, jenže ztratil trestuhodně mezi kruhy puk. Pálit tak mohl z tohoto prostoru Martin Černý, ale mířil hodně nepřesně!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 14. Cejpek (Bušek), 27. Kolouch (Vacek) – 27. V. Suchý (Málek), 51. Veselý (Jiráň), 57. Hyšpler (Málek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – D. Suchý. Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl, Bancíř, Vacek – Přibyl, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kolouch, L. Vala, Cejpek, Polák, Semrád.
    SC Marimex Kolín: Martínek (Jelínek) – A. Hájek (C), Křeček, Málek, Pokorný, Kozák, Hyšpler, J. Hájek, Čureja, Černý, Jiráň, Čtvrtečka, Makovička, V. Suchý, Veselý.

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná.
    bahis siteleri