Ottawa – Philadelphia 5:4 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Columbus 2:1 (kon.) | Anaheim – NY Islanders 5:2 (kon.)
Vancouver – Carolina 2:0 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
New York Islanders
Úterý 10.12.2013, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:
    Na soupisce Islanders figuruje Lubomír Višňovský a Radek Martínek, avšak ani jeden z tohoto dua obránců do utkání nezasáhl. Anaheim zástupce České republiky či Slovenska postrádá. (06:45:30)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Corey Perry (ANA) 2+0
    2. Daniel Winnik (ANA) 0+2
    3. Cam Fowler (ANA) 1+2
     
    Je za námi velmi zajímavé utkání. V úvodu byli lepším celkem hosté, kteří se dokázali hned dvakrát ujmout vedení. Zlomovým momentem se stala závěrečná minuta prostřední části. V ní domácí rozsvítili červené světlo hned dvakrát, čímž prakticky rozhodli o osudu utkání. Třetí část již patřila Anaheimu, který skóroval ještě jednou, díky čemuž zvítězil jednoznačně 5:2. Dvěma přesnými zásahy se prezentoval Corey Perry. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího, doufejme střejně aktraktivního duelu, nashledanou!
    Střely na branku: 31:37
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Ještě poslední závar před Nilssonem. Lindholmova dělovka od modré čáry se ale s úspěchem neshledala, hostující mág ji zastavil.
     
    58:53
    Anaheim dohrává utkání v bezpečné vzdálenosti od své svatyně. Skutečně zkušený výkon v podání domácí družiny. Ostrované jsou již odevzdaní.
     
    57:55
    Hosté se snaží přiblížit vyrovnání, ale působí bezradně. O kombinacích nemůže být řeč, veškeré projektily míří na Hillera z uctivé vzdálenosti, což zákonitě nemůže gólmana Ducks překvapit.
     
    56:01
    Domácí dlouho kombinovali, ale zatím se k nebezpečné střele nedostali. Za zmínku stojí pouze Lovejoyův pokus od modrí čáry, se kterým si Nilsson poradil na výbornou.
     
    55:05
    Islanders nezvládají emoce. Po zcela běžném zákroku došlo k další šarvátce, kterou vyprovokoval Matt Carkner. Za to také obdržel desetimiutový osobní trest, tudíž se rovnou odebral do kabin. Obránce Ostrovanů byl rovněž potrestán za sekání. Domácí si tak zahrají v početní výhodě. Zřejmě poslední reklamní pauza duelu.
     
    54:36
    Perry touží po hattricku, avšak střelecký pokus domácího snajpra skončil na vyrážečce Nilssona. Za předvedený výkon by si ofenzivní eso Ducks tři branky zasloužilo.
     
    53:47
    Kačeři pohodlně kontrolují hru, hosté se nemohou probít přes střední třetinu. Zdá se, že je o vítězi duelu rozhodnuto. Zkušenost Anaheimu je věru obrovská.
     
    52:28
    Nilsson předvedl velmi důležitý zásah, když před Lindholmem na poslední chvíli vypíchl kotouč. Obránce domácích by v opačném případě mohl pohodlně zakončovat. I nadále ale zůstávají domácí v tlaku.
     
    51:12
    Hosté přesto neskládají zbraně a pokouší se stále napadat. Anaheim si ale počíná ve všech herních aspektech velice jistě. Islanders to budou mít velice obtížné.
     
    50:17
    Nekoncentrovanost domácí obrany způsobila brankovou příležitost Islanders. Bailey přišel k puku jako slepý k houslím, načež zřejmě sám udiven nabytou šancí, zamířil z vynikající pozice pouze do Hillerovy hrudi. Utkání přeruší opět komerční přestávka.
     
    49:01
    Domácí pokračují v tlaku. Utkání se zdá být rozhodnuto, hosté po páté brance Kačerů naprosto ztratili šťávu. Není divu, souboj měli rozehraný velmi dobře. Vše ale zhatila poslední minuta prostřední části. Ještě ale nepředbíhejme, nesčetněkrát jsme byli svědky neuvěřitelných obratů.
     
    47:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks svou první početní výhodu využívají. Vynikající kombinace končí v předbrankovém prostoru u Bonina, který trefil pravou tyč, načež se kotouč odrazil ke COREY PERRYMU, který jej dopravil bezpečně za brankovou čáru. Asistence: Nick Bonino, Cam Fowler.
     
    46:50
    Domácí stále hledají tu nejlepší střeleckou pozici, Islanders jsou dobře zformování, avšak vyhodit kotouč se jim nedaří.
     
    46:18
    Anaheim si zahraje první přesilovou hru v utkání. Za podražení putuje na lavici hanby Andrew MacDonald (NYI). Poradí si Kačeři s touto výhodou? Před započetím přesilové hry proběhne komerční přestávka. Ostrovanům se začíná čas na vyrovnání nemilosrdně krátit. Jaký budou mít průběh následující minuty?
     
    45:29
    V nadějné pozici se octl nejprve Teemu Selänne. Veterán zámořských kolbišť ale z mezikruží netrefil přesně. S následnou střelou Koiva si Nilsson poradil na výbornou. Buly po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    44:51
    Na druhé straně hrací plochy zahrozil Corey Perry. Agilní forvard ale nedokázal zkrotit poskakující kotouč, tudíž jej behkhendem umístil velice nepřesně. Nilsson přesto raději přerušil hru, neboť si je vědom nebezepečnosti případných dorážek.
     
    44:10
    Domácí muž v masce musel hasit další nebezpečnou situaci. Prsty v tom měla opět první formace Islanders, k zakončení se probojoval znovu Okposo. Ani v tomto případě ale nedokázal využít Vanekovu přihrávku, Hiller se vytasil s vynikajícím zásahem lapačkou.
     
    42:50
    Zakázané uvolnění přichází na řadu až tentokráte. Kačeři se opět nedokázali vymanit ze sevření "legálním" způsobem, a tak se bude znovu vhazovat před Hillerem, který má v právě probíhajících minutách spoustu práce.
     
    41:40
    Ostrované vstoupili do třetí třetiny velmi odhodlaně, na branku Ducks nyní pálí jako u Verdunu. Okposo neuspěl z velkého úhlu, načež si totožně počínal od modré čáry MacDonald. K další dorážce se již hostí nedostali, domácí se osvobodili vyhozením přes všechny čáry. Icing se ale pískat nebude.
     
    40:24
    Nepřesné vyhození Anaheimu mohl potresta Hamonic, který ale ranou od modré pouze vyprášil Hillerovy chrániče. Poté se domácí dostali do protiútoku, jenž vzápětí skončil v nenávratnu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Fantastická druhá třetina je za námi. Zprvu vše vypadalo totožně jako ve třetině předchozí, hosté opět dokázali uzmout vedení, aby Kačeři posléze vyrovnali. Anaheim ukázal svou extratřídu v závěrečné minutě, kdy nejprve skóroval ve vlastním oslabení, načež necelé dvě vteřiny před konce prostřední části přidal čtvrtou brankou Corey Perry. Byli jsme svědky toho, že špičkovému mužstvu, kterým Ducks bezpochyby jsou, stačí ke zvrácení utkání skutečně málo. Dotáhnou domácí souboj do vítězného konce, nebo v sobě Ostrované naleznou poslední zbytky sil? Sledujte i nadále náš on-line přenos!
    Střely na branku: 19:25
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to je fantastický závěr třetiny v podání domácích. Po nahození Getzlafa nastal před hostujícím brankářem obrovský závar, během kterého nejprve neúspěšně dorážel Winnik. Následná střela zápěstím do pravého horního rohu svatyně Islanders se již ujala, přesně zamířil COREY PERRY. Asistence: Daniel Winnik, Ryan Getzlaf.
     
    39:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí se navíc ve vlastním oslabení ujímají vedení. Fatální minela ostrovanů způsobila přečíslení tří na jednoho, které zakončil střelou Matt Beleskey. Tento pokus Nilsson vytěsnil, ale na dorážku CAMA FOWLERA již neměl nárok. Asistence: Matt Beleskey.
     
    39:04
    Anaheim vyhazuje přes všechny čáry. Kromě prvního oslabení se dnes KAčeři brání veleúspěšně.
     
    38:23
    Po Tavaresově rychlém přenesení hry pálil z voleje Kyle Okposo. Již několikátý pokus tohoto forvarda v utkání skončil stejně jako ty předchozí, v moci Hillera. Buly před domácí brankou.
     
    37:53
    Po velmi důrazném napadení Nilssona v podání domácích hokejistů následuje hromadná šarvátka, při níž se utvořili dvojice hráčů. Dvojice hlavních arbitrů nakonec vylučuje na straně Anaheimu Corey Perryho a Dustina Pennera. Za Islanders odchází pykat pouze Cal Clutterbuck. Hosté tak mají přesilovou hru.
     
    37:10
    Koivu se ihned po návratu z trestné lavice natahoval po přihrávce, která ale byla příliš dlouhá. Následuje icing a vhazování před Hillerem.
     
    36:55
    Obrovská příležitost Islanders! Po velkém závaru před brankou domácích se dostal ke kotouč John Tavares. Útočníkovi domácích stačilo zvednout touš nad položený beton Hillera, což se ale nakonec nestalo. Domácí muž v masce navíc puk zalehl a dopřál tak spoluhráčům oddych.
     
    35:41
    Kačeři se ale zatím brání velmi dobře, kapitán Ryan Getzlaf navíc působí řádný rozruch v defenzivních liniích Islanders. Hosté se nakonec přece jenom dostali ke střele, která ale byla zblokovaná do ochranné sítě. Buly před Hillerem.
     
    35:08
    Bude se vylučovat, Ostrované si zahrají třetí přesilovou hru v utkání. Saku Koivu (ANA) je potrestán za hákování. Další šance pro New York.
     
    34:50
    Nenápadné nahození urkývá domácí brankář do lapačky. Vhazovat se tak bude po jeho levici. Na řadě je další komerční přestávka, která poskytne aktérům utkání čas na oddych. Klání je stále vyrovnané na obě strany.
     
    33:47
    Vypadá to, že domácím bude opět patři závěr třetiny. První formace znovu sevřela svého soupeře, avšak tentokráte se do žádné nebezpečné příležitosti nedostala. Hosté se osvobodili vyhozením až k Hillerovi.
     
    32:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo k vyrovnání trochu šlápnout na plyn. Rána od levého mantinelu trefila pouze Daniela Winnika , který však zachoval chladnou hlavu a brilantní zadovkou nalezl ANDREW COGLIANA. Útočník kačerů pak neměl s umístěním kusu gumové pryže do naprosto prázdné branky sebemenší problém. Asistence: Daniel Winnik, Bryan Allen.
     
    31:15
    Perry přihrál zpoza branky Getzlafovi, poté si sjel před branku a očekával vrácení pasu. Tato situace také nastala, leč sniper domácí družiny narazil na vynikající reflexní vykopnutí pravého betonu v podání Nilssona.
     
    30:24
    Další tlak v podání Islanders, zahrozit se podařilo pouze Fransi Nielsenovi, jehož jedovku z pravé strany domácí mág zlikvidoval. Zanedlouho poté vyvezli Kačeři puk z nebezpečné zóny.
     
    29:18
    MacDonald dělovkou od modré čáry zlomil Perrymu hůl, načež se domácí dostali do protiútoku. Cogliano ale velmi dobrou ranou těsně minul pravou tyč. V ochozech to jen zahučelo, Diváci začínají být z výkonu svých svěřenců nervózní.
     
    28:11
    Cogliano zabetonoval touš v útočném pásmu, konkrétně u levého mantinelu. Posléze byl odzbrojen, ba dokonce se musel bleskově vracet, neboť se ke střeleckému pokusu připravoval Kyle Okposo. Hiller si ale s touto ranou sám bezpečně poradil.
     
    27:41
    Koivu s kotoučem na holi upadl, leč dokázal zabojovat a v sedě jej poslat směrem k Nilssonovi. Hostující strážce svatyně ale celou situaci dobře viděl, tudíž mu zlikvidování tohoto pokusu nečinilo potíže. Následuje krátká komerční přestávka. Podaří se Kačerům zmobilizovat? Půl utkání je za námi, avšak obávaná ofenzivní síla Anaheimu zatím zůstává jen v oblasti teorií.
     
    26:48
    Hosté jsou lepším mužstvem, lépe si počínají především při práci s pukem. Anaheim je v této herní činnosti velmi zbrzklý, z čehož pramení chyby. Nyní se opět dopustil zakázaného uvolnění.
     
    25:46
    Pro domácí mohlo být ještě hůře. Grabner si najel na přihrávku, pláchl defenzivě Ducks a nikým neohrožován měl spoustu času na zakončení. To nakonec nezvolil správně, střela zápěstím trefila pouze rameno Hillera, jenž poté přerušil hru.
     
    24:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované se znovu ujímají vedení! Vyhrané buly doputovalo k THOMASI VANEKOVI, který na nic nečekal a z mezikruží propálil Hillera mezi betony. Jedná se o devátý přesný zásah rakouského reprezentanta v sezoně. Asistence: John Tavares.
     
    23:55
    Před dojíždějícím borcem Islanders nyní domácí muž v masce raději ukryl kotouč. Vhazovat se bude po jeho pravici. Hrálo se velmi dlouho bez přerušení, ale navzdory zlepšenému výkonu obou celků, rovněž bez branek.
     
    22:45
    Po rychlém střídání pálil bekhnedem Clutterbuck. Hostující útočník ale nenalezl recept na bleskovou lapačku Hillera. Utkání nyní nepostrádá tempo, hraje se nahoru dolů.
     
    21:22
    Domácí vlétli do prostřední periody podstatně aktivněji Zdá se, že o přestávce proběhla v kabině Ducks menší bouře. O další rozruch před svatyní hostí se postaral Winnik. Forvard Anaheimu ale nemířil přesně.
     
    20:34
    Ryan Getzlaf dokázal ihned po přejeté modré čáry nebezpečně vypálit, naež se dostal také k bekhendové dorážce. S oběma pokusy si ale Nilsson dokázal poradit. Hosté posléze vyvezli kotouč do bezpečné vzdálenosti od branky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka, která přinesla zpočátku převahu Islanders, což také hosté potvrdili využitou přesilovou hrou z hole lídra Johna Tavarese. Postupem času se ale Ducks stali rovnocenným soupeřem a z původně nenápadné akce dokázali vyrovnat. Bekhendovou dorážkou se prosadil Saku Koivu. Souboj je tak stále otevřený na obě strany. Jak se bude nadále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!
    Střely na branku: 7:13
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:34
    Kotouč skončil po teči domácího obránce v zámezí. Buly bude provedeno ve středním pásmu. Vypadá to, že obě mužstva již dohrají úvodní periodu v poklidu.
     
    19:06
    Anaheim má stále navrch, v ofenzivím snažení se nyní ocitá střelec vyrovnánvací branky Saku Koivu. Z rohu se ale tento zkušený útočník nedokázal vymotat. Protiútok Ostrovanů zastavuje již několikáté postavení mimo hru.
     
    17:53
    Winnik se natahoval po střele Lindholma, ale nakonec na ní nedošáhl. Hosté mohou hovořit o štěstí, neboť se Nilsson přesouval za dráhou letu kotoče, tudíž by před domácím forvardem zela prázdná svatyně.
     
    16:52
    Anaheimu rázem narostla křídla, domácí jsou všude dříve, mnohem aktivněji bruslí. Na ledové ploše je příklad toho, jak moc záleží na psychické pohodě hokejistů.
     
    15:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jak málo stačí přednímu mužstvu NHL ke vstřelení branky. Dělovku od modré čáry Nilsson ještě stihl vytěsnit, avšak na dorážku, o níž se postaral SAKU KOIVU, již nestačil. Hosté o regulérnosti ještě diskutují, ale příliš nadějí na úspěch nemají, branka byla posunuta až po rozsvícení červeného světla. Tento fakt následně potvrzuje i hlavní sudí. Asistence: Cam Fowler.
     
    15:07
    Ducks se znovu osvobozují. Zdá se, že tento hráčský deficit přežijí bez úhony. Špatné střídání je tak nemusí tolik mrzet.
     
    14:25
    Nádherná individuální akce v podání Johna Tavarese, který se prokličkoval pásmem až na úroveň brankové čáry, odkud přihrál do mezikruží Kylu Okposovi. Kolega z útočné formace ale nechal vyniknout levý beton Hillera. Následue přerušení hry.
     
    13:50
    Anaheim se zatím brání bez potíží, přičemž stíhá velice aktivně napadat. Islanders se nemohou usadit v útočném pásmu.
     
    13:12
    Další vyloučení, tentokráte zcela zbytečné, neboť domácí hráli v šesti. Čárový sudí si toho všiml a ihned přerušil hru. Trest odpyká Dustin Penner (ANA). Poradí si hosté také s druhou přesilovou hrou?
     
    12:42
    Nielsenovi se příčný pas nepodařil podle představ, puk zamířil přes všechny čáry, což znamená jediné, buly po levé ruce Nilssona. V utkání je také vidět celá řada nepřesností. Zatím se o pohlednou hokejovou podívanou nejedná.
     
    11:11
    MacDonald se vydal na útočné výlet a po vynikající zadovce spoluhráče se také dostal ke střele. Trajektorie letu puku ale vedla nad branku domácícch, kteří následně vyvezli touš do středního pásma.
     
    10:56
    Cogliano se po svižné akci ocitl před Nilssonem, načež ale svou střelu poslal vysoko nad. Nakonec se ukázalo, že hostující brankář vložil do rány rameno, a tak se bude vhazovat v útočném pásmu Ducks.
     
    10:42
    Anaheim se snaží bleskově odpovědět, ale zatím se mu to nedaří. New York přicestoval s velmi pevnou defenzivou, která své úkoly plní na výbornou. Po přerušení následuje další komerční přestávka. Dokáží se zaskočení domácí vzchopit a vyrovnat, nebo budeme sledovat vynikající výkon hostí i nadále?
     
    09:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    Netrvalo dlouho a hosté jdou do vedení. Od modré čáry doputoval kotouč k Thomasi Vanekovi, který jej následně poslal JOHNU TAVARESOVI. Talentovaný forvard a zároveň nejproduktivnější hráč Islanders pak trefil přesně odkrytou levou část domácí svatyně. Asistence: Thomas Vanek, Frans Nielsen.
     
    08:57
    Bude se poprvé vylučovat. Za nedovolené bránění dostává menší trest Mark Fistric (ANA). Jak si Ostrované poradí s nabídnutou příležitostí v podobě přesilové hry?
     
    08:14
    Prvním pokusem se prezentoval veterán Teemu Selänne. Táhlá rána ale neměla naději na úspěch. Nedlouho poté byli domácí chyceni do ofsajdové pasti. S přechodem útoční modré mají zatím oba celky potíže.
     
    07:24
    New York je zatím poněkud překvapivě aktivnějším celkem. Uvidíme, zda toto tempo hosté ustojí po celý zápas. Před Hillera se nyní pokoušel probít Grabner, což se mu také částečně povedlo. Inzultace domácími zadáky ale zapříčinila posunutí branky a vhazování v obranném pásmu Ducks.
     
    06:26
    Obrovská příležitost Islanders brankou nekončí! Bailey vybojoval puk za bránou, načež jej poslal Nielsenovi, který měl před sebou zcela odkrytou bránu. Se zakončím však dánský forvard zaváhal, tudíž trefil obětavého obránce Ducks.
     
    06:01
    Na ledové ploše se do sebe pustili férově Tim Jackman a Matt Martin. Pěstní souboj končí vyrovnaně. Oba borci již míří na lavici hanby, kde si odsedí pětiminutový trest. Po šarvátce následuje komerční přestávka. Větší brankové příležitosti jsme zatím neviděli.
     
    05:16
    Bonino vypálil bleskově z pozice pravého kruhu. Nilsson do dělovky vložil vyrážečku, čímž usměrnil puk vysoko nad. I bez zásahu hostujícího muže v masce by tato rána pravděpodobně nezamířila mezi tři tyče.
     
    04:51
    Grabner dobruslil dlouhý pas, objel branku a pokusil se přihrát na modrou. Tam ale přijíždějící zadák nestihl dorazit, a tak byl odpískán ofsajd. Vhazovat se bude v neutrální zóně.
     
    03:37
    Iniciativa patří v právě probíhajících vteřiných hostující družině, která posílá na Hillera jeden projektil za druhým. O ten pravděpodobně nejnebezpečnější se postaral od modré Hickey. Střela ale zamířila těsně vedle pravé tyče.
     
    02:15
    Islanders předvedli robněž svou sílu, McDonald nenápadně nahodil, což ale způsobilo domácímu brankáři nečekané problémy. Touš nakonec naštěstí pro Ducks pouze proskákal brankovištěm do klidných vod.
     
    01:09
    Anaheim se snaží být velmi aktivní. Útočná modrá ale zastavila přechod domácí družiny, postavení mimo hru pozornému pomeznímu sudímu neuniklo. Buly ve středním pásmu.
     
    00:42
    Nyní se ale rozehrávka Ducks nepovedla, puk doputoval až na zakázané uvolnění. Hra se tak vrací před Hillera. Na ledové ploše stále zůstávají úvodní formace.
     
    00:10
    Domácí se snažili bleskově přejít do útoku, avšak Corey Perry byl při své stahovačce zastaven. Kotouč posléze doputoval až k Nilssonovi, který jej schoval do rukavice a přerušil hru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    V Honda Center se již vše pomalu přirpavuje k zahájení utkání, jehož úvodní buly by mělo být vhozeno zhruba do deseti minut. Ochozy jsou rovněž velice slušně zaplněny, což není s přihlédnutím k výsledkům Ducks vůbec překvapivé.
     
    Úvodní sestavy:

    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lovejoy, Fowler, Allen, Vatanen, Lindholm, Fistric – Perry, Getzlaf, Penner – Selänne, Bonino, Winnik – Etem, Koivu, Cogliano – Palmieri, Steckel, Beleskey

    New York Islanders: Nilsson (Poulin) – Hickey, MacDonald, Hamonic, de Haan, Carkner, Ness – Okposo, Tavares, Vanek – Bailey, Nielsen, Nelson – Clutterbuck, Regin, Grabner – McDonald, Cizikas, Martin

    Rozhodčí: Devorski, Morton – Nansen, Shewchyk.
     
    Československá stopa v utkání
    Do zápasu zasáhnou dva zástupci bývalého Československa, oba v dresu Islanders. Řeč je o Radku Martínkovi a Lubomíru Višňovském. Oba obránci zatím nasbírali tři body.
     
    Vzájemné zápasy
    Ve třech z posledních pěti duelů se z výhry radovali Kačeři. Naposledy na sebe oba soci narazili v lednu letošního roku, Anaheim dokázal zvítězit 4:2. Jaký bude mít pvní vzájemné střetnutí letošní sezony průběh?
     
    New York Islanders
    Ostrované se nacházejí na opačném pólu tabulky, zatím nasbírali pouhých 21 bodů. Menší zisk má zatím pouze Buffalo. Islanders se na venkovních kluzištích nedaří, což podtrhla i nedávná porážka od Los Angeles, a to v poměru 0:3. Přesto se v kádru z Manhattanu nalezne řada vynikajících hokejistů, především pak dvaatřicetibodový lídr produktivity John Tavares.
     
    Anaheim Ducks
    Kačerům se v letošním ročníku daří, s dosavadním ziskem 45 bodů jsou druhým nejlepším týmem celé soutěže. Anaheim získal v svém posledním duelu cenný skalp, když zvítězil na půdě St. Louis jednoznačně 5:2. Nejproduktivnějším hráčem mužstva je Correy Perry, jenž nasbíral již 33 bodů. S osmnácti brankami je rovněž nejlepším střelcem.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! V rámci nejslavnější hokejové soutěže světa na sebe narazí mužstva Anaheim Ducks a New York Islanders. Úvodní buly bude v domovském stánku Kačerů vhozeno v 04:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 16. Koivu (Fowler), 33. Cogliano (Winnik, Allen), 40. Fowler (Beleskey), 40. Perry (Winnik, Getzlaf), 48. Perry (Bonino, Fowler) – 10. Tavares (Vanek, Nielsen), 25. Vanek (Tavares)


    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lovejoy, Fowler, Allen, Vatanen, Lindholm, Fistric – Perry, Getzlaf, Penner – Selänne, Bonino, Winnik – Etem, Koivu, Cogliano – Jackman, Steckel, Beleskey
    New York Islanders: Nilsson (Poulin) – Hickey, MacDonald, Hamonic, de Haan, Carkner, Ness – Okposo, Tavares, Vanek – Bailey, Nielsen, Nelson – Clutterbuck, Regin, Grabner – McDonald, Cizikas, Martin

    Rozhodčí: Devorski, Morton – Nansen, Shewchyk

    Diváci: 14 830
    bahis siteleri