Ottawa – Philadelphia 5:4 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Columbus 2:1 (kon.) | Anaheim – NY Islanders 5:2 (kon.)
Vancouver – Carolina 2:0 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
New York Islanders
Úterý 10.12.2013, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks svou první početní výhodu využívají. Vynikající kombinace končí v předbrankovém prostoru u Bonina, který trefil pravou tyč, načež se kotouč odrazil ke COREY PERRYMU, který jej dopravil bezpečně za brankovou čáru. Asistence: Nick Bonino, Cam Fowler.
     
    39:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to je fantastický závěr třetiny v podání domácích. Po nahození Getzlafa nastal před hostujícím brankářem obrovský závar, během kterého nejprve neúspěšně dorážel Winnik. Následná střela zápěstím do pravého horního rohu svatyně Islanders se již ujala, přesně zamířil COREY PERRY. Asistence: Daniel Winnik, Ryan Getzlaf.
     
    39:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí se navíc ve vlastním oslabení ujímají vedení. Fatální minela ostrovanů způsobila přečíslení tří na jednoho, které zakončil střelou Matt Beleskey. Tento pokus Nilsson vytěsnil, ale na dorážku CAMA FOWLERA již neměl nárok. Asistence: Matt Beleskey.
     
    32:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo k vyrovnání trochu šlápnout na plyn. Rána od levého mantinelu trefila pouze Daniela Winnika , který však zachoval chladnou hlavu a brilantní zadovkou nalezl ANDREW COGLIANA. Útočník kačerů pak neměl s umístěním kusu gumové pryže do naprosto prázdné branky sebemenší problém. Asistence: Daniel Winnik, Bryan Allen.
     
    24:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované se znovu ujímají vedení! Vyhrané buly doputovalo k THOMASI VANEKOVI, který na nic nečekal a z mezikruží propálil Hillera mezi betony. Jedná se o devátý přesný zásah rakouského reprezentanta v sezoně. Asistence: John Tavares.
     
    15:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jak málo stačí přednímu mužstvu NHL ke vstřelení branky. Dělovku od modré čáry Nilsson ještě stihl vytěsnit, avšak na dorážku, o níž se postaral SAKU KOIVU, již nestačil. Hosté o regulérnosti ještě diskutují, ale příliš nadějí na úspěch nemají, branka byla posunuta až po rozsvícení červeného světla. Tento fakt následně potvrzuje i hlavní sudí. Asistence: Cam Fowler.
     
    09:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    Netrvalo dlouho a hosté jdou do vedení. Od modré čáry doputoval kotouč k Thomasi Vanekovi, který jej následně poslal JOHNU TAVARESOVI. Talentovaný forvard a zároveň nejproduktivnější hráč Islanders pak trefil přesně odkrytou levou část domácí svatyně. Asistence: Thomas Vanek, Frans Nielsen.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 16. Koivu (Fowler), 33. Cogliano (Winnik, Allen), 40. Fowler (Beleskey), 40. Perry (Winnik, Getzlaf), 48. Perry (Bonino, Fowler) – 10. Tavares (Vanek, Nielsen), 25. Vanek (Tavares)


    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lovejoy, Fowler, Allen, Vatanen, Lindholm, Fistric – Perry, Getzlaf, Penner – Selänne, Bonino, Winnik – Etem, Koivu, Cogliano – Jackman, Steckel, Beleskey
    New York Islanders: Nilsson (Poulin) – Hickey, MacDonald, Hamonic, de Haan, Carkner, Ness – Okposo, Tavares, Vanek – Bailey, Nielsen, Nelson – Clutterbuck, Regin, Grabner – McDonald, Cizikas, Martin

    Rozhodčí: Devorski, Morton – Nansen, Shewchyk

    Diváci: 14 830
    bahis siteleri