Rusko – Velká Británie 8:0 (kon.) | Kazachstán – Ukrajina 4:2 (kon.) | Slovensko – Česko 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Slovensko
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)
Česko
Čtvrtek 12.12.2013, 20:30 • Gianmario Scola Arena - Canazei • Zimní univerziáda
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Slovensko.
    Autorem branky je MARTIN KALINÁČ.
     
    42:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Češi využívají přesilovou hru a to zásluhou JAKUBA BABKY, ale velkou práci odvedl před brankou Antonín Růžička, který stínil brankáři při střele. Asistence: Rostislav Vaněk.
     
    37:10
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A Slovensko jde do vedení. Domácí nyní předvedli krásnou souhru. Martin Baran našel před brankou úplně volného MARTINA BARANA, který měl lehkou práci. Asistence: Martin Kalináč.
     
    06:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Česká reprezentace vyrovnává skóre na 1:1. Češi zavezli kotouč do útočného pásma a DOMINIK MATULA, dokázal skórovat z otočky, když našel kotouč před poloprázdnou brankou. Asistence: Lubomír Kovařík a Jakub Havelka.
     
    07:49
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko se dostalo krásnou akcí až do útočného pásma, kde kombinovalo a na konec vystřelil MARTIN BARAN, který před brankou tečoval kotouč za záda českého brankáře. Asistence: Martin Kalináč a Matus Rais.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 8. Baran (Kalináč, Rais), 38. Baran (Kalináč), rozh. náj. Kalináč – 7. Matula (Kovařík, Havelka), 43. Babka (Vaněk)


    Slovensko: Cibula (Srnec) – Slimák, Kramár, Tartal, Brejčák, Šedivý, Rais, Habšuda, Loydl – Boltun, Gmitter, Baláž – Čížek, Kentoš, Daniška – Kalináč, Piačka, Baran – Varga, Gapa, Cutt
    Česko: Sláma (Král) – Růžička, Loučka, Havelka, Šik, Kubík, Kolda, Štědrý, Peška – Babka, Steiner, Vaněk – Poulíček, Richter, Březina – Matula, Kovařík, Mika – Zháňal, Novák P., Novák D.

    Rozhodčí: Haal (SWE) – Aasum (NOR), Pettersen (NOR)
    bahis siteleri