Havířov – Krkonoše 3:2 (3:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Strakonice 9:1 (kon.) | SHK Hodonín – Hr. Králové 2:1 (kon.)
Litoměřice – Tábor 7:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Královští lvi Hradec Králové
Čtvrtek 12.12.2013, 18:30 • ZS TEZA • Liga juniorů
Partner:
     
    59:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pozor, na hodonínském zimním stadionu je k vidění obrovské drama! Kastnerovo nahození z mínusového úhlu doslova "silou vůle" dotlačil za Zollpriesterova záda MARTIN BARTOŇ! Na vstřelenou branku reaguje hlavní kouč Petr Luštinec oddechovým časem. Asistence: Kastner.
     
    38:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí junioři se těsně před přestávkou dostávají do dvoubrankového trháku! Charvát vyslal na zteč sjíždějícího DAVIDA RAUŠE, který si počkal se střelou a pár metrů před Veselým poslal kotouč ke vzdálenější tyči! Asistence: Charvát, Flora.
     
    09:25
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Celá gólová akce začala u Pavla Flory, který si prohodil na červené čáře dva hostující obránce a následně pokračoval v krasojízdě do samostatného nájezdu na brankáře. Bekhendový blafák se mu sice nepovedl podle představ, dílo za něj však dokonal JAKUB TOMI, který zajistil prozatím vedoucí trefu pro hodonínské. Asistence: Flora.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 10. Tomi (Flora), 39. Rauš (Charvát, Flora) – 60. Bartoň (Kastner)


    SHK Drtiči Hodonín: Zollpriester (Maloch) – Sedlák, Kukliš, Výmola, Polesný, Frolek, Vanek, Kulyk – Křivánek, Charvát, Flora, Šála, Tomi, Rauš, Kučera, Černohous, Janota, Prčík
    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Bernart) – Ouzký, Suk, Bartoň, Nedvídek, Žemlička, Bezděk, Rejl, Šeps, Kastner, Wolf, Matějček, Souček, Procházka, Tvrdík, Jebavý

    Rozhodčí: Polák – Měkýš, Pospíšil
    bahis siteleri