Havířov – Krkonoše 3:2 (3:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Strakonice 9:1 (kon.) | SHK Hodonín – Hr. Králové 2:1 (kon.)
Litoměřice – Tábor 7:1 (kon.)
po s.n. (3:1)
AZ Havířov
3:2 (2:0, 0:0, 0:2)
HC Krkonoše
Čtvrtek 12.12.2013, 18:00 • K&K PNEU Aréna • Liga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým AZ Havířov.
    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ MATĚJEK.
     
    56:00
    Krkonoše právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné! Kdo by čekal, že hosté po tomto průběhu srovnají. Krásná akce v podání Krkonoš. Jan Kadavý vyslal střílenou přihrávku na vzdálenější tyčku, kde stál volný RADEK KRSEK a puk parádně tečoval pod horní tyčku! To byla nádherná kombinace a velká radost hostů.
    Asistence: Jan Kadavý, Patrik Urban.
     
    44:21
    Krkonoše právě vstřelily branku!
    A hosté z Krkonoš jsou zase zpátky ve hře. Jan Kerekawič nahrál puk před branku volnému JANU SRNSKÉMU, který nekompromisně prostřelil Turšnera. S tím mohl brankář AZ těžko něco dělat.
    Asistence: Jan Kerekawič.
     
    18:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští odskakují svému soupeři už o dvě branky. Jan Diviš posunul puk na DOMINIKA SUCHÉHO, který vystřelil mezi kruhy střelu švihem, která zaletěla přesně nad ramena Abraháma.
    Asistence: Jan Diviš.
     
    14:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov prolomil kouzlo hostujícího brankáře. Krásná myšlenka Dominika Synka byla klíčovou hodnotou této akce. Synek si sjel za branku, naznačil, že ji objede, ale puk vrátil TOMÁŠI MATĚJKOVI k levé tyčce, odkud se už havířovský útočník nemýlil a trefil se do volného místa nad lapačkou!
    Asistence: Dominik Synek.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 15. Matějek (Synek), 19. Suchý (Diviš), rozh. náj. Matějek – 45. Srnský (Kerekawič), 56. Krsek (Kadavý, Urban)


    AZ Havířov: Turšner (Gabler) – Cháňa, Gawlas, Flamík, Potočný V., Weisser, Vyčesaný, Suchý, Lenomar, Caruk, Diviš, Matějek, Synek, Taras, Staš
    HC Krkonoše: Abrahám (Čáp) – Kadavý, Havel, Souček, Marks, Krsek, Kerekawič, Srnský, Junek, Tatar, Smékal, Vacek, Dufek, Urban, Kozák, Janoušek
    bahis siteleri