Benátky n/J – Mladá Boleslav 4:3 (2:1 po s.n.) | Havířov – Šumperk 6:3 (kon.) | Litoměřice – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.)
Kadaň – Třebíč 2:4 (kon.) | Beroun – Motor ČB 0:2 (kon.) | Jihlava – Olomouc 2:1 (3:2 po s.n.)
Most – Ústí n/L 2:6 (kon.)
po s.n. (3:2)
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:0)
HC Olomouc
Sobota 14.12.2013, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ ČACHOTSKÝ (17+35) je hrdinou samostatných nájezdů, když proměnil všechny tři své pokusy a Horáckým zimním stadionem oprávněně burácí jeho jméno! Tentokrát nezakončil blafákem do bekhendu, což Vošvrda asi i čekal, ale vyzkoušel kličku do forhendu a s přehledem rozhodl.
     
    62:11
    Ondrůšek z pravého kruhu vystřelil, proti jeho dělovce ale zasáhl levý beton Ritticha.
     
    60:46
    Přesilovou hru čtyři na tři si zahraje Olomouc. Roman Mikeš (JIH) odchází na dvě minuty na trestnou lavici. Na vyloučení: 4-8.
     
    59:39
    Jenže domácí nevyhodili, puk se dostal na modrou k Martinu Janáčkovi, který těsně míjí pravý horní roh Rittichovy branky.
     
    58:56
    Hubáček střelou z levé strany těsně minul hostující klec.
     
    53:50
    Dukla si zahraje přesilovou hru. Za podražení dostává dvě minuty Richard Diviš (OLO). Na vyloučení 3-8.
     
    52:31
    Po akci hostů dva na jednoho zakončoval po přihrávce Diviše zblízka Pekr, ale těsně minul levou tyč Ritticha.
     
    51:02
    Dobrovolného dělovka od modré prolétla těsně vedle pravé tyče Vošvrdy.
     
    48:28
    Dukla mohla rázem vést. Střelu Štebiha vyrazil Vošvrda výborně levým betonem, před branou ale už číhal Čachotský, který ale nezpracoval puk a nemohl tak zakončovat do odkryté klece.
     
    47:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Velecký zpoza branky přihrál puk k pravé tyčce na FILIPA SEMANA, který se napoprvé ještě neprosazuje, když jeho střelu Vošvrda vyrazil. Puk se ale znovu dostal k jihlavské čtyřiadvacítce, ta si popojela na střed a překonala napůl ležícího Vošvrdu. Asistence: Michal Velecký, Michal Důras.
     
    47:25
    Michal Důras si vybruslil mezi kruhy a chtěl zakončit, jenže byl lehce popostrčen hráčem hostů, upadl a v leže už se k tvrdšímu zakončení nedostal.
     
    46:12
    Na trestnou lavici usedá na dvě minuty za podražení usedá na trestnou lavici Oldřich Heža (OLO) za podražení. Na vyloučení: 3-7.
     
    44:38
    Tomáš Čachotský dostal puk do jízdy a z levého kruhu vystřelil, ale Vošvrda po jeho střele do levého horního rohu sáhl lapačkou a od ní se puk odráží mimo.
     
    38:37
    Radim Kucharczyk zblízka přestřeluje branku Dukly.
     
    38:02
    Gólman Dukly David Rittich si připisuje střelu. Poněkolikáté dnes vyjel z branky, tentokrát mezi kruhy a pokusil se příhrát puk svým spoluhráčům, nakonec ale kotouč prošel až před Vošvrdu, který raději skrývá puk do lapačky.
     
    36:33
    Rozehrávka Dukly skončila na Selingrovi stojícím před brankou, zkušený útočník hostí po chvilce zareagoval na překvapivou situaci bekhendem, ale jeho pokus prošel těsně vedle levé tyče Ritticha.
     
    32:34
    Pátá přesilová hra pro Duklu. Denis Kindl (OLO), bratr obránce Detroitu Jakuba Kindla, odchází na trestnou lavici na dvě minuty za sekání. Na vyloučení: 3-6.
     
    31:50
    Střelu Podlipnika vyrazil Vošvrda jen před sebe a Michal Velecký před brankou zvedl puk bekhendem až příliš. Jeho pokus končí nad.
     
    28:46
    Matěj Pekr (OLO) dostává dvě minuty + desetiminutový osobní trest za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    25:55
    Michal Důras již nevydržel osekávání ze strany hráčů Olomouce a pustil se po střele Podlipnika od modré do potyčky před brankou Vošvrdy. Bude se tak vylučovat. Za domácí odchází na dvě minuty na trestnou lavici Michal Důras (JIH) za hrubost. Na trestnou lavici hostů pak usedne Jiří Ondrůšek (OLO) za hrubost – také dvě minuty. Na vyloučení: 3-4.
     
    22:34
    Jenže Roman Mikeš (JIH) se proti Divišovi dopustil sekání a dostává trest na dvě minuty. Vyloučení dnes: 2-3.
     
    22:14
    Ke kotouči se dostal na druhé útočné modré Roman Rác, který jel sám na Ritticha, jenže domácího gólmana nepřekonal.
     
    18:28
    Velká šance Olomouce. Jednomu z Jihlavských obránců sjel před brankou kotouč z hole a Kucharczyk zblízka svůj druhý gól nepřidal.
     
    14:27
    Třetí přesilová hra Dukly v první třetině. Dvě minuty si odsedí Roman Rác (OLO) za podražení. Na vyloučení: 1-3.
     
    09:16
    Poprvé se bude bránit také Jihlava. Lukáš Jícha (JIH) dostává dvě minuty za podražení. Na vyloučení: 1-2.
     
    06:49
    Druhá přesilovka Dukly v zápase. Na dvě minuty je poslán za katr Jan Knotek (OLO) – dvě minuty, podražení. Na vyloučení: 0-2.
     
    05:05
    Rittich vyrazil puk po střele Diviše levým betonem, jenže bez zájmu obránců domácích si pro něj dojel Jiří Řípa. Ten ale zblízka Ritticha nepřekonává.
     
    03:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nahození Kindla od modré Rittich příliš neviděl a vyrazil ho před sebe. Blízko levé tyče domácí branky se puk dostal k RADIMU KUCHARCZYKOVI (8+17), který jej pohodlně uklízí do branky. Asistence: Denis Kindl, Robin Staněk.
     
    01:18
    Dukla si zahraje první přesilovou hru zápasu. Na trestnou lavici míří Radim Kucharczyk (OLO) na dvě minuty za hákování. Na vyloučení: 0-1.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 48. Seman (Velecký, Důras), 65. Čachotský – 4. Kucharczyk (Kindl, Staněk)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Dobrovolný, Štebih, Kaláb, Podlipnik, Mocek, Jícha M., Čermák – Čachotský, Mikeš, Zeman – Důras, Velecký, Seman – Haluza, Hubáček, Prokš – Jícha L., Malec, KuřítkoTrenér: Petr Vlk
    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Houdek, Ondrůšek, Janáček, Jaroměřský, Kadela, Staněk, Bartoň – Pekr, Diviš, Řípa – Kucharczyk, Kindl, Selingr – Rác, Knotek, Lehečka – Heža. Trenér: Petr Fiala

    Rozhodčí: Šindler, Jílek – Černý, Reich

    Diváci: 1798
    bahis siteleri