Česko U18 – Rusko U18 3:2 (po pr.)
po prodl.
Česko U18
3:2 (0:0, 0:0, 2:2 - 1:0)
Rusko U18
Středa 18.12.2013, 17:00 • Buly Aréna, Kravaře • Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Českému výběru se v prvním přátelském zápase podařilo smazat dvoubrankovou ztrátu a nakonec vyhrát v prodloužení. Další duel je naplánován zítra. (19:21:37)
     
    Konec zápasu.
     
    62:10
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    A Češi to nakonec zvládli! Otáčejí skóre z 0:2 na 3:2 a radují se z výhry v dnešním zápase! Rozhodující gól si střelou z mezikruží připsal do svých statistik FILIP PYROCHTA – 3:2! Asistence: Jiří Černoch.
     
    61:41
    Andrej Světlakov nasměroval kotouč pouze do brankáře Vaněčka, hra je přerušena. Vhazovat se bude před českou svatyní.
     
    60:11
    Po přihrávce Rašnera se do velké šance dostal Jašek, jenže z bezprostřední blízkosti minul podoodkrytou branku Treťjaka!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Tak závěrečná přesilová hra se Česku využít nepodařila, o vítězi rozhodne prodloužení nebo případné samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:00
    Velká příležitost pro Čechy! Za podražení je totiž přesně dvě minuty před koncem vyloučen ruský obránce Jegor Cvetkov (RUS).
     
    56:54
    Jindřich Abdul se ocitl v kvalitní pozici, puk mezi tři tyče se mu ale vměstnat nepodařilo.
     
    53:48
    Radek Veselý se vzápětí ocitl sám před brankou, Treťjaka ale neprostřelil! Češi jsou nyní jednoznačně lepší a snaží se strhnout vedení na svoji stranu!
     
    53:32
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se domácí mohou radovat! Střelu Rašnera od modré čáry velmi chytře tečoval JIŘÍ SMEJKAL a rozpoutal tím velkou radost na české střídačce! Začíná se od znovu – 2:2! Asistence: Alex Rašner a Radek Veselý.
     
    52:55
    Pavel Kraskovskij (RUS) obdržel menší trest za hákování, čímž nabízí Čechům slušnou šanci na srovnání skóre.
     
    52:10
    Nyní však mohli hosté opět navýšit své vedení na dva góly! Sám na brankáře totiž uháněl Ivan Igumnov, jenže Vaněček ho skvělým zákrokem připravil o radost z gólu!
     
    51:28
    Domácí však hru ve čtyřech zvládli bravurně, hrají v plném počtu a mohou se opět soustředit na hru dopředu.
     
    49:28
    Češi si musí na vytoužené vyrovnání nejspíše chvíli počkat, zaplní se totiž jejich trestná lavice. Vyloučen je za hákování Jakub Zbořil (CZE).
     
    48:52
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se to jeho svěřencům daří, zápas dostává nový náboj! Přesně s návratem vyloučeného Děrvuka se ve skrumáži dostal kotouč k PAVLU JENYŠOVI, který ho bez problému procpal do sítě – 1:2! Asistence: Alex Rašner.
     
    48:10
    Cítí to i kouč Hnilička, který si okamžitě vybírá oddechový čas!
     
    48:10
    Česká republika bude hrát opět v pěti proti třem. Roman Chalikov (RUS) je poslán za svým spoluhráčem na trestnou lavici, domácí tedy mají dobrou šanci se dotáhnout na rozdíl jediného gólu.

    Pavel Heider

    Branky a nahrávky: 49. Jenyš (Rašner), 54. Smejkal (Rašner, Veselý), 63. Pyrochta (Černoch) – 44. Vovčenko (Kameněv), 47. Děrzajev (Kraskovskij)


    Česko U18: Vaněček (Vejmelka) – Pyrochta, Havlín, Zbořil, Mikliš, Rašner – Pýcha, Smejkal, Jašek, Veselý, Švarc, Abdul, Špaček, Jenyš, Černoch, Kuťák, Ordoš, Vopelka, Beneš, Ollender
    Rusko U18: Treťjak (Sidorov) – Nasybullin, Chalikov, Nazarkin, Dervuk, Cvetkov, Orlv, Ščukin, Děrzajev – Vovčenko, Kameněv, Pilipenko – Kuzmenko, Dergačev, Osipov – Afonasjevskij, Světlakov, Korškov, Ryžkov, Igumnov, Kraskovskij

    Rozhodčí: Hradil, Mikula – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri