Buffalo – Boston 4:2 (kon.) | Toronto – Arizona 2:1 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Columbus 5:4 (kon.)
Pittsburgh – Minnesota 5:2 (kon.) | Ottawa – Florida 2:4 (kon.) | Detroit – Calgary 3:2 (po pr.)
Tampa – Nashville 4:2 (kon.) | St. Louis – Montreal 5:1 (kon.) | Dallas – Vancouver 4:1 (kon.)
Colorado – Edmonton 4:2 (kon.) | Los Angeles – San Jose 4:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
San Jose Sharks
Pátek 20.12.2013, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sto třicet vteřin dělilo Martina Jonese od toho, aby ve svém sedmém zápase v NHL udržel čtvrté čisté konto! Pak jej ale z prostoru mezi kruhy prostřelil PATRICK MARLEAU, tedy hráč, jemuž se celý zápas extrémně nedařilo. Asistence: Martin Havlát.
     
    55:52
    Jones si snad dneska branku zepředu zalepil! Wingels mohl posunout puk do prázdné branky, místo toho mu ale kotouč sjel z hole a z celé šance nebylo nic.
     
    48:49
    Fraserovu střelu z pravého křídla dokázal Niemi záhadně vyrazit pravým ramenem nad břevno!
     
    46:37
    Dlouho signalizovaná výhoda končí vyloučením Mika Richardse za hru vysokou holí.
     
    46:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že ve Staples Center už není co řešit. Carter zaměstnal dva obránce Sharks před brankovištěm, Niemi pouze před sebe vyrazil puk, který si vzal nikým nekrytý DWIGHT KING a po asistenci u Carterovy branky si připsal i gólový křížek. Asistence: Jeff Carter, Robyn Regehr.
     
    43:39
    Jones opět musel čelit několika střelám soupeřů, Marleau však v největší šanci neuspěl svou dorážkou Thorntonovi střely, neboť Jones na poslední chvíli zavřel svou branku pravou paží!
     
    42:51
    Jake Muzzin nakonec dostal dvě minuty za vražení Havláta na hrazení.
     
    40:36
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Třetí třetina nemohla pro domácí začít lépe. King zachytil mizernou rozehrávku soupeře, počkal, až Vlasic spadne na led a pak před prázdnou branku nabídl puk JEFFU CARTERTOVI, který prostě nemohl zaváhat. Asistence: Dwight Kingt, Robyn Regehr.
     
    37:05
    Tak teď tu je velký potlesk pro Jonese, jenž předvádí opravdu fantastický start do své kariéry v NHL! Kennedyho rána od modré prvně zaklepala na jeho tyč a Wingels potom nebyl po objetí branky schopen zasunout puk do prázdné, neboť Jones máchl levou rukou, kopl betony a puk pod ně schoval. Vše se ještě bude kontrolovat na videu.
     
    35:42
    Couture se díky chvilkové nepozornosti obrany Los Angeles zjevil sám před Jonesem, ten mu ale povyjetím zmenšil střelecký úhel a centr Sharks nakonec přestřelil!
     
    31:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Zatím to vypadá na den TYLERA TOFFOLIHO. Jones za svou brankou skvěle rozehrál, Vojnov přes dvě pásma našel na útočné modré Toffoliho, ten nabral rychlost a z pravého křídla střelou na zadní tyč nachytal Niemiho. Asistence: Slava Vojnov, Martin Jones.
     
    29:03
    Po Kopitarově dorážce byla hra přerušena, Joe Thornton odjíždí na trestnou lavici, aby si zde při nejlepším odseděl dvouminutový trest za držení.
     
    25:26
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings přežili dlouhé oslabení, Toffoli pak na modré oslovil ALECA MARTINEZE a ten se štěstím propálil Niemiho u jeho pravé tyče. Asistence: Tyler Toffoli.
     
    23:16
    Následně Jones musel snést ještě několik nepříjemných dorážek Sharks! Kings poté vyhodili.
     
    22:50
    Irwin poslal takovou lehčí střelu od modré, která ale prošla mezi všemi hráči a zaťukala na Jonesovu brankovou konstrukci!
     
    18:59
    Daryl Sutter není spokojen s výrokem rozhodčích, nicméně se bude hrát čtyři na čtyři. Dustin Brown nakonec dostal 5+10 za faul kolenem na Tomáše Hertla a vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění byl také Brent Burns.
     
    18:59
    Dlouho signalizované vyloučení přichází na řadu teď a domácí mohou být poměrně rádi, neboť rozhodčí těsně předtím, než hosté dosáhli gólu, zapískali.
     
    09:31
    Williams si vzal puk u mantinelu, přes kruh pro vhazování si to namířil před Niemiho a z poměrně dobré pozice přestřelil!
     
    05:35
    První šanci mají za sebou také domácí! Clifford byl mezi kruhy úplně sám, mířil do pravého horního rohu ze svého pohledu, avšak Niemi úspěšně nastavil lapačku.
     
    05:14
    Hertl teď měl na hokejce další skvělou příležitost, jenomže stejně jako jeho předchůdci před Jonesem zaváhal!
     
    04:09
    Pavelski ujel po vhazování do přečíslení tří na jednoho, předložil exkluzivní přihrávku před branku Couturovi, jenomže ten v ideální pozici zaváhal!
     
    03:25
    Nakonec je za držení vyloučen sám Drew Doughty.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 26. Martinez (Toffoli), 32. Toffoli (Vojnov, Jones), 41. Carter (King, Regehr), 47. King (Carter, Regehr) – 58. Marleau (Havlát)


    Los Angeles Kings: Jones (Scrivens) – Doughty, Muzzin, Vojnov, Regehr, Greene, Martinez – Carter, Kopitar, King – Williams, Stoll, Brown – Toffoli, Richards, Lewis – Nolan, Fraser, Clifford
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Braun, Boyle, Stuart, Irwin, Hannan – Burns, Thornton, Hertl – Wingels, Couture, Marleau – Havlát, Pavelski, Sheppard – Brown, Desjardins, Kennedy

    Rozhodčí: Charron, Sutherland – Henderson, Murchison

    Diváci: 18 118
    bahis siteleri