Česko U18 – Rusko U18 2:5 (kon.)
konec
Česko U18
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
Rusko U18
Pátek 20.12.2013, 17:00Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:02
    Rusko právě vstřelilo branku!
    O vítězi dnešního zápasu je definitivně rozhodnuto! Afonasjevskij v protiútoku dva na jednoho připravil puk pro IVANA IGUMNOVA, který neomylně trefil šibenici české branky – 2:5! Asistence: Semjon Afonasjevskij.
     
    50:05
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové využívají přesilovou hru a znovu odskakují na rozdíl dvou branek! Velký tlak hostí ukončil přesnou střelou zápěstím ARŤJOM OSIPOV – 2:4! Asistence: Egor Cvetkov a Daniil Vovčenko.
     
    34:05
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Tak ono to přece jen půjde! Na kruzích dostal chvilku prostoru JIŘÍ ČERNOCH a tahem neomylně trefil prostor v horním růžku Sidorovy svatyně – 2:3! Asistence: Jan Ordoš.
     
    27:55
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové předvedli ukázkovou kombinaci v přečíslení dva na jednoho, kdy do prázdné branky zakončoval SEMJON AFONASJEVSKIJ – 1:3! Asistence: Egor Korškov a Ivan Igumnov.
     
    24:02
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Udeřilo však na druhé straně, Rusové se dnes podruhé dostávají do vedení! ANDREJ KUZMENKO propálil českého brankáře mezi betony a rozradostnil hostující střídačku – 1:2! Asistence Jegor Cvetkov.
     
    17:36
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté dokázali využít přesilovou hru a radují se ze srovnání! Vynikající Abdulova přihrávka našla MICHAELA ŠPAČKA, který dopravil puk do sítě – 1:1! Asistence: Jindřich Abdul a Pavel Jenyš.
     
    12:35
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Favorit duelu se dostává do vedení, střelu Igumnova vyrazil Pechek pouze k VLADISLAVOVI KAMENĚVOVI, který bez problémů dorazil kotouč do sítě – 0:1! Asistence: Ivan Igumnov.

    Pavel Heider

    Branky a nahrávky: 18. Špaček (Abdul, Jenyš), 35. Černoch (Ordoš) – 13. Kaměněv (Igumnov), 25. Kuzmenko (Cvetkov), 28. Afonasjevskij (Korškov, Igumnov), 51. Osipov (Cvetkov, Vovčenko), 55. Igumnov (Afonasjevskij)


    Česko U18: Pechek (Vaněček) – Pyrochta, Ščotka, Mašin, Zbořil, Mikliš, Havlín, Pýcha, Smejkal – Jenyš, Veselý, Jašek, Švarc, Špaček, Vopelka, Ordoš, Kuťák, Černoch, Ollender, Beneš, Abdul
    Rusko U18: Sidorov (Treťjak) – Děrvuk, Nazarkin, Nasybullin, Chalikov, Orlov, Cvetkov, Ščukin, Děrzajev – Kuzmenko, Dergačev, Osipov, Vovčenko, Kameněv, Kraskovskij, Afonasjevskij, Světlakov, Igumnov, Ryžkov, Korškov

    Rozhodčí: Minář, Smejkal – Tošenovjan, Gebauer
    bahis siteleri