Espanyol – Valladolid 4:2 (kon.) | Getafe – Barcelona 2:5 (kon.) | Ath. Bilbao – Rayo Vallecano 2:1 (kon.)
Celta Vigo – Osasuna 1:1 (kon.) | Valencia – Real Madrid 2:3 (kon.)
konec
Getafe CF
2:5 (2:3)
FC Barcelona
Neděle 22.12.2013, 17:00 • Coliseum Alfonso Pérez, Madrid • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    72
    Barcelona právě vstřelila branku!
    K penaltě se postavil CESC FÁBREGAS, počkal si na gólmanův pohyb a poté poslal míč do opačného rohu branky.
     
    68
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Pro hosty už to vypadá velice dobře, neboť po dalším obléhání vápna přišel Pedrův centr z pravé strany a CESC FÁBREGAS z voleje napálil zblízka míč za Moyu.
     
    43
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Obrat je dokonán a PEDRO RODRÍGUEZ nastřílel za devět minut čistý hattrick! Opět to bylo po akci po levé straně, kdy se k němu dostal míč na hranici malého vápna a z těchto pozic se hráč jeho kvalit nemýlí.
     
    41
    Barcelona právě vstřelila branku!
    No a je srovnáno... PEDRO RODRÍGUEZ dostal přihrávku na levou stranu, rychle si seběhl na střed a nechytatelnou křížnou ranou vymetl horní růžek!
     
    34
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Přesto se hosté dočkávají snížení! PEDRO RODRÍGUEZ dostal ideální přihrávku do běhu a přehodil vyběhnutého Moyu. Ten si sice na míč sáhl, snížení ovšem nezabránil.
     
    15
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, Getafe vede už 2:0! Po Leónově rohu se nejvýše vyšrouboval LISANDRO LÓPEZ a nechytatelnou hlavičkou navýšil domácí náskok. Pinto stál na brankové čáře jako opařený.
     
    10
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Domácí tým jde do vedení! Lafita patičkou nádherně vysunul SERGIA ESCUDERA, ten zleva postupoval na Pinta a tvrdou ranou jej prostřelil!

    Aleš Pur

    Branky: 10. Escudero (Lafita), 15. López (León) – 34. Pedro (Fábregas), 41. Pedro (Iniesta), 43. Pedro, 68. Fábregas (Pedro), 72. Fábregas (pen.)

    Karty:   45. Mosquera (GET), 70. López (GET), 84. B. Fernández (GET), 85. Alexis (GET) – 30. Dani Alves (BAR), 54. Piqué (BAR), 86. Busquets (BAR)


    Getafe CF: Moyà – Valera, López, Alexis, Escudero – León (C), B. Fernández, Lafita (80. J. Gavilán), Mosquera, D. Castro (72. Sarabia) – Marica (60. Colunga).
    Náhradníci: Codina – Rafa, Lacen, Sarabia, J. Gavilán, Míchel, Colunga.

    FC Barcelona: Pinto – Dani Alves, Piqué, Mascherano, Alba – Roberto, Busquets (89. Bartra), Iniesta (C) – A. Sánchez, Fábregas (86. Song), Pedro (80. Tello).
    Náhradníci: Olazábal – Bartra, Montoya, Adriano, Song, Dongou, Tello.

    Rozhodčí: Alberto Undiano – Roberto Díaz, Raúl Cabañero