NHL
Buffalo – Arizona 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | Washington – Anaheim 2:3 (kon.)
Carolina – Columbus 3:4 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 5:0 (kon.) | Detroit – NY Islanders 0:3 (kon.)
Florida – Tampa 1:6 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 4:1 (kon.) | Nashville – Boston 2:6 (kon.)
Chicago – New Jersey 5:2 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:3 (1:0 po s.n.) | Edmonton – Winnipeg 6:2 (kon.)
Los Angeles – Dallas 2:5 (kon.) | San Jose – Colorado 5:4 (2:0 po s.n.)
konec
Washington Capitals
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
Anaheim Ducks
Úterý 24.12.2013, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Potom co Chimera neproměnil stoprocentní šanci se radují hosté. Grubauer nejprve vychytal Getzlafa, střelu HAMPUSE LINDHOLMA do shluku těl však už zastavit nedokázal. Asistence: Ryan Getzlaf, Corey Perry.
     
    39:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Gól do šatny Washingtonu, je srovnáno. Cogliano obkroužil branku a zpoza ní nabil do předbrankového prostoru na vyrovnávací branku SAKU KOIVOVI. Asistence: Andrew Cogliano, Ben Lovejoy.
     
    17:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hostům se přeci jen daří snížit. Po střele Lindholma od modré vznikl před Grubauerem velký zmatek, ANDREW COGLIANO se zorientoval nejlépe a puk doráží do odkryté branky. Asistence: Saku Koivu, Hampus Lindholm.
     
    11:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals využívají přesilovou hru a navyšují vedení! NICKLAS BÄCKSTRÖM vystřelil zápěstím ze své obvyklé pozice v přesilové hře na pravém kruhu na bližší levou tyč, puk Hillerovi propadl! Asistence: John Carlson, Troy Brouwer.
     
    07:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to byl tedy ťukec! Rychlý protiútok Caps končí první brankou dnešního střetnutí. MICHAJL GRABOVSKIJ zavezl kotouč po levém křídle do pásma, nahrál střed na Brouwera, který puk z první vrátil. Domácí centr poté už jen snadno nastavil hůl a puk poslal do odkryté sítě. Asistence: Troy Brouwer, Eric Fehr.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 8. Grabovskij (Brouwer, Fehr), 12. Bäckström (Carlson, Brouwer) – 18. Cogliano (Koivu, Lindholm), 40. Koivu (Cogliano, Lovejoy), 55. Lindholm (Getzlaf, Perry)


    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Alzner, Green, Orlov, Oleksy, Erskine – Ovečkin (C), Bäckström, Johansson – Brouwer, Grabovskij, Fehr – Ward, Erat, Chimera – Wilson, Beagle, Laich.
    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Allen, Beauchemin, Lovejoy, Fowler, Vatanen, Lindholm – Perry, Getzlaf (C), Penner – Selanne, Perreault, Silfverberg – Cogliano, Koivu, Winnik – Palmieri, Bonino, Jackman.

    Rozhodčí: Hebert, St. Lauren – Cherrey, Nowak

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri