NHL
Buffalo – Arizona 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | Washington – Anaheim 2:3 (kon.)
Carolina – Columbus 3:4 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 5:0 (kon.) | Detroit – NY Islanders 0:3 (kon.)
Florida – Tampa 1:6 (kon.) | Philadelphia – Minnesota 4:1 (kon.) | Nashville – Boston 2:6 (kon.)
Chicago – New Jersey 5:2 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:3 (1:0 po s.n.) | Edmonton – Winnipeg 6:2 (kon.)
Los Angeles – Dallas 2:5 (kon.) | San Jose – Colorado 5:4 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
San Jose Sharks
5:4 (1:2, 2:0, 1:2 - 0:0)
Colorado Avalanche
Úterý 24.12.2013, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým San Jose Sharks.

    Rozhodující nájezd zaznamenal LOGAN COUTURE
     
    59:40
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to je finiš, jak má být! Máme zase vyrovnáno a postaraly se o to největší hvězdy Sharks. Zpoza branky přihrál Thornton na JOE PAVELSKIHO a ten z první překonal bezmocného Varlamova! Asistence: Joe Thornton, Brent Burns.
     
    58:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    No to je neuvěřitelné, hosté otáčí výsledek a nyní to jsou domácí, kteří budou dotahovat. Z poměrně ostrého úhlu vystřelil JOHN MITCHELL, Niemi měl zakrytý výhled a puk mu propadl do sítě. Asistence: Maxime Talbot, Andre Benoit.
     
    58:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Chvíli po Marleauově návratu je vyrovnáno, neboť tvrdě vystřelil ERIK JOHNSON a puk prošel mezi Niemiho betony. Asistence: Ryan O'Reilly, Matt Duchene.
     
    33:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    I druhá přesilová hra domácích je využita! Od modré čáry vystřelil těsně nad ledem MATT IRWIN a puk prošel Varlamovovi pod betonem! Asistence: Dan Boyle, Tommy Wingels.
     
    25:53
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Opět vyrovnáno. Od pravého mantinelu našel Thornton najíždějícího BRENTA BURNSE a ten z kruhu trefil naprosto přesně. Varlamovova lapačka promáchla naprázdno. Asistence: Joe Thornton, Matt Irwin.
     
    19:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Gól do šatny! Hosté se dostali do rychlého výpadu, Parenteau vybídl žabičkou GABRIELA LANDESKOGA a ten zblízka zkušeně prostřelil Niemiho na vyrážečku. Asistence: Pa Parenteau, Paul Stastny.
     
    13:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno a opět vidíme využitou přesilovku! Thornton dokázal dostat puk přes houštinu těl na volného JASONA DEMERSE a ten se z voleje trefil přesně pod horní tyčku! Asistence: Jason Demers, Joe Thornton, Brent Burns.
     
    11:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku. Z modré se dostal NATHAN MacKINNON do volného prostoru a nepříliš prudkou, ale jemně tečovanou střelou překonal Niemiho pod lapačku. Domácí gólman nedokázal včas zareagovat. Asistence: Ryan O'Reilly, Erik Johnson

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 14. Demers (Thornton, Burns), 26. Burns (Thornton, Irwin), 34. Irwin (Boyle, Wingels), 60. Pavelski (Thornton, Burns), rozh. náj. Couture – 12. McKinnon (O'Reilly, Johnson), 20. Landeskog (Parenteau, Stastny), 59. Johnson (O'Reilly, Duchene), 59. Mitchell (Talbot, Benoit)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Braun, Boyle, Stuart, Irwin, Demers – Pavelski, Thornton, Marleau – Burns, Couture, Wingels – Nieto, McCarthy, Sheppard – Brown, Desjardins, Kennedy.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Johnson, Hejda, Sarich, Benoit, Guenin, Barrie – MacKinnon, Duchene, O'Reilly – Parenteau, Stastny, Landeskog – Talbot, Mitchell, McGinn – McLeod, Cliche, Bordeleau.

    Rozhodčí: Dwyer, Kowal – Sharrers, Grandt

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri