Boston – Ottawa 5:0 (kon.) | Washington – NY Rangers 3:2 (kon.) | Carolina – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
New Jersey – Columbus 1:2 (0:1 po s.n.) | Toronto – Buffalo 4:3 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Minnesota 6:4 (kon.)
Chicago – Colorado 7:2 (kon.) | Dallas – Nashville 4:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 0:2 (kon.)
Arizona – San Jose 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Chicago Blackhawks
7:2 (3:0, 4:1, 0:1)
Colorado Avalanche
Sobota 28.12.2013, 02:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:37
    Colorado právě vstřelilo branku!
    GABRIEL LANDESKOG vstřelil svůj první gól v letošní sezóně a snižuje na 7:2!! Parenteau uvolnil krásnou dlouho přihrávkou Landeskoga, který jel sám na bránu a svůj samostatný nájezd proměnil povedeným blafákem v gól. ASISTENCE: PA Parenteau.
     
    37:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    KRIS VERSTEEG 7:1!! Chicago předvedlo nádherný rychlý protiútok, který založil Handzuš. Český hokejista našel na modré Keitha, jenž uvolnil mezi kruhy Versteega a ten z první zamířil přesně k tyči. Skvělá akce. ASISTENCE: Duncan Keith, Michal Handzuš.
     
    33:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    MICHAL HANZDUŠ střílí šestý gól Chicaga!! Handzuš předvedl skvělý pressing a vybojoval puk pro Versteega, který uvolnil přesnou přihrávkou Kanea, ten se vzápětí ocitl sám před Giguerem, místo střely ale zvolil ještě přihrávku na Hanzduše, který puk uklidil do prázdné brány. Krásná akce. ASISTENCE: Patrick Kane, Kris Versteeg.
     
    29:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    PAUL STASTNY snižuje přesnou střelou na 5:1! Landeskog našel před bránou Stastneho, který si skvěle pokryl puk před dvojicí obránců a backhandem zamířil přesně k pravé tyči. ASISTENCE: Gabriel Landeskog, PA Parenteau.
     
    28:21
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JONATHAN TOEWS zvyšuje na 5:0 pro Chicago!! Duchene se řítil sám na bránu, do zakončení ho ale nepustil skvělým defensivním zákrokem Patrick Sharp, který vzápětí našel nádhernou kolmou přihrávkou přes celé hřiště Toewse a ten na rozdíl od Duchena svůj samostatný nájezd proměnil povedou kličkou v gól. ASISTENCE: Patrick Sharp.
     
    20:27
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK SHARP střílí hattrick!! To je skvělá oslava jeho narozenin. Sharp si vybruslil před bránu a backhandovou střelou zamířil přesně mezi beton a vyrážečku bezmocného Giguera. ASISTENCE: Niklas Hjalmarsson, Jonathan Toews.
     
    19:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK SHARP využívá přesilovku a střílí svůj druhý gól v zápase!! První útok Chicaga rozjel pohlednou kombinaci a Keith našel před bránou volného Sharpa, který zamířil přesně k tyči. ASISTENCE: Duncan Keith, Jonathan Toews.
     
    18:03
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JONATHAN TOEWS zvyšuje na 2:0!! Hossa odvedl za bránou skvělou práci a po vybruslení našel na vzdálenější tyči volného Toewse, který zamířil prudkou střelou přesně do pravého horního rohu. ASISTENCE: Marian Hossa.
     
    12:27
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK SHARP posílá Chicago přesnou střelou do vedení!! Keith vysunul přesnou přihrávkou Sharpa, který si skvěle přikryl puk před obráncem, vybruslil si před bránu a poté zamířil přesně k levé tyči. ASISTENCE: Duncan Keith, Brent Seabrook.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 13. Sharp (Keith, Seabrook), 19. Toews (Hossa), 20. Sharp (Keith, Toews), 21. Sharp (Hjalmarsson, Toews), 29. Toews (Sharp), 34. Handzuš (Kane, Versteeg), 38. Versteeg (Keith, Handzuš) – 30. Stastny (Landeskog, Parenteau), 48. Landeskog (Parenteau)


    Chicago Blackhawks: Raanta (Labarbera) – Keith (A), Seabrook, Sharp (A), Toews (C), Hossa – Oduya, Hjalmarsson, Kane, Handzuš, Versteeg – Rozsíval, Leddy, Saad, Shaw, Bickell – Smith, Kruger, Bollig
    Colorado Avalanche: Giguere (40. Varlamov) – Johnson, Hejda, MacKinnon, Duchene, O'Reilly – Benoit, Wilson, Parenteau (A), Stastny, Landeskog (C) – Guenin, Barrie, Talbot, Mitchell, McGinn – McLeod (A), Cliche, Bordeleau

    Rozhodčí: Francis Charron, Marc Joannette – Andy McElman, Bryan Pancich
    bahis siteleri