Chanty-Mansijsk – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Novokuzněck 2:0 (kon.)
Barys – Chabarovsk 8:2 (kon.) | Petrohrad – Ufa 1:2 (kon.) | Riga – Lev 1:2 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
Dinamo Riga
1:2 (0:0, 1:0, 0:1)
Lev Praha
Sobota 28.12.2013, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Lev Praha.
    Autorem branky je MARTIN THÖRNBERG
     
    Jakub Klepiš přesnou střelou mezi Tellqvistovy betony rozhoduje o vítězi duelu – 0:2!
     
    Za Lva se vydá k samostatnému nájezdu Martin Thörnberg. Švédský forvard vynikajícím blafákem posílá hosty do vedení – 0:1!
     
    63:28
    Zcela sám se před Vehanenem ocitl dvakrát Wilson. V obou případech vyšel jako vítěz hostující brankář. Oba gólmani jsou dnes pro své týmy skutečně oporami.
     
    58:38
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečný závěr klání, Lev přece jenom vyrovnává. Po přihrávce z rohu trefil z voleje přesně pravý horní roh brány ONDŘEJ NĚMEC. Utkání je tak opět otevřené na obě strany. Asistence: Jiří Sekáč.
     
    58:28
    Lev to zkouší v šesti, Vehanen zůstává na střídačce!
     
    58:28
    Další Tellqvistův zásah, tentokráte proti bleskové ráně od modré čáry. Domácí si tak mohou alespoň trochu oddychnout. Lev si navíc bere oddechový čas.
     
    54:01
    Domácí ale neproměňují. Wilson se pokusil o bekhendový blafák, který ale nedokázal dostatečně zvednout. Hosté tak stále drží naději na bodový zisk.
     
    54:01
    Po faulu na unikajícího Marcela Hossu následuje trestné střílení, které vykoná Kyle Wilson. Hala je na nohou, drží svému miláčkovi palce.
     
    48:59
    Riga mohla udělat velký krok vstříc vítězství! Cipulis uháněl zcela sám na Vehnanena, jako zakončení zvolil bekhendový blafák, který se mu ale nepovedl podle představ. Lotyšský forvard poté nedokázal zvednout neposedný kotouč nad levý beton hostujícího brankáře.
     
    38:25
    Szczechura měl na holi druhou branku domácích, přečíslení se rozhodl vyřešit individuálně, potáhl si kotouč a chtěl vypálit. V rozhodujícím momentu mu ale do rány padl hostující zadák. Toto může Dinamo mrzet.
     
    33:02
    Dnešní klání sousedů v tabulce sleduje slušných 10 170 diváků!
     
    30:12
    Obrovská šance Dinama, po svižné kombinaci se Upitis octil zcela sám před hostujícím brankářem. Byl však možná až příliš blízko, tudíž neměl optimální střelecký úhel. Vehanen jeho pokus pohotým vykopnutím betony vyrazil.
     
    25:36
    Riga si navíc zahraje další přesilovou hru. Za nebezpečnou hru vysokou holí dostává menší trest mladý forvard Jiří Sekáč (LEV). Kterak si domácí s nabídnutou šancí poradí?
     
    24:01
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to je pro Pražany velký šok! Prakticky z první větší příležitosti v utkání jde Dinamo do vedení. Zcela sám před Vehanenem se ocitl Ozolinš, jehož pokus ještě hostující brankář vytěsnil. Na dorážku MARCELA HOSSY však již byl krátký. Asistence: Sandis Ozolinš.
     
    19:06
    Zvýšená aktivita přináší přesilovou hru pro domácí celek. Za krosček odchází pykat Jakub Nakládal (LEV). Jak s touto výhodou naloží domácí celek?
     
    15:43
    Bude se poprvé vylučovat, přesilovou hru si zahrají hosté. Za podražení putuje na trestnou lavici Rustams Begovs (RIG).
     
    12:41
    Minela Rigy, po níž se dostal ke kotouči Justin Azevedo. Technický forvard ale z dobré pozice napálil pouze hruď připraveného Tellqvista. K vidění je stále více chyb, je jen otázkou času, kdy se dočkáme branky. Další reklamní pauza.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 25. Hossa (Ozolinš) – 59. Němec (Sekáč), rozh. náj. Thörnberg


    Dinamo Riga: Tellqvist (Sedláček) – Rekis, Ozolinš, Redlihs, Sotnieks, Robinson, Pujačs – Begovs, Niživijs, Wilson, Szczechura, Johnson, Cipulis, Indrašis, Haščák, Pavlovs, Hossa, Upitis, Bicevskis
    Lev Praha: Vehanen (Engren) – Jaakola, Gragnani, Mäenpää, Ševc, Němec, Mikuš, Oystrick, Nakládal – Novotný, Azevedno, Zackrisson, Vrána, Klepiš, Ridderwall, Řepík, Ullström, Cingel, Sekáč, Thörnberg, Matai

    Rozhodčí: Kadyrov, Komarov – Birin, Medveděv

    Diváci: 10 170
    bahis siteleri