Třinec – K. Vary 4:3 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:2 (kon.) | Chomutov – Pardubice 3:4 (kon.)
Liberec – Slavia 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Sparta – Litvínov 5:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (0:0, 2:3, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pondělí 30.12.2013, 17:00 • Werk Arena (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:00
    Na trestných lavicích nakonec skončili domácí Matuš a hostující Koblasa. Stanislav Balán (KVA) byl totiž potrestán pěti minutami a trestem do konce utkání za vysokou hůl. Trest odpykává Koblasa. Matuš pyká za Vladimíra Rotha (TRI), jenž byl vyloučen na dvě minuty za držení hole, ale kvůli zranění odešel do šatny. Oba týmy hrají ve stejném počtu.
     
    57:00
    Stanislav Balán (KVA) v dosti nevhodné chvíli oslabuje své mužstvo. Po odpískání srazil k zemi Rotha, kterému museli z ledu pomoct spoluhráči. Vyloučen bude ale také někdo z domácí družiny.
     
    42:34
    Nadávky svých vlastních fanoušků musí poslouchat hráči a realizační tým Ocelářů. Přesto si vybojovali přesilovou hru, vyloučen je Stanislav Balán (KVA) za nedovolené bránění.
     
    36:49
    Šance pro Třinec. Vyloučen Milan Kytnár (KVA) za hákování.
     
    34:01
    Tlak domácích končí vyloučením Davida Roupce (TRI) za držení protihráče. Přesilovku budou hrát Karlovy Vary.
     
    25:53
    A přesilovka to bude dokonce dvojnásobná. Pykat musí také Josef Hrabal (TRI) za vystřelení puku mimo hřiště.
     
    25:48
    Karlovy Vary se vzpamatovaly a po delší době se usadily před Hrubcem. Ten musel řešit nepříjemné nahození Schussera, ale s problémy si nakonec poradil. Vyloučen však byl Jiří Polanský (TRI) za nedovolené bránění a Energie si poprvé zahraje přesilovou hru.
     
    22:36
    Třinečtí měli výhodu, ale přesto se rozhodli akci dohrát. Polanský přehodil hůl bránícího hráče hostí a Martin Růžička pálil z první do brankového prostoru. Závorka zasáhl. Karlovy Vary jsou ale do tří, Martin Rýgl (KVA) je vyloučen za hákování.
     
    22:09
    Vyloučen už podruhé v zápase Milan Gulaši (KVA) za vysokou hůl.
     
    03:55
    Menší tlak Ocelářů končí prvním vyloučením. Na dvě minuty si odjel sednout Milan Gulaši (KVA) za hrubost.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 23. Roth (Polanský), 24. Martin Růžička (Roth), 44. Orsava (Krejčí, Bonk), 50. Varaďa (Krejčí, Orsava) – 30. Micka (Rýgl), 36. Balán (Pohl, Zaťovič), 36. Vachovec (Hovorka, Dresler)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Galvas, Roth, Linhart, Hrabal, Krejčí, Roupec, Foltýn, Lojek – Adamský, Polanský, Martin Růžička – Varaďa, Bonk (C), Orsava – Rákos, Peterek, Květoň – Rufer, Marek Růžička, Matuš. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Bičánek, Rýgl, Drtina, Schusser, Gulaši, Dresler, Dvořák – Zaťovič (C), Balán, Pohl – Dlouhý, Vachovec, Hovorka – Kytnár, Vlach, Látal – Koblasa, Hruška, Micka. Trenér: Karel Mlejnek.

    Rozhodčí: Fraňo, Lacina – Jelínek, Pešek

    Diváci: 4445
    bahis siteleri