Davos – CSKA Moskva 4:5 (1:2 po s.n.) | Ženeva – Team Canada 6:5 (kon.)
konec
Genève-Servette HC
6:5 (2:0, 2:2, 2:3)
Team Canada
Pondělí 30.12.2013, 20:15 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup
Partner:
     
    To je z dnešního programu na Spengler Cupu vše, ale zítra se hraje rozhodující zápas – finále. Takže nezapomeňte. Pro tuto chvíli na shledanou. (22:49:08)
     
    Je konec! Po neuvěřitelném závěru se z výhry raduje tým Ženevy! Ta ve 44. minutě dala Lombardim na 5:2 a všechno vypadalo jasně. Jenže v 50, minutě snížil Micflikier a začala akce. O minutu později dal šestý gól Ženevy Vukovic, jenže to stále nebylo vše! V 57. snížil Haydar na 6:4 a v 59. Williams na 6:5. Kanada se pak snažila v power play vyrovnat, nicméně Ženeva už svůj těsný náskok udržela. V zítřejším finále se tak ruskému CSKA Moskva postaví tým Ženevy!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Ženeva dostala puk do středního pásma.
     
    58:51
    Lombardi mohl definitivně rozhodnout, jenže jeho slabou střelu jeden z obránců vyhmátl a založil protiútok.
     
    58:31
    Ženeva vyhodila na zakázané uvolnění a Hackett tak míří opět na střídačku.
     
    58:18
    Kanada právě vstřelila branku!
    A je tu drama! Od modré čáry napřáhl JASON WILLIAMS a tvrdou ranou se trefil přesně k tyči! Další využitá přesilovka. Asistence: Glen Metropolit, Darren Haydar.
     
    57:57
    Jenže pozor! Alexandre Pickard fauloval Kinradeho a dostal dvě minuty za faul loktem. Kanada hraje v šesti proti čtyřem!
     
    57:48
    Williamsovi utekl puk do středního pásma a čas utíká.
     
    57:27
    Hackett míří na lavičku, Kanada hraje power play!
     
    57:03
    Kanada v dalším náporu, Ženeva pouze vyhazuje do středního pásma.
     
    56:40
    Trenér Kanady si bere oddechový čas.
     
    56:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přesilovka je bleskurychle využitá! Po menším ostřelování se na levé straně chopil puku DARREN HAYDAR a střelou do protější šibenice vystěhoval všechny pavouky! Asistence: Jason Williams, Byron Ritchie.
     
    56:06
    Lennart Petrell se řítil na Hacketta, jenže nedal a při pokusu o dorážku fauloval právě gólmana Kanady. Obdržel tak menší trest za nedovolené bránění.
     
    55:21
    A právě Vandermeer měl na holi snížení. Jeho bombu od modré Stephan vyrazil pouze nad sebe a puk padal směrem k brance. Nakonec skončil na boční síťce.
     
    54:59
    Malá rozmíška mezi Vandermeerem a Almondem. Chvíli to vypadalo, že se to rozhoří do regulérní bitky, ale po pár vteřinách je rozhodčí uklidnili. Nebude se ani vylučovat.
     
    54:45
    Výtečný semafor v Hackettově podání, kterým lapil Šimkovu pumelici.
     
    53:59
    V oslabení se Kanada dostala do brejku dvou na jednoho, ale Stephan je dnes jako zeď. Poradil si i se střelou Macmurchyho.
     
    53:26
    Navíc si teď přesilovku zahraje právě švýcarský tým, protože Derrick Walser se provinil sekáním.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 3. Lombardi, 16. Hollenstein (Lombardi, Romy), 24. Pestoni (Lombardi, Daugavinš), 29. Jacquemet (Bezina), 44. Lombardi (Jacquemet), 51. Vukovic (Gerber, Rivera) – 25. Giroux (Kinrade), 38. Roche (Ritchie), 50. Micflikier (McLean), 57. Haydar (Williams, Ritchie), 59. Williams (Metropolit, Haydar)


    Genève-Servette HC: Stephan (Mayer) – Bezina, Kamerzin, Mercier, Stafford, Nordlund, Iglesias, Marti, Vukovic – Hollenstein, Romy, Jacquemet – Picard, Almond, Šimek – Daugavinš, Lombardi, Pestoni – Petrell, Rivera, Gerber. Trenér: Chris McSorley.
    Team Canada: York (24. Hackett) – Kinrade, Roche, Kwiatkowski, Walser, Bell, Dupont, Vandermeer, Stewart – Williams, Ritchie, Haydar – Giroux, Metropolit, Spylo – Micfliker, McLean, Genoway – Beaudoin, Bolduc, Macmurchy. Trenér: Doug Shedden.

    Rozhodčí: Kurmann, Patafie – Fluri, Kaderli
    bahis siteleri