Německo U20 – Norsko U20 0:3 (kon.) | USA U20 – Rusko U20 3:5 (kon.) | Finsko U20 – Česko U20 5:3 (kon.)
Kanada U20 – Švýcarsko U20 4:1 (kon.) | Švédsko U20 – Slovensko U20 6:0 (kon.)
konec
Švédsko U20
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
Slovensko U20
Čtvrtek 02.01.2014, 19:38 • Malmö Arena • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Třetí využítá přesilovka večera znamená, že Švédové srovnávají svůj pravidelný dvougólový účet z každé třetiny. Sabol ještě parádně vyrazil Lindholmovu střelu, ale proti dorážce, kterou měl na svědomí JACOB DE LA ROSE, už byl bez šance – 6:0! Asistence: Elias Lindholm, André Burakowsky.
     
    53:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Osm sekund po buly ve hře čtyř proti čtyřem přichází pátý kousek domácího týmu! Lindholm poslal ze souboje od hrazení puk FILIPU FORSBERGOVI. Kapitán si s ním věděl rady, krásně ho napálil do bližšího růžku a už je to 5:0! Asistence: Elias Lindholm.
     
    33:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jenom chvíli se Slováci udrželi na útočné polovině a už pro ně přichází čtvrtá pohroma! Sörensen se parádně prohnal po levém křídle, jenže v tísni se mu před Sabolem ještě nepovedlo zakončit. Jeho práci však dokonal LUCAS WALLMARK, jenž okamžitě poslal puk do bližšího růžku – 4:0! Asistence: Nick Sörensen, Filip Forsberg.
     
    21:10
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácím netrvalo dlouho, než se jim ve druhé třetině povedlo zvýšit vedení. Byla to blesková a náherná akce, ve které Burakowsky vypálil a FILIPA FORSBERGA čekala snadná dorážka na 3:0! Druhá využitá přesilovka. Asistence: André Burakowsky, Elias Lindholm.
     
    18:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To byla hokejová paráda, díky které se Tři korunky ujímají dvougólového náskoku! Z kruhu dostal od Gustava Olofssona nahrávku ELIAS LINDHOLM, který si vybruslil z mírného úhlu nikým neatakovaný až před bránu a prostřelil padajícího gólmana Sabola k levé tyčce! Asistence: Filip Forsberg, Gustav Olofsson.
     
    11:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Teď už se ale zaplněná Malmö Arena naplno raduje, domácí jdou do vedení! Kotouč vybojoval LUCAS WALLMARK, který předvedl krásnou individuální akci, když si najel za slovenskou obranou až k brankáři Sabolovi, jehož si kličkou položil na led a střelou nad jeho beton rozechvěl síťku v bráně! Asistence: Nick Sörensen, Linus Arnesson.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 12. Wallmark (Sörensen, Arnesson), 19. Lindholm (Forsberg, Olofsson), 22. Forsberg (Burakowsky, Lindholm), 34. Wallmark (Sörensen, Forsberg), 54. Forsberg (Lindholm), 56. de la Rose (Lindholm, Burakowsky)


    Švédsko U20: Dansk (Högberg) – Djoos, Arnesson, Pettersson, Olofsson, Norell, Hägg, Bengtsson – Johnson, Wennberg, Collberg – de la Rose, Forsberg, Lindholm – Burakowsky, Sörensen, Wallmark – Sandberg, E. Karlsson, Sundqvist
    Slovensko U20: Sabol (Baroš) – Luža, Predajniansky, Rusina, Gachulinec, Valjent, Černák, Kečkeš, Dinda – Kolena (C), Réway (A), Gríger – Lunter, Daňo (A), Cehlárik – Minárik, Horanský, Mlynčár – Šimun, Tibenský, Skalický.

    Rozhodčí: Timothy Mayer (USA), Devin Piccott (CAN) – Kenji Kosaka (JPN), Andreas Kowert (GER)
    bahis siteleri