Most – Havlíčkův Brod 0:2 (kon.) | Havířov – Litoměřice 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 1:3 (kon.)
Beroun – Kadaň 5:0 (kont.) | Jihlava – Šumperk 6:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 2:1 (kon.)
Ústí n/L – Motor ČB 2:1 (3:2 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:0 (1:0, 1:0, 4:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 04.01.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nikdo na ledové ploše dlouho nevěděl, kam se snese poletující kotouč. Nebriskněji se zorientoval Matic Podlipnik, který využil zpomalené defenzivy Šumperku a vydal se do útoku. Bekhendem pak přihrál PETRU HALUZOVI, jenž bez problémů do prázdné brány rozsvítil červené světlo. Asistence: Matic Podlipnik, Zdeněk Čáp.
     
    45:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je jihlavský válec! ADAM ZEMAN vybruslil z levého rohu, natlačil se před branku Šumperku a s elegancí sobě vlastní navýšil vedení mužstva pod taktovkou Petra Vlka. Asistence: Vojtěch Zadražil.
     
    43:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají otěží! Michal Důras nedokázal přejít přes hostujícího obránce, avšak zkušeně mu sekundoval Filip Seman, který přihrál na modrou VÁCLAVU JAROŠOVI. Mladý technicky založený obránce pak přesným golfovým úderem ušetřil uklízečce práci s vymetáním pravého horního rohu Vajnerovy klece. Asistence: Filip Seman, Michal Důras.
     
    40:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Neskutečná kombinace domácích. Marek Prokš nabral v pásmu rychlost, načež doslova zboural šumperského obránce. ADAM ZEMAN se pak ujal kotouče, narazil si s Čachotským a pohodlně dovezl touš za brankovou čáru. Vajner neměl nárok, neboť byl na druhé straně brány. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    38:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je tomu tak, domácí se ujímají dvoubrankového vedení. Po Zadražilově výzvě rozsvítil červené světlo za Vajnerem FILIP SEMAN. Asistence: Vojtěch Zadražil, Viktor Ujčík.
     
    12:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení. Odraženého kotouče se ujal v mezikruží PETR HALUZA, který poté přesnou střelou nad pravý beton rozvlnil síť za Vajnerem. Asistence: Tomáš Čachotský, Tomáš Kaláb.
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 13. Haluza (Čachotský, Kaláb), 39. Seman (Zadražil, Ujčík), 41. Zeman (Čachotský), 44. Jaroš (Seman, Důras), 46. Zeman (Zadražil.), 50. Haluza (Podlipnik, Čáp)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Zadražil, Mocek, Dobrovolný, Jaroš, Podlipnik, Čáp, Kaláb – Prokš, Zeman, Čachotský – Důras, Hubáček, Seman – Haluza, Velecký, Ujčík – Malec, Vysloužil
    DRACI PARS ŠUMPERK: Vajner (46. Štůrala)– Pastor, Starý, Holík, Gewiese, Sedlák, Tesařík, Dudáš – Brunec, Skoumal, Haas, Cink, Staněk, Červenka, Plášek, Langr, Moskal, Půhoný, Chomič, Žalčík

    Rozhodčí: Talpa – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 2196
    bahis siteleri