Most – Havlíčkův Brod 0:2 (kon.) | Havířov – Litoměřice 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 1:3 (kon.)
Beroun – Kadaň 5:0 (kont.) | Jihlava – Šumperk 6:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 2:1 (kon.)
Ústí n/L – Motor ČB 2:1 (3:2 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:0 (1:0, 1:0, 4:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 04.01.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:26
    Hosté dohrají utkání v přesilové hře. Hlavní sudí shledal Michala Veleckého (JIH) vinným ze sekání. Vsítí Draci alespoň čestnou branku?
     
    55:37
    Dukla si navíc zahraje další přesilovou hru. Na trestnou lavici odchází za podražení Čachotského Aleš Staněk (SUM). Navýší domácí vedení?
     
    49:59
    Na ofenzivní choutky si budou domácí chvíli muset nechat zajít chuť. Za podražení totiž odchází na trestnou lavici Marek Prokš (JIH). Ubrání se domácí?
     
    49:40
    Utkání přihliží 2196 výtečně se činících diváků!
     
    49:13
    Lodivod Šumperku si bere oddechový čas, toto je pro hosty již příliš.
     
    49:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nikdo na ledové ploše dlouho nevěděl, kam se snese poletující kotouč. Nebriskněji se zorientoval Matic Podlipnik, který využil zpomalené defenzivy Šumperku a vydal se do útoku. Bekhendem pak přihrál PETRU HALUZOVI, jenž bez problémů do prázdné brány rozsvítil červené světlo. Asistence: Matic Podlipnik, Zdeněk Čáp.
     
    45:38
    Hosté mění brankáře, mezi tři tyče se postaví Tomáš Štůrala.
     
    45:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je jihlavský válec! ADAM ZEMAN vybruslil z levého rohu, natlačil se před branku Šumperku a s elegancí sobě vlastní navýšil vedení mužstva pod taktovkou Petra Vlka. Asistence: Vojtěch Zadražil.
     
    45:28
    Adam Zeman se rozhodl vypálit nad lapačku Vajnera. Nedokázal však dát puku potřebnou výšku, tudíž neuspěl. Duklu to ale nemusí příliš mrzet.
     
    45:28
    Po faulu na unikajícího Adama Zemana je nařízeno trestné střílení, které vykoná sám atakovaný!
     
    43:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají otěží! Michal Důras nedokázal přejít přes hostujícího obránce, avšak zkušeně mu sekundoval Filip Seman, který přihrál na modrou VÁCLAVU JAROŠOVI. Mladý technicky založený obránce pak přesným golfovým úderem ušetřil uklízečce práci s vymetáním pravého horního rohu Vajnerovy klece. Asistence: Filip Seman, Michal Důras.
     
    40:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Neskutečná kombinace domácích. Marek Prokš nabral v pásmu rychlost, načež doslova zboural šumperského obránce. ADAM ZEMAN se pak ujal kotouče, narazil si s Čachotským a pohodlně dovezl touš za brankovou čáru. Vajner neměl nárok, neboť byl na druhé straně brány. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    38:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je tomu tak, domácí se ujímají dvoubrankového vedení. Po Zadražilově výzvě rozsvítil červené světlo za Vajnerem FILIP SEMAN. Asistence: Vojtěch Zadražil, Viktor Ujčík.
     
    37:44
    Vyloučení je dnes věru požehnaně. Za hákování odchází na trestnou lavici Tomáš Brunec (SUM). Prolomí již domácí přesilovou nemohoucnost?
     
    35:24
    Domácí nyní budou muset odpykat dvou minutový trest. David Rittich totiž nešťastnou náhodou vyhodil puk mimo hrací plochu. Trest odsedí Martin Vysloužil (JIH).
     
    30:10
    Na trestné lavici se protentokrát posední i domácí. Za nedovolené bránění dostává menší trest miláček tribun Viktor Ujčík (JIH).
     
    29:37
    Nejprve se vydali do přečíslení dvou na jednoho hosté, avšak Plášek nepřekonal levý Rittichův beton. Na druhé straně neuspěli ve stejné herní situaci Čachotský s Kalábem. Druhý jmenovaný trefil připravenou lapačku Vajnera.
     
    28:28
    Zlepšit zmiňovanou střeleckou potenci mohou svěřenci Petra Vlka v další přesilové hře. Michal Skoumal (SUM) dostává dvě minuty za podražení.
     
    27:37
    Ihned po vhazování vypálil zápěstím Filip Seman. Následně zůstala Dukla v tlaku, který ale nedokázala využít, ačkoliv se znovu před Vajnerem octl Petr Mocek. Jihlavským borcům chybí více střelby.
     
    27:17
    Domácí defenziva opět propadla, vinou čehož se Tomáš Langr vydal sám na Ritticha. I nyní si ale jihlavský mág poradil a špatně provedený forhendový blafák zlikvidoval.
     
    25:09
    Šumperk již podruhé v utkání hraje v šesti, za což dostává menší trest. Ten odpyká Aleš Staněk (SUM). Potrestá Dukla tento prohřešek, nebo zůstanou hosté stále na dostřel?
     
    20:51
    Hubáček se vymotal z levého rohu a nalezl před brankou osamoceného Petra Mocka. Domácí zadák ale dlouho zpracovával kotouč, tudíž jeho pokus neměl optimální parametry. Vajner poté puk alá Dominik Hašek zalehl.
     
    16:56
    Filip Seman se dral v oslabení sám na Vajnera, avšak v poslední chvíli se stihl vrátit šumperský bek, který pohotově vypích domácímu borci kotouč.
     
    15:32
    První přesilovou hru okusí také Šumperk. Za nebezpečnou hru vysokou holí odchází na lavici hanby Michal Velecký (JIH). Dokáží hosté vyrovnat?
     
    14:59
    Po milimetrovém pasu Viktora Ujčíka měl na holi svou druhou branku v Petr Haluza. Agilní útočník nastřelil razantním pokusem břevno. V ochozech to jen zašumělo.
     
    14:03
    Po hluché pasáži hry se do samostatného úniku dostal Patrik Moskal. Šumperský forvard se nerozpakoval a snažil se zamířit mezi Rittichovy betony. Domácí mág je ale stihl včas sklapnout, čímž zažehnal nebezpečí.
     
    12:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení. Odraženého kotouče se ujal v mezikruží PETR HALUZA, který poté přesnou střelou nad pravý beton rozvlnil síť za Vajnerem. Asistence: Tomáš Čachotský, Tomáš Kaláb.
     
    01:45
    Domácí si zahrají přesilovou hru. Šumperk je vyloučen za příliš mnoho hráčů na ledě. Svěřencům Petra Vlka se tak otevírá cesta k první brance.
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 13. Haluza (Čachotský, Kaláb), 39. Seman (Zadražil, Ujčík), 41. Zeman (Čachotský), 44. Jaroš (Seman, Důras), 46. Zeman (Zadražil.), 50. Haluza (Podlipnik, Čáp)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Zadražil, Mocek, Dobrovolný, Jaroš, Podlipnik, Čáp, Kaláb – Prokš, Zeman, Čachotský – Důras, Hubáček, Seman – Haluza, Velecký, Ujčík – Malec, Vysloužil
    DRACI PARS ŠUMPERK: Vajner (46. Štůrala)– Pastor, Starý, Holík, Gewiese, Sedlák, Tesařík, Dudáš – Brunec, Skoumal, Haas, Cink, Staněk, Červenka, Plášek, Langr, Moskal, Půhoný, Chomič, Žalčík

    Rozhodčí: Talpa – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 2196
    bahis siteleri