Jihlava – Litoměřice 3:2 (1:0 po s.n.) | Benátky n/J – Kadaň 3:0 (kon.) | Most – Šumperk 3:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Havířov – Beroun 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 0:3 (kon.)
Olomouc – Motor ČB 6:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
Medvědi Beroun 1933
Středa 08.01.2014, 18:00 • K&K Pneu aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    ANTONÍN PECHANEC se dostal k odraženému puku ve středním pásmu a puk pohotově uklidil do prázdné branky. Asistenci si připisuje i brankář Lukáš Daneček, který se o pár vteřin před touto akcí pokoušel o branku přes celé hřiště.
     
    56:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    Opět jednoduchá akce AZetu, když se po střele od modré čáry z hole Jiřího Klimíčka puk odrazil přesně na čepel MIKULÁŠE RIMMELA, ten už puk pouze usměrnil do branky!
    Asistence: Jiří Klimíček, Antonín Pechanec.
     
    49:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    Rychlá akce po buly slaví trochu překvapivý úspěch, když se po poměrně nenápadné střele z hole Jiřího Klimíčka prosadil přesnou tečí za záda brankáře Šimbocha ANTONÍN PECHANEC!
    Asistence: Jiří Klimíček, Miroslav Škumát.
     
    33:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď se to ovšem Azetu daří po bleskurychlé a jednoduché akci! Po střele Martina Jakúbka puk vyrazil brankář Šimboch před sebe, kde čekal přesně postavený JAN MARUNA. Jeho práce už byla snadná, uklidit puk do prázdné branky.
    Asistence: Martin Jakúbek, Jakub Šlahař.
     
    17:29
    Beroun právě vstřelil branku!
    Před brankou se na malou chvíli zjevil volný JAKUB BABKA, který dostal okamžitě přihrávku na hůl od Jana Divíška. Brankář Daneček se snažil situaci zachránit zákrokem, kdy se na brankovišti rozplácl, jak jen nejvíce to šlo, ale marně. Útočník Berouna ránu umístil přesně pod víko!
    Asistence: Jan Divíšek, Patrik Petruška
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 34. Maruna (Jakúbek, Šlahař), 50. Pechanec (Klimíček, Škumát), 57. M.Rimmel (Klimíček, Pechanec), 60. Pechanec (L.Daneček) – 18. Babka (Divíšek, Petruška)


    AZ Havířov: L.Daneček (Matoušek) – Bezuška, Vosátko "A", Punčochář, Krisl "C", Graca, Koma, Roupec, Klimíček – J. Daneček, Šedivý, Sztefek – Jakúbek, Šlahař, Maruna "A" – Říčka, Marosz, Klimša – Škumát, Pechanec, M. Rimmel
    Medvědi Beroun 1933: Šimboch (Pravda) – Jebavý, Gutwald, Kužel, Sklenička, Špelda "C", Chalupa, Šenkeřík – Marek, Hrdel "A", Vrdlovec – Divíšek, Babka, Petruška – Půlpán, Matějka, Markulinec – Malý, Šteiner, Tverďák

    Rozhodčí: Mrkva – Adamec, Poruba

    Diváci: 1 864
    bahis siteleri