Jihlava – Litoměřice 3:2 (1:0 po s.n.) | Benátky n/J – Kadaň 3:0 (kon.) | Most – Šumperk 3:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Havířov – Beroun 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 0:3 (kon.)
Olomouc – Motor ČB 6:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
Medvědi Beroun 1933
Středa 08.01.2014, 18:00 • K&K Pneu aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    ANTONÍN PECHANEC se dostal k odraženému puku ve středním pásmu a puk pohotově uklidil do prázdné branky. Asistenci si připisuje i brankář Lukáš Daneček, který se o pár vteřin před touto akcí pokoušel o branku přes celé hřiště.
     
    59:14
    Berounští hráči krouží na ledě v šesti. Brankář už je na střídačce!
     
    59:14
    Rostislav Marosz (HAV) vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    56:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    Opět jednoduchá akce AZetu, když se po střele od modré čáry z hole Jiřího Klimíčka puk odrazil přesně na čepel MIKULÁŠE RIMMELA, ten už puk pouze usměrnil do branky!
    Asistence: Jiří Klimíček, Antonín Pechanec.
     
    51:33
    Jakub Marek (BER) vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    49:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    Rychlá akce po buly slaví trochu překvapivý úspěch, když se po poměrně nenápadné střele z hole Jiřího Klimíčka prosadil přesnou tečí za záda brankáře Šimbocha ANTONÍN PECHANEC!
    Asistence: Jiří Klimíček, Miroslav Škumát.
     
    45:52
    Po střele z půlky hřiště se hosté mohli málem radovat z branky! Puk brankáři Danečkovi vypadl z výstroje a velmi pomalu se šoural směrem k brance, nakonec skončil pár milimetrů vedle pravé tyče!
     
    42:48
    David Roupec (HAV) vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    34:22
    Škumátovu bombu z mezikruží vyrážel Šimboch vší sílou mimo. Nakonec se mu však za pomocí své lapačky podařilo!
     
    33:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď se to ovšem Azetu daří po bleskurychlé a jednoduché akci! Po střele Martina Jakúbka puk vyrazil brankář Šimboch před sebe, kde čekal přesně postavený JAN MARUNA. Jeho práce už byla snadná, uklidit puk do prázdné branky.
    Asistence: Martin Jakúbek, Jakub Šlahař.
     
    31:51
    Lukáš Kužel (BER) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    27:51
    Po jednoduchém nahození na branku vznikla v brankovišti hostů neskutečná mela. Puk byl po celou dobu ve hře, ale v takévém zmatku si jej ani jeden z přítomných hráčů nevšiml.
     
    26:43
    Jan Divíšek (BER) vyloučen na dvě minuty za faul kolenem. Trest odpykává Aleš Půlpán, jelikož Divíšek je zřejmě po tvrdém střetu zraněn.
     
    23:46
    Miroslav Škumát dostal na pravém kruhu nabito, jenže ani vyslanou dělovkou nedokázal vstřelit první branku domácích v tomto zápase! Šimboch se proti jeho střele stihl skvěle přesunout!
     
    19:49
    Jednoduchá a efektivní akce po buly! Jaroslav Koma naznačil střelu, obehrál obránce soupeře a střílenou přihrávkou hledal před brankou tečujícího Říčku. Vše vyšlo podle předpokladů, až na jedno – puk skončil ve výstroji připraveného brankáře Medvědů.
     
    19:02
    Puk se po nahození Havířovských odrazil od zadního mantinelu přímo před branku! Obrana Berouna v čele s brankářem celou situaci vyřešila, i když s drobným štěstím.
     
    17:29
    Beroun právě vstřelil branku!
    Před brankou se na malou chvíli zjevil volný JAKUB BABKA, který dostal okamžitě přihrávku na hůl od Jana Divíška. Brankář Daneček se snažil situaci zachránit zákrokem, kdy se na brankovišti rozplácl, jak jen nejvíce to šlo, ale marně. Útočník Berouna ránu umístil přesně pod víko!
    Asistence: Jan Divíšek, Patrik Petruška
     
    17:07
    Rostislav Marosz prokličkoval s pukem snad celé hřiště a krátcí na něj byli hned čtyři hráči soupeře! S kotoučem se tak havířovský útočník dostal až peřd branku, kde už však měl v bezprostřední blízkosti brankáře Šimbocha těžkou pozici.
     
    14:45
    Skvělé střídání Miroslava Škumáta, který si v intervalu třiceti sekund připsal snad čtyři střelecké pokusy! Zvláště ten poslední byl velice nebezpečný, když z mezikruží pálil do růžku soupeřovy branky, brankář Šimboch však vystrčil svou vyrážečku včas.
     
    12:20
    Jakúbek přihrál na středu volnému Klimšovi, který si mohl vybrat, kde puk do branky umístí. Brankář Šimboch si však proti němu povyjel a puk uschoval ve výstroji!
     
    10:44
    Jakub Marek (BER) vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    04:30
    Po střele Bezušky od modré čáry puk těsně před Šimbochem změnil směr letu. Ku štěstí hostujícího celku kotouč skončil pár centimetrů vedle svatyně Berouna!
     
    00:58
    Jakub Šlahař (HAV) vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    00:50
    Petruška hned ze začátku ve stoprocentní šanci! Za brankou zazmatkoval brankář Daneček, a tak před Petruškou na chvíli stála prázdná klec. Berounský útočník však stál v úhlu, trefil sice tyč, ale branková konstrukce Havířova byla stejně posunutá.
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 34. Maruna (Jakúbek, Šlahař), 50. Pechanec (Klimíček, Škumát), 57. M.Rimmel (Klimíček, Pechanec), 60. Pechanec (L.Daneček) – 18. Babka (Divíšek, Petruška)


    AZ Havířov: L.Daneček (Matoušek) – Bezuška, Vosátko "A", Punčochář, Krisl "C", Graca, Koma, Roupec, Klimíček – J. Daneček, Šedivý, Sztefek – Jakúbek, Šlahař, Maruna "A" – Říčka, Marosz, Klimša – Škumát, Pechanec, M. Rimmel
    Medvědi Beroun 1933: Šimboch (Pravda) – Jebavý, Gutwald, Kužel, Sklenička, Špelda "C", Chalupa, Šenkeřík – Marek, Hrdel "A", Vrdlovec – Divíšek, Babka, Petruška – Půlpán, Matějka, Markulinec – Malý, Šteiner, Tverďák

    Rozhodčí: Mrkva – Adamec, Poruba

    Diváci: 1 864
    bahis siteleri