Toronto – NY Islanders 3:5 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Tampa 2:4 (kon.)
Nashville – San Jose 3:2 (kon.) | Arizona – Calgary 6:0 (kon.) | Edmonton – St. Louis 2:5 (kon.)
Vancouver – Pittsburgh 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Boston 5:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 1:2 (0:1 po s.n.)
po prodl.
New Jersey Devils
2:3 (1:0, 0:0, 1:2 - 0:1)
Philadelphia Flyers
Středa 08.01.2014, 01:40 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hektické okamžiky na obou stranách ale je rozhodnuto! Flyers nakonec rozhodují o svém vítězství v prodloužení, když dostal BRAYDEN SCHENN přesný pas na pravý kruh, odkud se střelou z první nemýlil. Celé akci ještě předcházela tyčka domácího Gionty na druhé straně hřiště. Asistence: Nicklas Grossman, Wayne Simmonds.
     
    59:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! Dobrou práci odvedl na pravém křídle Marek Židlický, který na sebe natáhl dva obránce Flyers a následně nahrál puk na druhou stranu volnému MICHAELOVI RYDEROVI. Ten již měl velmi snadnou práci, jen mu stačilo doklepnout puk do prázdné brány. Dnes tak tedy ještě rozhodně nekončíme. Asistence: Marek Židlický, Andy Greene.
     
    49:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté obrací průběh utkání a deset minut před koncem základní hrací doby se dostávají do vedení! SCOTT HARTNELL dostal dobrý pas do jízdy na levé křídlo, nabruslil si před Brodeura, kterého pohotovou střelou mezi betony překonává. Domácí mají rázem jiné starosti, už nevedou, naopak musí dotahovat. Asistence: Brayden Schenn, Nicklas Grossman.
     
    45:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, odehráli ji ve velkém stylu, zamkli domácí před Brodeurem, až se dočkali vyrovnávací trefy. Na levém křídle se ke střele dostal CLAUDE GIROUX a nakonec prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Brodeur na puk moc dobře neviděl a nemohl tak patřičně zasáhnout. Nejlepší možná odpověď kanadského útočníka na volbu trenéra kanadské reprezentace nevzít ho na OH do Soči. Asistence: Kimmo Timonen, Jakub Voráček.
     
    00:57
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají rychle do vedení! Jaromír Jágr znovu prokázal své kvality, když pasem z pravého křídla, odrazem od betonu brankáře Emeryho našel u vzdálenější tyčky zcela osamoceného ADAMA HENRIQUEA, který nemohl netrefit prázdnou bránu hostujícího celku. Asistence: Jaromír Jágr, Ryane Clowe.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 1. Henrique (Jágr, Clowe), 60. Ryder (Židlický, Greene) – 46. Giroux (Timonen, Voráček), 50. Hartnell (Schenn, Grossman), 62. Schenn (Grossman, Simmonds)


    New Jersey Devils: Brodeur – Greene, Fayne, Salvador, Volčenkov, Merrill, Židlický – Zubrus, Zajac, Jágr – Clowe, Henrique, Ryder – Carter, Gionta, Bernier – Boucher, Loktionov, Sislo.
    Philadelphia Flyers: Emery – Timonen, Coburn, Streit, Grossmann, Schenn, Meszároš – Raffl, Giroux, Voráček – Hartnell, Schenn, Simmonds – Rinaldo, Couturier, Lecavalier – Downie, VandeVelde, Hall.

    Rozhodčí: Leggo, Lee – Cormier, Murphy