Toronto – NY Islanders 3:5 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Tampa 2:4 (kon.)
Nashville – San Jose 3:2 (kon.) | Arizona – Calgary 6:0 (kon.) | Edmonton – St. Louis 2:5 (kon.)
Vancouver – Pittsburgh 4:5 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Boston 5:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Winnipeg Jets
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Tampa Bay Lightning
Středa 08.01.2014, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning se ihned po buly podařilo vyhodit puk, který k překvapení Winnipegu stihl ještě dobruslit MARTIN ST.LOUIS. Ten si tak připisuje již druhou branku v zápase, tentokrát do prázdné klece.
    Asistence: Matt Carle.
     
    48:39
    Tampa právě vstřelila branku!
    Rychle využitá přesilovka Lightning! Po střele St.Louise se puk dostal na modrou čáru, kde okamžitě pálil z první Victor Hedman. Jeho pokus zřejmě mířil mimo tři tyče, jenže v brankovišti nastavil do této střely svou hůl MARTIN ST.LOUIS a posílá tak svůj tým do vedení!
    Asistence: Victor Hedman, Teddy Purcell.
     
    35:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa se dostala do rychlého protiútoku a ve třech útočnících kombinovala v útočném pásmu. Nikita Kučerov našel volného českého rodáka ONDŘEJE PALÁTA, který si střelou z první připsal vyrovnávající branku! Brankář Ondřej Pavelec se proti jeho projektilu nestihl přesunout.
    Asistence: Nikita Kučerov, Alex Killorn.
     
    24:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    DUSTIN BYFUGLIEN v útočném pásmu nic nevymýšlel. S pukem si trochu povyjel a střelou zápěstím našel zkulinku pod lapačkou brankáře Lindbacka, který možná střelu přes obránce Lightning pořádně neviděl.
    Asistence: Blake Wheeler, Ondřej Pavelec.
     
    16:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí hráči využívají bleskurychle dvojnásobnou početní výhodu! Dustinu Byfuglienovi sice při střele od modré sjel puk z čepele, ale ke kotouči se hned dostal Mark Scheifele, který přihrávkou na hranici brankoviště našel u pravé tyče zcela volného OLLIHO JOKINENA. Ten už jen nastavil hůl ve směru branky!
    Asistence: Mark Scheifele, Dustin Byfuglien.
     
    01:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    VALTTERI FILPPULA otevírá skóre tohoto zápasu! Na modré čáře mu přihrál puk do jízdy Teddy Purcell a finský hračička se rychlou kličkou dostal s kotoučem mezi kruhy a střelou zápěstím našel místo nad lapačkou brankáře Pavelce.
    Asistence: Teddy Purcell, Alex Killorn.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 17. Jokinen (Scheifele, Byfuglien), 25. Byfuglien (Wheeler, Pavelec) – 2. Filppula (Purcell, Killorn), 36. Palát (Kučerov, Killorn), 49. St.Louis (Hedman, Purcell), 60. St.Louis (Carle)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Bogosian, Byfuglien, Enstrom, Pardy, Stuart "A", Trouba – Frolík, Jokinen "A", Kane, Ladd "C", Little, O'Dell, Sheifele, Setoguchi, Tangradi, Thorburn, Wheeler, Wright
    Tampa Bay Lightning: Lindback (Desjardins) – Hedman, Carle "A", Gudas, Salo, Brewer, Cote, Barberio – St.Louis "C", Johnson, Palát – Purcell, Filppula, Killorn – Pánik- Kučerov, Malone – Crombeen, Thompson "A"

    Rozhodčí: Joannette, Lewis – Barton, Nansen

    Diváci: 15 004
    bahis siteleri