Toronto – Buffalo 4:3 (3:1 po s.n.) | Pittsburgh – Washington 4:3 (kon.) | Anaheim – Vancouver 9:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
9:1 (2:0, 4:1, 3:0)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 16.01.2014, 04:40 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí se opět prosazují v početní výhodě, nyní poté, co vypálil z prostoru levého kruhu SAMI VATANEN a kotouč se zastavil až v síti hostující branky! Asistence: Mark Fistric, Teemu Selanne.
     
    58:54
    Další trest pro hostující tým, Garrison je vyloučen za sekání.
     
    58:23
    Anaheim se prokombinoval až do těsné blízkosti Erikssona, odkud zakončoval Bonino, který trefil spojnici břevna a levé tyče.
     
    54:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují již popáté v přesilové hře, k odraženému kotouči se před brankou dostal nejrychleji TEEMU SELANNE a ještě navyšuje již tak vysoké domácí vedení! Asistence: Matt Beleskey, Ben Lovejoy.
     
    54:23
    ..do šaten putují Patrick Maroon (ANA) a Kevin Bieksa (VAN), na dvonásobné početní výhodě domácích se nic nemění.
     
    52:49
    Vyloučeni jsou: Tom Sestito (VAN) na 2 minuty za vyvolání bitky plus 5 minut za samotnou rvačku plus osobní trest do konce utkání, to samé Jannik Hansen. Domácí budou hrát sedm minut proti třem hráčům Vancouveru! Menší tresty odpykají Zack Kassian a Dale Weise.
     
    50:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY se pokusil s pukem na holi vyjet zpoza branky až před Erikssona, jeho pokus jednoruč si do branky srazil jeden z hostujících hráčů! Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    41:58
    Cogliano v další velké šanci domácího týmu, kdy v brejkové situaci netrefil hostující klec!
     
    39:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak alespoň čestný úspěch pro hosty, Booth se s pukem natlačil z pravé strany až před branku, Andersen nedokázal udržet kotouč, ke kterému měl nejblíže ZACK KASSIAN, jenž jej poslal do domácí svatyně! Asistence: David Booth, Alexander Edler.
     
    39:13
    Cogliano ujel s kotoučem po pravé straně, dobře si počkal na dojíždějícího Silfverberga na středu, proti němu ale skvěle zasahuje brankář Eriksson!
     
    38:00
    Saku Koivu (ANA) vyloučen za podražení.
     
    35:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Demolice hostujícího týmu ve druhé třetině, z pravého kruhu prudce vypálil Beauchemin, Eriksson neudržel puk, čímž se k dorážce dostal JAKOB SILFVERBERG, jenž poslal touš za záda hostujícího brankáře! Asistence: Francois Beauchemin, Patrick Maroon.
     
    34:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí to zahráli na výbornou, střílet už mohl mezi kruhy Getzlaf, ten však viděl ještě lépe postaveného NICKA BONINA na pravém kruhu, který prudkou ranou z první trefil odkrytou branku hostů, Eriksson se nemohl přesunout včas! Asistence: Ryan Getzlaf, Corey Perry.
     
    34:20
    Hosté půjdou do tří, Ryan Kesler (VAN) zcela zbytečně fauloval při snaze získat puk v útočném pásmu. Dvě minuty za držení protihráče.
     
    33:40
    Christopher Tanev (ANA) vyloučen za podražení, domácí mají možnost hry v početní převaze.
     
    26:51
    Saku Koivu (ANA) vyloučen za hákování.
     
    26:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to už vypadá s hosty hodně špatně, NICK BONINO vydoloval puk před brankou, sjel si mezi kruhy a z otočky poslal puk prudce nad pravý Erikssonův beton! Asistence: Matt Beleskey, Sami Vatanen.
     
    24:58
    Kevin Bieksa (VAN) vyloučen za nedovolené bránění, další přesilovka pro domácí tým.
     
    23:58
    Hosté střídají brankáře, svůj debut v NHL si dnes prožije Joacim Eriksson!
     
    23:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Corey Perry si vybruslil zpoza branky k levému hrazení a z ostrého úhlu poslal puk na branku hostů, kotouč ještě nešťastně tečoval Bieksa a ten zapadl přesně k pravé tyči! Asistence: Patrick Maroon, Hampus Lindholm.
     
    17:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Repete finského útočníka o malou chvíli později, již končí druhým gólem v hostující brance. Sami Vatanen se na levém kruhu opřel do puku, před brankou ještě šikovně tečoval puk TEEMU SELANNE, díky němuž domácí vedou již o dva góly! Asistence: Sami Vatanen, Hampus Lindholm.
     
    17:42
    Alex Edler (VAN) vyloučen za podražení, druhá početní výhoda v zápase pro domácí celek.
     
    15:19
    Výtečný zásah Andersena poté, co Daniel Sedin přihrál od zadního hrazení před domácí branku, kam si sjel Ryan Kesler a z první vypálil na domácí klec, gólman Anaheimu však vytáhl pohotový zákrok lapačkou!
     
    13:12
    Síly na ledě se vyrovnají, Sami Vatanen (ANA) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    11:26
    Za vysokou hůl je vyloučen Zack Kassian (VAN), přesilová hra pro Anaheim.
     
    04:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí se po rychlé akci ujímají vedení v utkání, Silfverberg zavezl puk do pásma po pravé straně, předal puk na střed, kam sjížděl ANDREW COGLIANO a střelou nad pravé rameno poslal puk do sítě! Asistence: Jakob Silfverberg, Saku Koivu.
     
    00:11
    Hned v úvodu zápasu velká šance hostů, když se ke střele z levého kruhu dostal Ryan Kesler a švihem trefil levou tyč domácí branky!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 5. Cogliano (Silfverberg, Koivu), 18. Selanne (Vatanen, Lindholm), 24. Perry (Maroon, Lindholm), 26. Bonino (Beleskey, Vatanen), 35. Bonino (Getzlaf, Perry), 36. Silfverberg (Beauchemin, Maroon), 51. Perry (Getzlaf), 55. Selanne (Beleskey, Lovejoy), 60. Vatanen (Fistric, Selanne) – 40. Kassian (Booth, Edler)


    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Lindholm, Beauchemin, Lovejoy, Fowler, Fistric, Vatanen – Perry, Getzlaf (C), Penner – Selanne (A), Perreault, Maroon – Cogliano, Koivu S. (A), Silfverberg – Jackman, Bonino, Beleskey.
    Vancouver Canucks: Lack (24. Eriksson) – Hamhuis, Tanev, Garrison, Edler, Weber, Bieksa (A) – Dalpe, Sedin H. (C), Sedin D. (A) – Kassian, Kesler, Higgins – Hansen, Santorelli, Sestito – Weise, Richardson, Booth.

    Rozhodčí: Devorski, O'Rourke – McElman, Murray
    bahis siteleri