Děčín – Klatovy 12:2 (kon.) | Orlová – Vsetín 1:4 (kon.) | Prostějov – Poruba 2011 2:3 (po pr.)
Opava – SHK Hodonín 2:1 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:4 (kon.)
Nymburk – Sokolov 3:4 (kon.) | Milevsko – Jindř. Hradec 2:3 (po pr.) | Řisuty – Žďár n/S 7:5 (kon.)
Bílina – Klášterec nO 5:8 (kon.) | Pelhřimov – Jablonec n/N 4:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Kobra 5:4 (2:0 po s.n.)
Vrchlabí – Tábor 3:6 (kon.)
konec
HC Děčín
12:2 (3:1, 3:1, 6:0)
HC Klatovy
Sobota 18.01.2014, 15:302. liga skupina Západ
Partner:
     
    58:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    To mu ale vůbec nemuselo vadit, neboť po další akci se ŠTĚPÁN KUCHYNKA prosazuje pěknou střelou bekhendem a dvanáctá branka je tak na světě. Asistence: Tomáš Faigl, Jan Kaltenböck.
     
    53:11
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jako nůž máslem projel ze středního pásma až do toho hostujícího RADIM VACEK a přízemní střelou překonává hostujícího brankáře. Medvědi tak proměnili utkání doslova v exhibici. Asistence: Ondřej Chládek.
     
    44:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté už by se zcela určitě nejraději viděli v kabinách. Netrvalo dlouho a inkasovaly totiž potupnou desítku z hole MICHALA OLIVERIUSE. Asistence: Martin Tvrzník, Lukáš Zika.
     
    43:44
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi jsou při obrovské chuti, další branku přidává ONDŘEJ CHLÁDEK, jenž dává už devátou branku Děčína. Asistence: Marek Šetka.
     
    43:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    ŠTĚPÁN KUCHYNKA si počkal před Štelmachem, naznačil střelu a poté uklidil kotouč do odkryté branky. Václav Racek, Tomáš Faigl.
     
    42:58
    Děčín právě vstřelil branku!
    Znovu zaúřadovala děčínská první formace. LUKÁŠ ZIKA se nemýlil v blízkosti Štelmacha a dává tak svoji třetí branku v utkání. Asistence: Martin Tvrzník, Michal Oliverius.
     
    39:44
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi teď doslova vyšachovali hostující obranu a v překrásné kombinaci zvyšují už na čtyřbrankový rozdíl. VÁCLAV RACEK prudkou střelou nedal hostům žádnou šanci a v jejich brance vymetl všechny pavučiny. Asistence: Štěpán Kuchynka, Tomáš Faigl.
     
    37:26
    Děčín právě vstřelil branku!
    VÁCLAV RACEK střelou z těžkého úhlu posílá puk s údivem všech do hostující branky, když Štelmachovi puk nešťastně přeskočil hůl a skončil za jeho zády. Medvědi tak vedou už tříbrankovým rozdílem. Asistence: Jan Kaltenböck.
     
    37:05
    Děčín právě vstřelil branku!
    Rozhodčí signalizoval vyloučení hostujícího hráče a v ponechané výhodě se Medvědi dokázali prosadit. LUKÁŠ ZIKA využil přesné přihrávky od svého spoluhráče a posílá puk za bezmocného Štelmacha. Signalizovaný trest se tak ruší. Asistence: Ondřej Hříbal, Michal Oliverius.
     
    27:43
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Dvojnásobnou přesilu hosté nevyužili, ale tu klasickou početní výhodu už ano. TOMÁŠ BLUMENTRIT nedal zblízka Volkemu šanci a snižuje na rozdíl jediné branky. Hosté jsou tak zpět ve hře. Asistence: Jiří Maxa.
     
    16:07
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté už byli v plném počtu, ale pouhou sekundu po návratu Maxy skórují. MARTIN TVRZNÍK se konečně dočkal a svou akci dotáhl do konce, když prudkou střelou posílá kotouč za záda Štelmacha. Asistence: Štěpán Kuchynka.
     
    10:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tentokráte se to povedlo a Děčínští znovu vedou. LUKÁŠ ZIKA se v těsné blízkosti Štelmacha nemýlil a prudkou střelou dává zpět vedení na stranu Děčína. První bod si v tomto utkání připisuje i nová akvizice v týmu Děčína, a sice Martin Tvrzník. Asistence: Michal Oliverius, Martin Tvrzník.
     
    08:19
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Ale z další akce se už Klatovy prosazují. JIŘÍ MAXA dostal přesnou přihrávku na svoji hokejku a z vrcholu levého kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě. Je vyrovnáno. Asistence: Jan Hucl.
     
    01:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    To ale vůbec nevadilo, protože hned vzápětí se Medvědi ujímají vedení a znovu u toho byla již uvedená dvojice. ŠTĚPÁN KUCHYNKA se v blízkosti Štelmacha nemýlil a svou přesně mířenou střelou otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Tomáš Faigl, Milan Stezka.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Kuchynka (Faigl, Stezka), 11. Zika (Oliverius, Tvrzník), 17. Tvrzník (Kuchynka), 38. Zika (Hříbal, Oliverius), 38. Racek (Kaltenböck), 40. Racek (Kuchynka, Faigl), 43. Zika (Tvrzník, Oliverius), 44. Kuchynka (Racek, Faigl), 44. Chládek (Šetka), 45. Oliverius (Tvrzník, Zika), 54. Vacek (Chládek), 59. Kuchynka (Faigl, Kaltenböck) – 9. Maxa (Hucl), 28. Blumentrit (Maxa)


    HC Děčín: Volke (Formánek) – Motejlek, Hříbal, Kaltenböck, Stezka, Procházka, Molnár, Vegner – Oliverius, Zika, Tvrzník – Kuchynka, Faigl, Racek – Vacek, Chládek, Bačák – Šetka, Strnad
    HC Klatovy: Štelmach (Lejsek) – Škrak, Zeman, Hucl, Martinec, Farný, Blumentrit, Vilhelm – Maxa, Topinka, Bernad – Kodýtek, Němec, Pouska – Pitel, Vondryska, Čuban

    Rozhodčí: Luczków – Místecký, Střelka
    bahis siteleri