Vsetín – K. Vary 3:8 (kon.) | Jihlava – Třinec 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 2:1 (1:0 po s.n.)
Chomutov – Slavia 3:6 (kon.) | Sparta – Zlín 6:2 (kon.) | Č. Budějovice – Vítkovice 5:3 (kon.)
Havířov – Pardubice 6:2 (kon.) | Poruba 2011 – Hr. Králové 0:5 (kon.) | Kladno – Liberec 2:3 (0:1 po s.n.)
HC Plzeň – Kometa Brno 5:4 (po pr.) | Písek – Ústí n/L 1:2 (kon.)
po prodl.
HC Plzeň 1929
5:4 (0:1, 2:1, 2:2 - 1:0)
HC Kometa Brno
Sobota 18.01.2014, 13:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    60:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kaňákovu střelu od modré tečuje do branky FILIP SUCHÝ a ukončuje duel. Asistence Lukáš Kaňák.
     
    59:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Spravedlivě se body pravděpodobně budou dělit. Krátce po buly se prosadil ROBERT HAVLÁT a my se můžeme těšit na prodloužení. Asistence Šnajnar, Hájek.
     
    59:10
    Slavíček na střídačce, Kometa v šesti!
     
    59:10
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Výstavní vingl MARTINA BENEŠE posílá do vedení krátce před koncem domácí! Asistence Filip Suchý.
     
    57:45
    Libor Hájek (KOM) je potrestán menším trestem za hákování.
     
    49:32
    Ondřej Polívka (PLZ) zabránil dalšímu brejku jen za cenu faulu kolenem.
     
    49:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dvakrát nevstoupíš do jedné řeky, řekli si hosté a napodruhé to udělali správně. Indiáni znovu propadli ve vlastní přesilovce, znovu střílejícího hráče pustili k dorážce a LUKÁŠ DENK vyrovnává. Asistence Roman Dymáček.
     
    48:38
    Za hrubost je dvěma minutami potrestán Garčic (KOM).
     
    47:05
    Beneš dobře schoval svou střelu mířenou pod víko za obránce, ale Slavíček byl proti pokusu dobře postaven. Na druhou stranu ale pláchl Dymáček, který se dostal sám před Štekra, který zlikvidoval jak jeho první střelu, tak následnou dorážku.
     
    45:19
    Brněnští hráli v šesti.
     
    44:05
    Patrik Opava (PLZ) dostává menší trest za vysokou hůl a indiáni se musí bránit.
     
    41:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí přežili úvodní infarktový úvod třetiny, kdy se kotouč po sérii odrazů dostal až na brankovou čáru za Štekrem a chyběly doslova centimetry, aby se skóre měnilo na druhé straně. Jenže na té opačné zaúřadovala dulo Švarc a skórující LUKÁŠ VLČEK a indiáni jsou poprvé v duelu v náskoku. Asistence Milan Švarc.
     
    37:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jen něco málo přes čtvrt minuty se mohli hosté radovat z hubeného náskoku. MARTIN BENEŠ rozšířil svůj výčet branek touto střelou, která prošla Slavíčkovi pod výstrojí pomaloučkým šouráčkem. Gólman hostí se pravděpodobně červená ještě teď. Asistence Filip Suchý.
     
    37:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic přichází další zásah Brna. Hájkova nahrávka oslovila RICHARDA GARČICE, který zacílil přesně a krásně. Asistence Libor Hájek.
     
    33:54
    Kometu může tohle vyloučení hodně mrzet. Indiáni byli i vinou častých icingů rozhození a už šlapali vodu. Jenže se jim povedlo dostat puk z pásma a proklouznout i za druhou modrou čáru. Tam si na jednoho z nich počíhal nastaveným kolenem Šnajnar (KOM) a dostává druhý malý trest v utkání.
     
    32:53
    Filip Dvořák to byl, kdo po přihrávce od hrazení byl sám, samotinký před Štekrem, ale z první zametl puk zpátky do rohu. To byla jasná gólovka!
     
    28:18
    Opuštěná trestná lavice hostů dlouho nezůstane. Tentokrát už protestuje celá střídačka... Gólman Slavíček (KOM) dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    26:59
    Kdo ví? Kdo to viděl? Walterova střela od modré čáry trefila jednu část z brankové konstrukce. Sudí, ač lehce z úhlu, sebevědomě rozpřáhl. Zajímavá situace! A navíc pak ještě po dorážkách přece jen skončil puk v brance, ale půl sekundy po odpískání.
     
    26:13
    Rostislav Šnajnar (KOM) dostává menší trest za nedovolené bránění a odchází i přes protesty kapitána hostí na trestnou lavici.
     
    24:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. TOMÁŠ VRACOVSKÝ využil ležícího-spícího Slavíčka a zprava mu poslal kotouč přesně do branky.
     
    22:17
    Chyběl tak půlkrok, aby Stráského v pravý čas oslovila prudká nahrávka napříč útočným pásmem a mladý plzeňský útočník zasouval do prázdné branky!
     
    17:10
    Přesilovku si zahrají i Západočeši. Stejně jako Krystl, Roman Dymáček (KOM) dostává menší trest za hákování.
     
    16:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tomu se říká produktivita. První opravdu souvislý tlak Brna a je z toho úvodní branka. Šnajnar vystřelil od modré a puk za záda Štekra tečoval aktivní JAN DUFEK, který si za svou aktivitu gól zasloužil. Asistence Rostislav Šnajnar, Libor Hájek.
     
    14:36
    První vyloučení zápasu. Tomáš Krystl (PLZ) za hákování v útočném pásmu dostává dvouminutový trest. Přesilovka pro hosty.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 25. Vracovský, 38. Beneš (Suchý), 42. Vlček (Švarc), 60. Beneš (Suchý), 61. Suchý (Kaňák) – 17. Dufek (Šnajnar, Hájek), 38. Garčic (Hájek), 50. Denk (Dymáček), 60. Havlát (Šnajnar, Hájek)


    HC Plzeň 1929: Štekr (Zeman) – Kaňák, Walter, Polívka, Pokorný, Šmíd, Ivanič, Prokop – Opava, Beneš, Suchý, Vracovský, Švarc, Vlček, Hajšman, Vavřička, Stráský, Kučera, Volf, Krystl.
    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Hájek, Sedláček, Marcello, Švejda, Kratochvíl, Šnajnar, Kubeš, Zukal, Mlynář, Zohorna, Dvořák, Hasoň, Denk, Horký, Dymáček, Garčic, Dufek, Havlát.
    bahis siteleri