Vsetín – K. Vary 3:8 (kon.) | Jihlava – Třinec 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 2:1 (1:0 po s.n.)
Chomutov – Slavia 3:6 (kon.) | Sparta – Zlín 6:2 (kon.) | Č. Budějovice – Vítkovice 5:3 (kon.)
Havířov – Pardubice 6:2 (kon.) | Poruba 2011 – Hr. Králové 0:5 (kon.) | Kladno – Liberec 2:3 (0:1 po s.n.)
HC Plzeň – Kometa Brno 5:4 (po pr.) | Písek – Ústí n/L 1:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:8 (0:4, 1:2, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 18.01.2014, 10:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Přeci jen jedna dobrá zpráva na závěr. Při nakládání do sanitky dal hostující brankář zvednutým palcem najevo, že jeho stav snad nebude až tak vážný.
     
    Utkání je předčasně ukončeno
     
    52:42
    Ondřej Tydlačka korunoval dnešní domácí představení. Tvrdým zákrokem u mantinelu sestřelil hostujícího brankáře. Inkasoval trest na 5 minut + trest ve hře a Vsetínu tak bude v záchranářských bojích notně chybět.
     
    52:04
    Hosté si po držení Hohla zahrají další přesilovovku. Udrží si 100% bilanci jejich využívání?
     
    48:24
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Teď ale Vsetínští nezvládl souboj v rohu za svou bránou, s pukem na holi se z něj vyřítil VÁCLAV KRLIŠ. Nikým neatakován dojel až před Gottwalda a pak přesnou střelou pod víko vrátil hostům pětigólový náskok. Asistence: Tomáš Nguyen.
     
    46:27
    Oddechový čas hosté.
     
    46:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí si přeci jen vylepšují skóre. JOSEF MIKULA dostal puk na modrou, obhodil si obránce a pak střelou po ledě našel skulinku mezi Kuchařovými betony. Asistence: Dominik Hohl.
     
    44:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    I Vsetínu se teď povedla hezká akce. ADAM HOŘANSKÝ dostal přesný pas do jízdy a následně přesnou střelou z levého křídla vymetl horní roh Kuchařovy brány. Asistence: Ondřej Tydlačka, Kamil Rýpar.
     
    42:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dlouhé obléhání domácí brány zakončil FILIP HAUZR, který zcela neobsazen dorazil za Gottwaldova záda střelu Rulíka. Asistence: Adam Rulík, Martin Trapl.
     
    36:28
    Hostům teď nevyšlo střídání a dopustili se hry v šesti. Vsetínu se tak naskýtá třetí přesilovková příležitost.
     
    35:29
    Krlišovu další gólovou radost překazila pravá Gottwaldova tyč.
     
    34:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Navíc se Valaši znovu nevyvarovali hrubé chyby. Postili Karlovy Vary do přečíslení tři na jednoho, Binias poslal puk na MICHAELA ČEJKU a ten propálil přesouvajícího se Gottwalda. Asistence: Petr Binias, Marek Dimitrov.
     
    31:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A i tuto přesilovku hosté využívají. MARTIN TRAPL napřáhl z pravého kruhu a jeho střela se od břevna odrazila za brankovou čáru. Gottwaldova lapačka máchla do prázdna. Asistence: Robin Soudský.
     
    30:11
    A bleskově mohli využít i čtvrtou. Soudský dostal puk na hranici brankoviště, jeho dobře mířenou střelu z bezprostřední blízkosti ale přemisťující se Gottwald zázračně zastavil.
     
    30:01
    Nyní ale může být s Valachy zle, za držení je totiž vyloučen Hohl. Připomeňme, že předchozí tři přesilovky hosté využili.
     
    28:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zlepšený výkon Valachů je korunován brankou. Nahození od mantinelu sklepl Kovář šikovně přímo na hůl ADAMA HOŘANSKÉHO a pro něj už nebylo problémem trefil zblízka zcela odkrytou bránu. Asistence: David Kovář, Patrik Augustín.
     
    23:07
    Valaši ale drželi hosty zamknuté v útočném pásmu tak dlouho, až to nevydržel Dimitrov a po faulu posílá svůj tým znovu do čtyř – 2 minuty, faul kolenem.
     
    20:31
    První přesilovka pro Vsetín. Dvě minuty za katrem si odsedí Soudský.
     
    18:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    nyní už ale Valaši obléhání vlastní svatyně neustáli. Po přihrávce zpoza brány prostřelil Gottwalda propálil Gottwalda zblízka MARTIN OSMÍK. Asistence: Tomáš Nguyen, Václav Krliš.
     
    17:25
    Vsetínští nestíhají a musejí faulovat. Dalšího podražení se dopustil Kovář.
     
    14:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté bleskově využívají i svou druhou přesilovku. Tentokrát to byl MICHAEL ČEJKA, kdo propasíroval puk za Bechného záda. Asistence: Marek Dimitrov, Robin Soudský.
     
    13:57
    Oslabení pro Vsetín. Strmiska – 2 minuty, hákování.
     
    13:27
    Vyloženou šanci měl nejprve Krliš a pár sekund po něm Nguyen, oba ale vychytal skvělými zákroky Bechný.
     
    09:46
    A z tlaku nakonec vzešla vyložená šance Tydlačky. Cestě puku do sítě ale zabránilo břevno Kuchařovy klece.
     
    08:02
    Teď pro změnu Hohl doslova nabídl další šanci Osmíkovi. Ten ale tváří v tvář Bechnému přestřelil. Valaši si zatím vůbec neví rady s důrazným napadáním hostujících hráčů.
     
    07:12
    Domácí znovu kličkovali ve vlastním pásmu, znovu o puk přišli a po rychlé kombinaci hostů se do vyložené šanci dostal Trapl. Udělal brankáři kličku, pak ale nedokázal usměrnit puk do odkrytého kouta branky.
     
    04:41
    Domácí si berou oddechový čas.
     
    04:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je to 0:2. Domácí přišli o puk na vlastní modré a pustili do úniku MARTINA OSMÍKA. Ten byl sice faulován, stihl však ještě udeřit do puku a ten s notnou dávkou štěstí propadl pod Bechného betony za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    03:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté po nádherné kombinaci přesilovku bleskově využívají. VÁCLAV KRLIŠ si sjel před bránu, dostal přesný pas napříč obranným pásmem od Osmíka a pohotovou střelou uklidil puk do levého horního růžku domácí svatyně. Asistence: Martin Osmík, Petr Binias.
     
    02:51
    Nyní ale přichází první přesilovka zápasu. Zahrají si ji Karlovy Vary, za podražení je totiž vyloučen Jiří Weintritt.
     
    00:19
    Z protiútoku ale Valaši ujeli do přečíslení tři na dva a po krásné kombinaci chybělo Strmiskovi pár centimetrů, aby před odkrytou brankou dosáhl na přihrávku spoluhráče.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 29. Hořanský (Kovář, Augustín), 45. Hořanský (Tydlačka, Rýpar), 47. Mikula (Hohl) – 4. Krliš (Osmík, Binias), 5. Osmík, 15. Čejka (Dimitrov, Soudský), 19. Osmík (Nguyen, Krliš), 32. Trapl (Soudský), 35. Čejka (Binias, Dimitrov), 43. Hauzr (Rulík, Trapl), 49. Krliš (Nguyen)


    VHK ROBE Vsetín: Bechný (Gerža) – Vítek, Augustín, Svozílek, Weintritt, Hohl – Rýpar, Kovář, Konopka, Světlík, Mikula, Janošek, Tydlačka, Grygar, Toman, Miko, Strmiska
    HC Energie Karlovy Vary: Kuchař (Harakal) – Vodička, Bahounek, Beer, Soudský, Rulík, Binias, Prachař – Vildumetz, Osmík, Nguyen, Janata, Trapl, Svoboda, Čejka, Krliš, Hauzr, Dimitrov, Čupa

    Rozhodčí: Mrkva – Goňa, Smilek
    bahis siteleri