Košice – Banská Bystrica 2:4 (kon.) | Skalica – Žilina 5:6 (kon.) | Zvolen – Piešťany 3:8 (kon.)
Poprad – Trenčín 5:4 (po pr.) | Nitra – Martin 5:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
3:8 (1:4, 1:2, 1:2)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 19.01.2014, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:00
    Piešťany dali gól!
    Kamil Brabenec sa stáva dvorným nahrávačom piešťanských hráčov, tentokrát našiel výbornou prihrávkou Mateja Mišuru, ten vysunul do samostatného úniku JOZEFA HARINGA, ktorý strelou k ľavej tyčke prekonáva Igora Cibuľu. Asistencia: Matej Mišura.
     
    48:49
    Zvolen dal gól!
    Zvolen využíva presilovú hru! Veľká skrumáž pred Šúrekom a najlepšie sa tam zorientoval ANDREJ PODKONICKÝ, ktorý však len kozmeticky upravuje výsledok. Asistencie: Dalibor Bortňák, Ľubor Pokovič.
     
    44:00
    Piešťany dali gól!
    So Zvolenom je to už veľmi zle, hostia strieľajú siedmy gól a šťastným strelcom je PATRIK LUŠŇÁK. Asistencie: Tomáš Brňák, Václav Stupka.
     
    37:32
    Piešťany dali gól!
    JÁN ROMÁNEK sa dostal k puku a strelou spoza zvolenského obrancu strieľa už šiesty gól svojho tímu! Bez asistencie.
     
    36:27
    Zvolen dal gól!
    Domáci predsa len strieľajú dnes aj druhý gól. Medzikruhmi sa k puku dostal DALIBOR BORTŇÁK a bez váhania ho poslal za chrbát Šúreka. Asistencia: Tomáš Škvaridlo, Andrej Podkonický.
     
    31:50
    Piešťany dali gól!
    Hostia strieľajú Zvolenu druhý gól v oslabení! Obrovská chyba Kamila Brabenca, ktorý prihral puk priamo na hokejku MARCELA HOLOVIČA a ten krásnym blafákom do forhendu prekonáva bezmocného Igora Cibuľu. Bez asistencie.
     
    17:35
    Zvolen dal gól!
    Gólové hody vo Zvolene pokračujú a konečne sa do nich zapojili aj hokejisti domáceho HKM. Strelu Petra Hraška ešte Šúrek vyrazil, ale na dorážku TOMÁŠA ŠKVARIDLA už bol prikrátky. Asistencie: Peter Hraško, Andrej Podkonický.
     
    16:58
    Piešťany dali gól!
    Čo sa to deje so Zvolenom? Marek Šimko doslova nemal komu nahrať, napádali ho až dvaja hráči Piešťan, zvolenský brankár odstrelil puk aspoň do rohu ihriska, kde však nebol žiadny z jeho spoluhráčov a tak mal TIBOR MELICHÁREK jednoduchú úlohu, ktorú aj splnil. Asistencia: Samir Saliji.
     
    10:35
    Piešťany dali gól!
    Toto vyzerá na uterák vážení! Piešťanskí hokejisti pokračujú vo výbornom výkone a strieľajú ďalší gól. Puk popod bezradného Šimka strelil dnešný kapitán hostí Ján Románek! Asistencia: Matej Mišura.
     
    05:33
    Piešťany dali gól!
    Druhý šok pre zaspatých zvolenských hráčov a ešte väčší pre fanúšikov! Tibor Melichárek prešiel okolo domácich obrancov ako okolo kuželiek, našiel úplne voľného MARTINA CHYLA a ten nemal problém doklepnúť puk do odkrytej zvolenskej brány. Asistencie: Tibor Melichárek, Tomáš Bučka.
     
    03:47
    Piešťany dali gól!
    Hostia strieľajú úvodný gól stretnutia pri avizovanom vylúčení! Vo veľkej skrumáži pred zvolenskou bránou sa najlepšie zorientoval sám faulovaný hráč, JOZEF HARING a posiela tak svoj tím do vedenia! Asistencia: Martin Škadra.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 18. Škvaridlo (Hraško, Podkonický), 37. Bortňá (Škvaridlo, Podkonický), 49. Podkonický (Bortňák, Pokovič) – 4. Haring (Škadra), 6. Chylo (Melichárek, Bučka), 11. Románek (Mišura), 17. Melichárek (Saliji), 32. Holovič, 38. Románek, 44. Lušňák (Brňák, Stupka), 51. Haring (Mišura)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Hertl, Obšut, Hraško, Pokovič, Mucha, Ťavoda, Pichnarčík – Podkonický (A), Brabenec, Zuzin Peter – Chovan, Bortňák, Škvaridlo – Baláž, Jurík (A), Puliš – Ďaloga, Čanky, Zuzin Ľubor – Síkela
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (Tomek) – Brňák, Rais, Hruška, Drgoň, Cuník, Bučka, Biro, Škadra – Stupka, Holovič, Lušňák – Hudec Filip, Nemec (A), Melichárek (A) – Chylo, Hamrák, Saliji – Románek (C), Mišura, Haring

    Rozhodčí: J. Konc, Orolin – Bednár, Snášel

    Diváci: 1 365
    bahis siteleri