Buffalo – Columbus 3:4 (0:1 po s.n.) | Detroit – Los Angeles 3:2 (1:0 po s.n.) | Philadelphia – NY Islanders 6:4 (kon.)
Carolina – Florida 3:2 (kon.) | Toronto – Montreal 5:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 2:3 (kon.)
Arizona – New Jersey 3:2 (kon.) | Nashville – Colorado 4:5 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:2 (po pr.)
Vancouver – Calgary 3:2 (2:1 po s.n.) | Chicago – Boston 3:2 (2:1 po s.n.) | Carolina – Tampa 3:5 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
6:4 (2:2, 1:2, 3:0)
New York Islanders
Neděle 19.01.2014, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Trenér Capuano ale nenačasoval odvolání gólmana dobře, domácí trestají. Do prázdné branky se snadno trefil MATT READ. Asistence: Sean Couturier, Mark Strait.
     
    55:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je velký obrat Philadelphie Flyers! Giroux obešel obránce a vrátil puk naMICHAELA RAFFLA, který prostřelil přesouvajícího se Poulina! Ve Wells Fargo Center nyní panuje značná euforie, do konce utkání mnoho času nezbývá... Asistence: Claude Giroux, Jakub Voráček.
     
    47:14
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tlak Flyers ale vyvrcholil a je srovnáno! JAKUB VORÁČEK se dostal ke střele ze své obvyklé pozice z pravého kruhu a ranou z první z voleje trefil do odkryté branky. Poulin se nestihl dostatečně rychle přesunout. Asistence: Claude Giroux, Kimo Timonen.
     
    34:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jako na houpačce, tak si dnes mohou připadat skupiny hráčů na obou stranách. BRIAN STRAIT překonal Masona čistým průstřelem z levého kruhu. Asistence: Michael Grabner, Brock Nelson.
     
    31:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders srovnávají skóre pět vteřin po konci přesilovky. BROCK NELSON tečuje střelu de Haana od modré, Mason to měl hodně těžké a puk nestihl! Asistence: Josh Bailey, Matt Donovan.
     
    23:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nyní se už ale mohou příznivci Flyers radovat! Střelu od modré tečuje před Poulinem ADAM HALL! Krásná úmyslná teč, Poulin byl bez šance. Asistence: Mark Streit.
     
    18:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jestli byla první branka slovenského obránce Flyers náhodná, tak tahle je překrásná! ANDREJ MESZÁROŠ naznačil střelu od modré, čímž si vybojoval prostor. Udělal tři rychlé kroky, najel na levý kruh a vymetl pavučinku branky Poulina! Puk končí v pravém horním rohu branky. Asistence: Scott Hartnell, Wayne Simmonds.
     
    14:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je velká hrubka brankáře hostů Poulina, který nyní dovoluje domácím snížit. Jednoduché nahození ANDREJE MESZÁROŠE z levého kruhu propadlo zřejmě mezi betony, Philadelphia tak snižuje. Bez asistence.
     
    11:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí výběr. Hosté se prosazují ve vlastním oslabení. CAL CLUTTERBUCK se dostal do úniku, který zakončil přesným zakončením za záda Masona. Asistence: Frans Nielsen, Brian Strait.
     
    07:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jako první se dnes prosazují hosté. Grossman prohrál souboj za brankou. Proto mohl Vanek zpoza branky najít kapitána JOHNA TAVARESE, který z předbrankového prostoru překonává Masona. Asistence: Thomas Vanek, Kyle Okposo.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 15. Meszároš, 19. Meszároš (Hartnell, Simmonds), 24. Hall (Streit), 48. Voráček (Giroux, Timonen), 56. Raffl (Giroux, Voráček), 60. Read (Couturier, Strait) – 8. Tavares (Vanek, Okposo), 12. Clutterbuck (Nielsen, Strait), 32. Nelson (de Haan, Bailey), 34. Strait (Grabner, Nelson)


    Philadelphia Flyers: Mason (32. Emery) – Coburn, Timonen, Grossman, Streit, Meszároš, Schenn L. – Voráček, Giroux, Raffl – Simmonds, Schenn B., Hartnell – Lecavalier, Couturier, Read – Hall, VandeVelde, Downie.
    New York Islanders: Poulin (Nilsson) – MacDonald, Strait, Donovan, de Haan, Hickey, de Haan – Okposo, Tavares, Vanek – Clutterbuck, Nielsen, Bailey – McDonald, Nelson, Grabner – Martin, Cizikas, Bouchard.

    Rozhodčí: Sutherland, Walsh – Brisebois, Sharrers

    Diváci: 19 519
    bahis siteleri